Gör crossfit nån skillnad??

Heck Yeah!! Det finns hur många skäl till varför crossfit är bra men jag tänkte dela med mig av ett exempel som jag själv upplevde i morse. Vår crossfit instruktör behövde ställa in 2 crossfit klasser denna vecka så jag tänkte att jag ju inte bara kan träna 1 eller 2 ggr den här veckan så jag skyndade att boka in mig på lite andra pass på vanliga gymet och ett utav dem passen var ett spinning pass på en timme i morse.

Så vad har crossfit med mitt spinningpass att göra då? Jo, så här är det. De första 5 minuterna så kunde jag inte förstå varför det var så trögt i benen!! Och sen såg jag det! Jag hade snurrat ratten ett helt varv mer än vad jag brukar göra så inte konstigt att det var så tungt!! Och även fast det var tungt så var det ändå långt ifrån det tyngsta jag klarar av!!

Jag är en sån som alltid försöker ta tyngre än vad jag gjorde sist på träningen så jag har alltid utmanat mig själv även på spinningpassen. Nu har jag inte kört spinning på flera månader. Sen innan sommaren så nu märktes det verkligen vilken skillnad crossfit träningen har gjort för det är i stort det enda jag kört sen innan sommaren!! Det här var bara uppvärmningen. Under resten av klassens gång körde jag på 1,5 varv tyngre än sist jag spinnade! Jag tycker det är helt fantastisk! Och inte nog med det. Visst svettades jag och jag var sjöblöt till och med men jag kände ändå att jag hade mycket mer att ge. Den här benstyrkan måste ju komma från alla dem där crossfit klasserna jag kört! Nu är jag såååå taggad för mer crossfit!!

#crossfit #gym #spinning #spinningklass #benstyrka # träna #träning #fit #fitness # hälsa #hälsosamt #fettförbränning #viktminskning #viktminskningsresa #byggamyskler #tyngre #styrketräning #cardio #kondition #konditionsträning #legday #nouw #nouwfit #nouwblogger #vegan #veganochträning #vegancrossfit

Gillar

Kommentarer