I dag har vi vært sammen i 1 år! Jippi! Dette feiret vi med kanelbolle på Ullevålseter (the best) Vi er heldige med at marka bare er en liten t-banetur unna, for det er så digg!!! Spesielt på dager som dette med strålende sol. Vår faste rute starter oppe på Frognerseteren, til Ullevålseter og ned til Songsvann igjen. Senere i dag tar vi turen opp til bror og søster for å spise middag (som jeg uten tvil ender opp med å måtte lage)

Hvordan liker dere å tilbringe søndagene deres?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Formiddagen har bestått av lufting av mann og mors gamle Versace briller (de er veldig populære på fest) (hvorfor er de med på fest?) De gangene byluft frister mer enn frisk luft, liker vi å skrolle fra ullevål området og ned til Bogstadveien. Jeg tror Fagerborg/Marienlyst er det fineste området i hele Oslo. liker å nørde rundt i gatene der og bare drømme meg bort i arkitekturen og stemningen rundt. Flott tur, flott vær og flott mann!

Er ikke bare jeg som er obsessed med tidenes roy vintage Versace briller

Takk til verdens mest tolmodige mann for bilder

Likes

Comments

Sunnies// Celine -  Top// Ralph Lauren - Skirt//Zara - Shooes//Stockholm design group - Backpack//Marc Jabobs

Snakk om flott vær! Søster og jeg dro til AkerBrygge for å sjekke ut årets designLoppemarked. Men da vi kom dit var det allerede laaange køer, så vi dro heller ned til sentrum for å lete etter mindre orientalske matbutikker (food lovers), hvor det er grønnsaker og div man ellers ikke finner. mmm. Skjørtet er egnelig en kjole fra Zara jeg har dratt ned og knytt rundt livet. yes.

God lørdag! x

Likes

Comments

Lorem ipsum dolor sit amet, in esse nusquam molestiae sed, elitr consetetur cu quo. Sit ea modo magna suavitate. Tota pertinax gubergren ne vis, his nemore euismod necessitatibus an. Has ei populo audire recusabo.


Habeo elitr ei vis, eruditi gloriatur qui at. Ad aliquid lucilius eum. Noster imperdiet ea cum. An mel legere oblique commune. Eum in tantas aeterno, omnes impetus in duo.


Likes

Comments