Mit liv lige nu

Som det første, glædelig bag jul og jeg håber at i kom godt ind i det nye år.

Det er ved at være noget tid siden jeg sidst var her, og der er sket en del siden. Alt lige fra studiet, til min fritid er der sket en del med. Der er også sket en del med det mentale lige for tiden, men det sker nok for en del lige nu.

Vi er jo godt igang med anden nedlukning af Danmark, hvilket er latterligt efter min mening. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor der er så meget som der skal være lukket ned. Vi kan gøre absolut ingenting lige for tiden. Mange arbejder hjemme, nogle møder op nogle få gange, og andre må godt være på arbejde. Med at jeg er pædagog studerende og er ude i praktik, så har jeg stadig noget at vågne op til, med at jeg skal på arbejde. Det er bare ikke alle som er så heldige.

Med at jeg er i praktik, så ser jeg jo hvordan corona nedlukningen påvirker skolerne, men ikke sidst børnene. Jeg går hver dag og bare godt vil kramme dem alle, tage dem ind og sige at det er okay, for lige nu er der ingen som trives under det her.

Jeg trives skam heller ikke under alt det her. Efter at skolerne heller ikke måtte have åbent for de mindste børn, så kan jeg godt mærke at det tager mentalt på mig. Jeg er ikke stresset, men jeg vil jo gøre alt for børnene lige nu har det godt, men det tager bare på en, når man møder ind og bare kan se at de har det skidt.

Fitness og mit sociale liv har også været en stor del af mig, og det er også bare væk igen. Hjemmetræningen er på programmet, og jeg ser næsten ingen mennesker lige for tiden. Normalt er jeg et meget socialt menneske og jeg elsker at være sammen med mine venner og veninder, men nej, det kan man heller ikke. Så kan godt mærke at det tager anderledes på mig anden gang end det gjorde første gang Danmark var lukket ned.

Jeg håber at i alle kommer godt igennem nedlukningen, og at vi snart må være mere sammen med hinanden igen.

xoxo - Julie.Facebook Instagram

Synes godt om

Kommentarer