Hej! Är sjuk 🤒 eller i förrgår började jag få i halsen och igår så hade jag fortfarande ont i halsen och kände i skolan att det blev värre och kände mig bara sjuk. Så jag fick cykla hem.

Så nu är jag sjukskriven från skolan och kollar på lite film. Jätte tråkigt.... men det är höstlov om en vecka 😄

Baiii 👋🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Just nu sitter jag på en buss och är Påväg till hemkunskap. Men en av mina vänner är sjuk så är helt lonley. Haha.

Men det har varit en jätte dålig dag för mig idag. Eftersom att först snozade jag min mobil på morgonen så jag gick upp sent.

Och sen när jag skulle börja cykla till skolan så hittade jag inte mina nycklar! O jag började 08:10 och klockan var 08:04. Så jag fick springa till skolan. Och kunde inte låsa min dörr och kunde inte cykla dit.

Men när jag typ var vid skolan så såg jag att de andra satt i klassrummet så jag hade kommit försent. Men sen gick jag in i klassrummet och de var jätte stelt för alla stirrade på mig kändes det som.

Så det var ingen bra morgon för mig och ingen bra dag.

Likes

Comments

Heeeeeeej!! Sorry för dålig uppdatering IGEN!! Men har bara varit för lat och inte orkat ladda upp något.

Men jag har kommit hem från skolan nu Och på idrotten hade vi orientering.... jätte jobbigt och är jätte dålig på det. Men jag hittade alla nr typ eller vad det nu är.

Men jag kände att jag bara ville få i mig något gott så köpte coca Cola cherry och bubbly choklad.

Mums🍫

Likes

Comments

Hej! Jag har nyss bakat kladdiga chokladmuffins. Hade tråkigt så ja haha. Lyssnar på Marcus O Martinus på Spotify för det blir roligare då. Annars blir det så tyst.

Muffinsarna blev jätte bra . Men jag är ganska mätt. Men nu ska jag gå på toa. (Wtf) och så får ni ha de bra.

Hejdåå👋🏼

Likes

Comments

Nu så har jag träffat Viktor frisk 😁😁 han berättade lite om sin adhd O så. Från boken typ. Det var några delar som var roliga också haha.

Men det var jätte många människor där men försökte inte tänka så mycket på de. Har inte Socialfobi men ja.. det gick bra iallafall.

Sen tog jag bild med han. Var inte så rädd/nervös att ta bild med han. Eftersom att jag har träffat han 5 gånger nu, haha

Så nu är jag hemma ska äta typ ärtsoppa 🤢🤢 (usch) haha.

Men ja hejdåååå 👋🏼👋🏼

Likes

Comments

Heeeeej!! Är så taggad!! Ska träffa Viktor frisk i någon kyrka idag!! Har träffat han förut O ska träffa han nu igen iiiiih. Längtar 😁😁

Likes

Comments

Hej igen 👋🏼 vet att jag har varit oaktiv har sagt det några gånger nu men har haft jätte mycket saker i skolan. Känns som jag nästan får läxor varje dag.

Men nu har jag kommit hem från skolan äter glass med sirap och lyssnar på Marcus O martinus på Spotify. Haha sen ska jag nog kolla på youtube.

Vill skriva något mer men vet inte vad. Får nog skriva mer imorrn eller någon annan dag. Vet att jag kanske är lite tråkig men är inte så bra på att skriva. Skulle lite vilja typ börja med youtube 🤔🤔

Hejdåå

Likes

Comments

Hej! Idag är det och har varit en jätte jobbig dag. Jag har gjort matte hela dagen. Eftersom att imorrn på måndag så ska jag vara klar med kanske typ 5 sidor. (Eftersom jag låg efter i matte typ)

Och kollade lite på yt snabbt 2 videos. Och så efter det matte igen. Och nu så ska jag träna på engelska läxa tills imorrn också. Ååååh. Jaja.... de är det jag bara har gjort hela den här dagen.

Hejdåå 👋🏼

Likes

Comments

Hej! Kommer inte vara så jätte aktiv så ni vet. Vet inte heller typ vad jag ska lägga ut. Men nu ska jag äta kladdkaka som jag gjorde igår och har nyss kommit hem från skolan

Likes

Comments

Hej! Har inte varit så jätte aktiv vet inte helt varför, men iallafall så kastade jag iväg min mobil i gruset så den fick en spricka i sig 😂😂 (var lite sur O mådde lite dåligt då bara haha)

Och så idag har jag varit på stan med en vän och köpt kläder för har typ inga kläder, kan kanske visa kläderna imorrn. Ja men nu ska jag sova och duschade nyss så

Hejdåå 👋🏼❤

Likes

Comments