Summer bodies are made in the winter

Den här julledigheten har faktiskt kantats av träning. Det har vart en del special inlagda pass på gymet som är extra långa och härliga och självklart så ville ju jag vara med på dem!!

En sak som gjort mig väldigt glad och uppmuntrad är att det har faktiskt vart förvånansvärt många krigare på gymet dessa dagar!! Just under jul så brukar de flesta gymen runt om i världen eka ganska tomma men jag är riktigt stolt över alla krigare som trots att det säkert har haft en massa saker de försökt hinna med ändå har prioriterat in sin träning. Mad props och big cudos till alla krigare som trotsade julhysterin och brända av ett par pass på gymet!! 💪🏽👊🏽 Ni är grymma!!

Det är ju som dem säger att ”summer bodies are made in the winter” och ja det är ju vinter nu och ja jag vill gärna se bättre ut på stranden i år än förra året så ja det är bara att snöra på sig gympa dojjerna och ut och bränna lite fläsk och bygg lite muskler vetja!

Hoppas ni alla har haft en trevlig helg!! 😘


#träna #träning #träningsmotivation #jul #gym #fitness #tränaochms #msochträning #fettförbränning #styrketräning #kondition #konditionsträning #cardio #byggamuskler #viktminskningsresa #viktminskning #gånerivikt

Gillar

Kommentarer