Better late than never

Goddagens goddagens mina kära läsare! Som sagt så ”better late than never” och det jag syftar på är att jag äntligen är tillbaka till bloggandet efter ett par dagars uppehåll. Det senaste 2 veckorna har jag inte kunnat skriva så mycket för varje ledig sekund har gått till annat men nu verkar det som livet börjar lugna ner sig igen.....kan vi ju alltid hoppas.

Ett annat favorit ordspråk som jag själv hatade när jag var liten och mamma alltid sa till mig men som jag allt för ofta finner mig själv säga till mina egna ungar är ”den som väntar på något gott väntar aldrig för länge” och med det vill jag säga att jag har en del goda vegan recept som jag faktiskt tänkte att jag skulle dela med mig utav denna vecka.

Inte mindre än 5 favorit recept ligger och skvalpar så håll utkik! Här får ni se bilder på dem smarriga recepten som jag kommer att lägga ut denna vecka:

Mer detaljer om varje bild kommer under veckan. Vem vet, det kanske blir fler än 5 recept, hittade precis 2 bilder till i min telefon! Ja förutom att ha vart super upptagen de senaste 2 veckorna så har jag ändå lyckats få till det i köket och man ska inte vara snål. Som min äldsta pojke alltid säger till mig ”mamma, sharing is caring” så jag ska lyda hans goda råd och dela med mig av en massa goda vegan rätter under veckan, vem vet det kanske, kaaaanske blir ett recept om dagen! Hål tummarna ✊🏼✊🏼och håll utkik -#vegan #veganrecept #plantbased #plant #plantbaserad #plantbaseradkost #plantbaserat #vego #hälsosamt #hälsosamvegankost #hälsosamvegandiet #nyttigveganmat #veganmat #vegorecept #hälsa #hälsaochfitness #veganfitness #veganinfluencer #veganfood

  • Alla

Gillar

Kommentarer