Drickbar disciplin

Innehåller affiliate-länkar

Ja just nu är det ett full blown war alltså ett fullt ut krig mot vågen här hemma!

Sen Corona började på allvar i Sverige så har jag inte gått till gymmet eftersom jag är i en riskgrupp på grund av min MS. Jag är inte i en ”klassisk” riskgrupp men vad som kan hända om jag blir riktigt sjuk vilket ju tyvärr är en stor risk med Covid-19 är att jag kan få ordentliga skov och skulle kunna hamna i rullstol om en kanske temporärt men ändå. Inget jag vill så jag måste vara extra försiktig!

Dem första 2 veckorna när Corona bröt ut i Sverige på allvar så blev det inte så mycket träning här hemma. Helt ärligt så var jag lite i chock tillstånd.

Händer verkligen det här? På riktigt? Men det måste ta slut snart?


Man hade ju aldrig vart med om en riktig pandemi som verkligen drabbar hela jordens befolkning. I alla fall inte i min livstid! Så ja på 2 veckor blev det inte nästan nån träning alls! Lite små promenader med hunden typ bara. Men efter dem 2 veckorna och 2 kilo plus på vågen 😡😡😡 så skärpte jag till mig!

Det har blivit powerwalks varje dag och även träning med dem vikterna vi har hemma. Har inte så många vikter men man kan göra mycket med det man har ändå! Vi har en kettlebell på 16 kilo, 2 st 4 kg hantlar och 2 st 8 kg hantlar, en sån där rull grej som man kan träna magen med och en trx eller vad den heter som man kan träna ryggen och armarna och allt med och spännband för rumpa och lår. Så visst kan man få sig en ordentlig workout bara man har disciplin!!!

Men det här med disciplin!

Ja jag ska faktiskt vara helt ärlig med den biten! Jag vill gärna tro att jag är en maskin eller ett ångvält som bara väller fram och krossar alla min hinderna vägen ALLTID men jag är tydligen inte alltid en sån maskin. Ibland har jag tyvärr inte den disciplinen jag behöver för att träna hemma själv som när jag tränar på gymet i nån klass eller ett styrketräningspass eller när jag går till cross fit gymet och tränar i boxen med en tränare som piskar oss i 60 min. Men när min egna disciplin lackar har jag faktiskt ett triumf kort i bakfickan! Den heter Nocco!!

Jag är överlycklig för en nytt flak med Nocco Tropical dök upp i fredags från Gymgrossisten 😋👏🏽😍🥰👏🏽😋Yes Nocco ger mig den disciplinen jag själv inte alltid har! Hur då? Jo, jag sitter på soffan och kollar Netflix och har ingen lust att gå ut på min 1 timmes powerwalk och sen avsluta med utfall med hantlar och burpees eller nått. Då fyller jag ett glas med is och öppnar en Nocco Tropical som är min favvo smak och häller över Noccon över isen och så börjar jag dricka. Inom ett par minuter börjar disciplinen att infinna sig sakta men säkert!! Och till slut så har jag stängt av Netflix och så står jag där med träningskläderna på mig och är redo för krig. Krig mot fettet 💪🏽👊🏽 So whatever I lack, Nocco got me covered!!

Och nu under detta inlägg så har jag faktiskt druckit en Nocco så nu måste jag ut och röra på mig!!! It’s not me, it’s the Nocco 😜
#nocco #träna #träning #gym #disciplin #hälsa #hälsosamt #gymgrossisten #bcaa #energi

Gillar

Kommentarer