Crossfit take 2

Japp då var det dags för livets andra crossfit pass då! Med tanke på hur ooootroooolig träningsvärk jag hade från förra veckans crossfit så var jag inte så där jättetaggad i morse.

Väl där så var det uppvärmning på roddmaskinen och jag kände mig faktiskt lite deppig om jag ska vara riktigt ärlig. Så opeppad för dagens pass att det gick över till deppighet men sen så efter rodden så började vi med knäböj och helt plötsligt så gick det från mörker till skinande solsken i hjärnan. Har ingen aning varför?? Inte så att knäböj med 80 kg är speciellt roligt men helt plötsligt fann jag mig själv leendes från öra till öra!

Fantastiskt vad lite stenhård träning kan göra för psyket va!! Dagens wod var jätteskön faktiskt!! Ok läs ”jag höll på dö” men alldeles underbar på samma gång! En timma senare var jag alldeles sjöööblöt och överlycklig!! Det är jag fortfarande!

Nä nu måste jag in i duschen och fortsätta med min dag. Hoppas ni får en bra dag kära läsare och glöm inte att i morgon är det fredag wihoooooo 🎉💃🏽


#crossfit #crossfitgirl #träna #träning #gym #wod #ceossfitbox #byggamuskler #muskler #kettlebells #utfall #viktminskning #viktminskningsresa #viktminskningsblogg #gånerivikt #styrketräning #styrketräningspass #skivstång #knäböj #roddmaskin #hälsa #fit #fitness #veganpower #vego #vegan #veganfitness #poweredbyplants

Gillar

Kommentarer

FeliciaAulen
FeliciaAulen,
Känns som crossfit blir mer populärt var dag, kanske något man skulle försöka satsa på! 😄
nouw.com/feliciaaulen
juliettestephen
juliettestephen,
Ja jag har kämpat emot jättelänge men nu har även jag fallit pladask för crossfit 😜
nouw.com/juliettestephen