Busy little bee

Ja det var inte så jätte lätt att hålla fokuset förra veckan. Ville ett par gånger stoppa huvudet i sanden och låtsas som om alla "challenges" försvann. Jag hade ganska mycket jobb förra veckan och sen kom en barndomskompis från Italien och hälsade på helt apropå så dit gick det lite tid som jag inte hade planerat in för och så hade jag även 2 bjudningar var av en var inplanerad sedan länge tillbaka och en blev helt apropå som jag inte kunde backa mig ur. Min son blev dessutom opererad och jag var tvungen att ge han extra tid och kärlek och vara en extra snäll mamma. Dessutom hade han 3 stora prov som jag skulle hjälpa och proppa han med medans han var hemma från skolan. Jag tror inte ens att jag fick en lugn stund ens när jag satt på toan 😜PUST!

Men som det står på bilden "Being chellenged in life is inevitable, being defeated is optional" är ju faktiskt så sant. Låter som en klyscha men varenda ord stämmer!

Men på något mirakulöst sätt så fick jag ändå en fantastisk träningsvecka!! Hela 7 intensiva träningspass blev det. Jag fick helt enkelt utnyttja sena kvällar och tidiga mornar och något lunchpass. Innan dem flesta passen var jag heeeelt slut! Jag ville avboka vartenda pass men jag var beslutsam att gå och efter varje pass blev jag så full av energi att allt jag behövde göra hemma och på jobbet gick betydligt enklare och snabbare så skäl #367 varför man ska träna, där har du det! Man får mer energi av att träna vilket betyder att man också får mer gjort på ett effektivare sätt när man tränat.👍 Bra va!!

#träna #träning #energi #beslutsamhet #icaniwill #veganfitness #gym #fitness #fitnessliv #fitfam #viktminskning #viktnedgång #gånerivikt #byggamuskler #muskler #hälsa #hälsosamt

Gillar

Kommentarer