Hey alle

Ej hvor er jeg træt af stilheden her på bloggen.. Jeg har simpelthen bare haft så meget at se til og haft brug for en lille break.
Men fremover vil der komme flere indlæg om blandt andet træning og hvad jeg ellers render rundt og laver.
Til marts skal min klasse og jeg på studietur til London og der vil jeg selvfølgelig holde jer opdateret.

I denne uge har jeg været med til orienteringsaften for kommende elever på min skole. Derudover har jeg været til fødselsdag hos en veninde og så været på arbejde. Jeg har selvfølgelig også trænet i denne uge. Men jeg var så uheldig at få en fibersprængning i min arm i sidste uge, så jeg har været nødt til at holde en pause fra boksning og træning af armene.. (mega træls!)

I weekenden skal jeg i byen med min veninde Astrid og holde fødselsdag for min søster, som fylder 16 d. 30 januar.

Jeg håber i vil følge med fremover.

Knus J

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey alle

Jeg tænkte at eftersom mange nok har spist lidt for meget i december ville det være en hjælp med nogle tips til en sundere hverdag. Det kræver ikke meget, da det er tit små ændringer som kan gøre en stor forskel.

1: Tag cyklen
Jeg cykler efterhånden til alt. Det er virkelig god motion og man sparer både tid og penge!

2: Gå en tur
Hvis du en dag keder dig og ikke ved hvad du skal lave eller du ikke lige kom i fitness så er en gå tur et godt alternativ! Jeg går nogen gange en tur på en time med musik i ørerne, hvilket er god motion og på samme tid får du renset ud i dine tanker - win win!

3: Drik vand
Mange gange når man føler at man er sulten kan et glas vand hjælpe!

4: Skift slikket ud med frugt
Frugt er et super godt alternativ til slik, da man kan finde så meget forskelligt frugt. Personligt elsker jeg at lave en skål med en masse blandet frugt - mmm!

5: Dyrk din hobby
Når man keder sig bliver man nemt sulten efter søde sager, derfor er det vigtigt at holde sig igang og beskæftige dig med noget du synes er fedt! Det kunne være fx: tegne, løbe en tur, læse en god bog eller noget helt andet.


Jeg håber i kunne bruge disse råd i jeres hverdag! Skriv endelig, hvis i vil have flere indlæg som dette.

Knus J

Likes

Comments

Hey alle

Glædelig jul!!! Ej hvor har jeg set frem til denne dag hehe. 
Jeg er på besøg hos min morfar, hvor jeg skal fejre juleaften. Min mor, lillesøster og jeg kom i går og så kører vi hjem i aften når alle festlighederne er ovre da jeg fylder 19 i morgen!

Men indtil i aften skal jeg bare slappe af med min familie og selvfølgelig se Disneys juleshow! Det er nok et af højdepunkterne for mig hahah, det er simplethen så hyggeligt at se.
Dog er jeg så skuffet over vejret... savner virkelig en hvid jul - det bliver bare lidt bedre når det sner udenfor d. 24 december, er vi enige? Men sådan er det med det danske vejr.

Jeg ønsker jer en rigtig dejlig aften med jeres familie og at i får det i har ønsket jer ;)

Knus J

Likes

Comments

Hey alle

Da jeg fik indtrykket af at de fleste gerne ville læse noget omkring min træning ville jeg i dette indlæg fortælle, hvordan jeg typisk træner i løbet af en uge.

For det meste træner jeg cirka 5 gange om ugen. Jeg er fornyligt begyndt at dele min træning op, så jeg kører ass, cardio/ mave og arme hver sin dag. Det fungere super godt og gør det nemmere at overskue sin træning, synes jeg. Når jeg træner ass tager som regel en time og så er jeg også helt død! Jeg træner røv cirka to gange om ugen. De andre dage træner jeg cardio og 1 - 2 gange træner jeg boksning, hvilket jeg helt klart kan anbefale!


Jeg er virkelig blevet bidt af det, da man bruger ALT sin energi og adrenalinen pumper rundt i kroppen! Mange piger tænker nok at det er en "mandesport" men det er det slet ikke. Tvært imod der stort set kun piger på det hold jeg går på. Det er en mega god form for motion og det giver så meget! Jeg har gået til det i cirka 2 måneder og jeg er blevet meget mere markeret og ikke mindst stærkere. Holdet jeg går på tager 55 minutter uden pauser.

Når jeg træner cardio plejer jeg at gå på stairmaster- maskinen i 15-20 minutter og derefter løbebåndet med høj stigning i 15 minutter. Derefter laver jeg noget mavetræning i cirka 30 minutter.

Hvis i har lyst til at se mit ass- program, må i endelig skrive en kommentar herunder! Eller hvis der er andre ting i gerne vil vide omkring min træning.

Håber i kunne lide dette indlæg!

Knus J

Likes

Comments

Hey alle

Jeg elsker at træne og gør det cirka 4-5 gange om ugen. Derfor musik en meget vigtig del af mine workouts, da jeg synes det hjælper med at motivere mig til at yde mit bedste, hver gang. Jeg har herunder samlet mine top 10 træningssange lige for tiden, håber i kan bruge den til jeres træning eller bare som en motivationsbooster. Jeg hører meget blandet og det skifter hele tiden, hvad jeg hører.

Kunne i tænke jer flere indlæg omkring træning? 

Knus J

Likes

Comments

Hey alle

Jeg vil i dette indlæg præsenterer jer for en af mine rigtig tætte veninder, Emma. Hun går til daglig på Marselisborg Gymnasium.
For at i kan lære hende og os bedre at kende har jeg stillet hende nogle spørgsmål.

Hvor mødte vi hinanden?
Forældreskolen i 0. Klasse.

Hvor længe har vi været veninder?
Lige siden 0. klasse 😉

Et af vores bedste minder?
Årh.. det er et virkelig svært spørgsmål, da vi jo har så mange. Jeg tror bare at vi altid har det så pisse grineren når vi er sammen så det er svært at vælge et bestemt minde.

Hvad laver vi altid når vi ses?
Vi tager altid på cafe og drikker kaffe. Vi griner altid bare ved at kigge på hinanden. Vi har super mange interne jokes som kun de færreste forstår Hahha.

Hvordan vil du beskrive vores venskab?
Jeg vil beskrive vores venskab som rigtig godt. Det er ikke altid vi er så gode til at skrive til hinanden og ses, men når vi endelig gør, så er det som om vi aldrig har været adskilt. Vi har det altid pisse sjovt og det værdsætter jeg meget. Vi er gode til at booste hinandens selvtillid når man får brug for det. Vi snakker om vores problemer og løsninger på situationer.

Hvilken rolle har vi hver i sær i vores venskab?
Det er et svært spørgsmål. Jeg synes vi minder meget om hinanden, så jeg vil sige vi begge er den sjove i vores venskab.

Noget vi nemt bliver uenige om?
Vi bliver nok mest uenige om hvornår vi skal ses, da vi ligesom begge to har en ret stram tidsplan.
Ellers bliver vi også uenige når vi er stive, om hvor vi skal tage hen eller hvornår vi skal gå osv.


Jeg håber i kunne lide dette indlæg.
Hvis i har lyst kani følge hende på instagram: emmasteff
Lad mig endelig høre, hvis i kunne tænke jer flere af disse indlæg.
Knus J

Likes

Comments

Jeg er glad for.. min træning og er især blevet rigtig vild med at bokse. Det er virkelig hårdt men pisse fedt! Jeg kan klart anbefale jer at prøve det, hvis i trænger til at blive presset til jeres max. Derudover hænger det også godt sammen med billedet oven over, da folk tit bliver overrasket over at jeg går til boksning - nemlig fordi jeg er en pige. Oven i det er jeg ikke særlig høj haha så udstråler ikke ligefrem bokser. MEN det skal ikke afholde mig fra at lave det jeg synes er fedt! Det er en vigtig ting at huske.

Jeg er træt af.. drama. Kort sagt, synes virkelig det er træls at være i og umodent..

Jeg synes det er fedt at.. vi kommer nærmere julen for jeg kan snart ikke vente mere på at det er acceptabelt at høre julemusik haha. Jeg er næsten altid den første der begynder på julemusik og julesnak haha.

Jeg glæder mig til.. de kommende måneder som er fyldt med 18 års fødselsdage, familie arrangementer og så er der ikke længe til jul (yay!)

Jeg er blevet helt vild med.. Netflix serien Riverdale. Det er virkelig en god serie som jeg virkelig er blevet vild med. SÅ vild at jeg ser med hver torsdag når der kommer nye afsnit hehe. Derudover er jeg begyndt at følge med i Landmænd søger kærlighed som bliver vist hver tirsdag. Jeg ser det med min mor og det er så hyggeligt ahha.

Jeg ville gerne bruge mere tid på.. bloggen. Jeg har simpelthen så meget jeg skal. Derfor bruger jeg ikke den tid som jeg egentlig gerne ville bruge på bloggen.. Jeg håber det med tiden bliver bedre så jeg kan få mere tid til den.Knus J

Likes

Comments

Jeg elsker at finde inspiration til min tøjstil. Appen Pinterest er virkelig god på det punkt! Den er fyldt med alle slags billeder og man kan finde virkelig meget inspiration derinde.
Herunder har jeg samlet lidt inspiration til efterårstøj/outfits.

God onsdag!

Knus J

Likes

Comments

Hey alle

Så sluttede efterårsferien øv... men det skal nu også blive godt at komme tilbage til hverdagen og skolen.
Jeg har haft en rigtig god men travl efterårsferie. Ferien er blevet brugt med en masse veninder, nogle byture og træning. Selvom jeg har lavet en masse, synes jeg alligvel at ferien er gået alllt for hurtigt hahah. Men sådan tror jeg altid man har det med ferier.

Jeg håber i har haft en rigtig skøn ferie!

Knus J

Likes

Comments