Superpigg - NOT!

Ja så här pigg var jag i morse när jag kom till gymet kl 05.45! Det var ruskigt nära att jag höll på att försova mig i också. När larmet ringde så vaknade jag som ett yrväder och undrade vad det var som lät så förskräckligt. Insåg att det var larmet så efter lite fumlandes runt om kring där jag höll på att välta lampan på sängbordet lyckades jag stänga av larmet.

Men jag skulle ”bara kolla” hur det kändes att stänga ögonen igen!! Ett mycket farligt ”move” att göra kl 05.00!!! Jag somnade förstås om och vaknade i ren panik 10 min senare. Nu var det bråttom till gymet. När ja väl kom till gymet 05.45 så var det ingen där! Bara nån bland de fria vikterna och nån på gå bandet men ingen som skulle vara med på klassen. Det brukar normalt bli ganska fullt redan vid 05.50 men ingen hade kommit än. Började fundera på om jag hade klivit upp extra tidigt och jag bara inte kunde se att klockan var en timma för tidigt eller nått? Men det verkade som de flesta hade det lite extra svårt att kliva upp idag. Alla dök upp typ 3 min innan klassen! Det brukar alltid vara fullt minst 20 min innan för alla vill ha sina specifika platser.

Anyhoo, till slut kom alla och det blev en skiiiiitjobbig klass av functional toning. En sjuk mängd burpees blandat med hopp över bräda, andra extremt pulshöjande övningar och mycket tung styrka. Kommer säkert inte att kunna gå i morgon men men vad gör man inte för lite vanity!!#träna #träning #träningsmotivation #fitness #fit #viktminskning #viktminskning #gånerivikt #byggamuskler #muskler #gym #functionaltoning #styrketräning #styrka #nouwoutfit #veganfitness #inspiration #motivation

Gillar

Kommentarer