Hejsan allihopa! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg för snart ska jag sova. Orkade tyvär inte ta några kort innan så jag visar er istället en bild på min söta hund som heter Lucky!<3 Älska dej!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er mina fina bloggläsare. Jag har blivit sjuk så otur alltså! Nu missar jag skolan ännu en gång. Men i alla fall så här är mina planer för idag, om jag ens orkar^^ Men vi få se hoppas. Hare bra så hörs vi sen.

Likes

Comments

Älskar min nya eyeshadow! Vad tycker ni om den? :)

Likes

Comments

Om ni undrar vad jag heter på Instagram så heter jag Jullesss99 :) Följ gärna mig och gilla mina bilder!

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Idag är det söndag och jag har bara suttit hemma hela dagen och gosat lite med min hund och tagit lite kort :) Imorgon är det måndag och jag ska inte till skolan för vi ska ha friluftsdag och jag kan inte anstränga mig för mycket för då mår jag illa och bli kallsvettig väldigt lätt, men jag ska ju endåså till sjukhuset imorn så ingen skola jippie. Ska bara slappa hela dagen imorn efter jag varit på sjukhuset.
 

Likes

Comments

Änltigen har jag kommit tillbaks! Nu ska jag börja blogga igen :) Men ni kommer få nöja er med 1-2 inlägg per dag, jag vet att det är lite men jag ha ju skolan varje dag och sen vill jag försöka få lite fritid så därför blir det bara så lite inlägg. Idag har jag i alla fall inte gjort något speciellt, har fortafrande inte blivit frisk :/ Ska till sjukhuset nu på måndag och ta massa prover hoppas det kommer bli bra. Just nu sitter jag i soffan och kollar på en film som heter Bröllopsfixaren den är faktiskt riktigt bra! Som ni ser har jag gjort några ändringar i min blogg hoppas ni gillar det jag blev i alla fall väldigt nöjd. Blogga mer imrogon så hejdå.

Likes

Comments

HejsanHejsan allihopa! Jag vet att jag inte bloggat på flera dagar för jag inte haft någon lust,ork. Men igår var det ju julafton som alla vet och jag fick äntligen min systemkamera en CanonEOS600D HELT SJUKT!!!!! Och sedan fick jag lite mer småsaker. Men jag tänkte bara säga att jag kommer ta en paus från min blogg i ungefär 1 och en halv vecka. För det är så att allt ha blivit så jobbigt för mej jag ha fått en kronisk sjukdom och sen mår jag dåligt hela tiden så om ungefär 2 veckor så kommer jag börja blogga igen! :) Jag ser väldigt mycket fram emot det! Jag kommer att ha en helt ny header och en ny design helt enkelt. Jag kommer att uppdatera minst 2 gånger om dagen. Så hoppas ni vill läsa min blogg då. Hare bra allihopa och hoppas ni haft en riktigt awesome julafton! :)

Gammal bild!

Likes

Comments

Då va helgen över och nu är det måndag. Varför måste helgerna gå så jävla snabbt? Känns som om att det va fredag igår. Vill bara stanna tiden. Men som jag sa så är det ju tråkiga måndag idag, ingen rolig dag alls tycker jag. Ha vart i skolan från 8.00 till 15.30 :( USCH så sugit asså! Efter skolan åkte jag raka vägen hem och åt sedan duschade jag och sen satte jag mig i soffan och började spela dator :) Ha märkt att jag blivit väldigt beroende av min dator. Jag ÄLSKAR den verkligen^^ Spendera mellan 5-6 timmar vvarje dag och ungefär 10 timmar på alla helgdagerna. Lite för mycket tror jag!

Men visst är det ju helt undebart utomhus? Vit snö täckt överallt och himlen är ju helt ljuvlig! :) Att bara vakna på morgonen och få se att det snöa är ju undebart. Men idag när man vaknade så va snön smällt och det ha inte snöat en enda gång! :( Hoppas att den kommer tillbaka snart. Hejdå.
 

Likes

Comments

Jag vet, SÄMST uppdatering! Men ha verkligen inte haft något intresse för bloggen dem senaste dagarna. Bloggen känns så tråkigt just nu. Men ska försöka skärpa mig jag lovar! Men i alla fall så snart är det ju jul jippieeee :DD Bara 12 dagar kvar! Helt sjukt ju. Allt ha gått så snabbt. Jag och mamma ha inte ens hunnit ta upp julgranen ännu eller bakat julgodis :O Men idag har jag varit i skolan och sedan stack jag hem direkt och gosade lite med min störda men sjukt söta hund Lucky. Sedan duschade jag och nu sitter jag här och ska precis kolla på julkalendern :) Hejdå.


Likes

Comments