Saknar ni solen?

Ja eh hallå vart tog vårsolen vägen?? Har hört att det till och med ska bli snökaos i vissa norra delar av landet! Jag har ju bestämt att våren skulle komma!

Ja men om man saknar solen utomhus så får man tillsätta den på egen hand. Och då pratar jag inte om ett solarie! Nä jag tillsätter solen genom en härlig somrig frukost 😊 en sån man gärna äter på sommaren när det är jättevarmt ute.

Jag avskyr verkligen negativitet på alla vis så när jag slog upp gardinerna i morse och såg det gråa och regniga och kalla vädret så tänkte jag att ”nä du! Jag tänker inte sitta och sura för att vädret är surt! Jag får helt enkelt skapa mitt eget solsken”

Ibland får man helt enkelt fejk it til’ you make it!! Självklart så var min första reaktion att jag hellre ville gå tillbaka till sängen och lägga mig under täcket men nej jag tänker inte inte låta det tråkiga vädret få mig att sura läpp. NÄ jag skapar mitt eget solsken jag minsann ☀️☀️😊👍🏼

#vegan #veganfrukost #veganbreakfast #veganprotein #veganprotein #alpro #plantprotein #växtbaserat #växtbaseratprotein #vego #vegokoll #frukost #sol #solsken #positivitet #nytänkande #fitness #hälsa #hälsosamt #wellness

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Den kommer nog ska du seeee
nouw.com/fobibella
juliettestephen
juliettestephen,
Ja det får vi hoppas 🤗☀️😍
nouw.com/juliettestephen
Fobibella
Fobibella,
Den kommer nog ska du seeee
nouw.com/fobibella