I går var jeg på designmuseet, sticks n sushi og om aften til en 18 års med mine veninder. Vi var inde og se en udstilling om Erik Mortensen, en chef for tøjfirmaet Balmain . Det var en flot udstilling med virkelig kreative designs og skitser.

På de 3 billeder over ses der en skitse tegnet af Erik Mortensen, som så senere er blevet en del af Balmains kollektion. Det er super interessant at se processen helt fra begyndelsen af.

Efter vi havde set udstillingen kiggede vi hurtigt fordi nogle andre udstillinger som var ved siden af, hvor vi også så en masse kreative designs, blot i møbler i stedet. Det ligger i københavn og der er mange udstillinger som er spændende, og så er der gratis adgang til os under 26 år:) Der er også mulighed for at drikke en krop kaffe og lign i en hyggelig gårdsplads der høre til museet. Alt i alt kan det varmt anbefales! Læs mere: her

Håber i alle nyder ferien, kys

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

I dag har min kusine og jeg for første gang voksede mine ben. Vi brugte Veet varm vanilia wax som kan købes i Matas og i diverse supermarkeder. Jeg må indrømme jeg var lidt nervøs fordi man hører altid hvor ekstrem ondt det skulle gøre, men hey vi prøvede alligevel.

Processen
Du starter med at varme voksen op i omkring 40 sekunder. Du smører voksen på med en "træpind" og skynder dig af tage papirstriben som følger med på området med voksen. Pres lidt på det i 20 sek, derefter riv det af. Jeg vil anbefalde at en anden end dig selv river det af:)

Efter du har gentaget processen en del gange kan huden være irriteret og blive rød. Smør lidt olie eller en fed creme på huden og giv det lidt ro

Smerte?
Jeg vil ik lyve og sige det ikke var smertefuldt, fordi det var det lidt. Men så var det hellere ikke værre. For mig er det en fin og effektiv måde at ordne det på da det holder meget længere tid ind hvis du bruger skrabere.

Pris
Jeg gav omkring de 60kr for dette sæt. Det kan blive dyrt i længden men hvis du ikke er sart kan voksen du allerede har brugt, skrabes af og ned i bøtten igen.

Ses snart igen<3

Likes

Comments

Heyy og velkommen tilbage dejlige læsere.

I dag vil jeg lige vise mine bikinier denne sommer og fortælle om da jeg fik en gratis bikini fra Veraldo. Jeg elsker farven rød og besluttede mig efter flere somre for endelig at købe en. Den kan ses på billedet under og er købt på nelly til en helt okay pris.

Min anden bikini er min lyserøde "triangel" hvor stropperne desværre ligger på bunden af et hav et sted:(

For et par uger siden skulle jeg købe dette sæt (se billede på min instagram: Julielundpiil)

Ved et uheld kom de til at sende en kjole i stedet. og som "undskyldning" sendte de mig denne blå "triangel" bikini og en pose slik:) Det kalder jeg fantastisk service. Kan helt klart anbefalde at handle hos Veraldo.

Bikinerne kan ses under teksten, kom snart igen<3

Likes

Comments

Jeg sad i dag og læste modemagasinet "Vouge" som jeg er vild med og giver mig inspiration til både stil og billeder. Jeg spottede et par billeder fra Saint Laurents billedeserie, de fangede virkelig min opmærksomhed. Vi er vant til at se perfekte billeder og i det her tilfælde har fotografen taget billedet, selvom modellen står i en pose, hvor hun får deller i den ene side som ses på billedet over. Med vilje. Der er langt vej endnu men jeg synes det er et positivt skridt mod den "rigtige" vej i modeverden.

Asos´ modeller til denne års bikini kollektion har tydeligt strækmærker på røven som ses til venstre , MANGE TAK TIL ASOS.

Booho har gjort noget i samme stil på billedet til højre. Strækmærker og et par deller er simpelhen en af de mest naturlige ting!

EMBRACE YOUR BODY


Likes

Comments

Er endelig ankommet til Provence i de 30 grader og her er såå lækkert. Jeg vil lige hurtigt dele en bog med jer som jeg får noget af tiden til at gå med. Min skønne veninde Luna læste første bog i serien "after mødet" og sagde til mig "Julie, du SKAL læse den her bog". Jeg lånte den så af hende og læste den hele på kun en dag! man bliver hurtigt grebet af den og er nu blevet færdig med nr. 3 i serien som ses på billedet.

Serien består af 5 bøger og er i forskellige længder, den første er ikke så lang som 3´eren. Den handler om to personer ved navn Tessa og Hardin som forelsker sig i hinanden men har utrolig mange problemer pga. deres forskellige personligheder. Hun er en artig pige som går op i skolen og aldrig fejler. Han er modsat. Alligevel falder de for hinandens modsætninger.

Serien er skrevet meget anderledes end andre bøger. Bogens tema er kærlighed, sex, stoffer/ alkohol og at vokse op. Helt klart en bog der kan anbefales, både til piger og drenge. I den første bog er det kun Tessa som er fortæller, men i de andre bøger skifter fortælleren mellem de to hovedepersoner så man hører det fra hver deres side af.

Kan købes på saxo for 100kr: https://www.saxo.com/dk/after-moedet_anna-todd_haeftet_9788771592153

Likes

Comments

For et par måneder siden havde jeg en super lærerig dag hos Mac på strøget (Købmagergade 38). Nogle af mine dejlige veninder og jeg var på et kursus som tog lidt over 1 time. Det foregik nede i kælderen i selve butikken. Der var to makeupartister fra mac som viste os trin for trin et makeuplook, vi derefter skulle genskabe. De forklarede om produkterne og var åben for alverdens spørgsmål. Jeg har prøvet noget lignende før da jeg få uger efter min praktikplads sad model for en jobsamtale i mac, hvilket var ekstrem sjovt at prøve.

Det var en dyr fornøjelse men vi fik et gavekort på 200kr , hvor jeg valgte at købe to øjenskygger i brune nuancer. I kan læse mer på Mac´s hjemmeside: https://www.maccosmetics.dk/cms/locator/by_appointment.tmpl

Derefter valgte mine veninder Sara, Yasmin, Luna og jeg at tage på Hoppes café og bar. Det er et super hyggeligt sted på læderstræde. Du kan både side indenfor og udenfor i en super hyggelig gårdplads med tæpper og varmelamper. Maden er utrolig lækker og en mellem prisklasse. Da vi var færdige med at spise var vi på vej med at gå mod nørreport men Luna spottede en cykeltaxa og vi blev hurtigt enige om vi tog den i stedet.

På gensyn darlingsLikes

Comments

Velkommen tilbage smukke mennesker<3

Efter ferien er det tiden hvor en masse folkeskoleelever skal finde en praktikplads, så jeg vil lige dele min oplevelse med jer. Tilbage i september måned var jeg i praktik hos "Sine Ginsborg Makeup school".

Jeg skrev til Sine Ginsborg over mail. Hun skrev hurtigt tilbage at hun var interreseret og jeg kunne komme fordi inden for at se stedet, møde hende og få en underskift som jeg skulle bruge til min lærer. Vi var omkring 10 elever på et hold. Uddannelsen tager normalt 6 uger men jeg var der "kun" i en uge fra kl 9-15 ligesom de andre elever. Det ligger i kbh og det er nemt at tage offentligt transport derud.

Jeg sad model for en ny elev hver dag, og for Sine Ginsborg selv engang i mellem. Der var temaer og konkurrencer eleverne blev udfordret med hver dag. Et eksempel på et tema kunne være Colour blocking eller 80´erne.

Det var et rigtig flot lokale med stort udvalg af makeup fra mærker som Tromborg, mac og benefit. Kan helt klart anbefalde en praktikplads og ikke mindst selve uddannelsen!

Kom endelige med spørgsmål i kommentar feltet hvis det er, på gensyn:)


Likes

Comments

Hej og hjerteligt velkommen<3

Mit navn er Julie og jeg har endelig taget den beslutning at prøve på at blogge. Min skønne veninde @LOALOAhar snakket en masse om bloggerverden og måtte simpelhen være en del af den.

Mine planer er at blogge om fashion, makeup, mad og forskellige events/begivenheder . Da jeg også rejser en del vil der også komme noget omkring det. Jeg er også en pige med mange holdninger såå kan ikke love der ik kommer nogle indlæg ud omkring det:)

Kort om mig: Jeg er en 15 årig pige som bor i nærheden af København. Bruger det meste af min fritid på at være social i forskellige sammenhænge. Har i mange år haft en interesse for personlig stil, jeg går meget op i at gå i hvad jeg selv synes er flot og have min egen stil. Elsker generelt bare folk som gør hvad de selv vil og har en stærk personlighed. Jeg er vokset op i Kbh og Belgien, hvor jeg gik på international skole. Men er nu glad for at bo i Danmark i dag.

Håber i ville følge med fremover. Kys - Julie <3

Likes

Comments

Subscribe
Nouw Magazine