Header

I söndags var det graduation och det var verkligen sjukt kul, en av dom bästa dagarna här i USA. Jag är så glad att jag fick vara med för det är inte alla utbytesstudenter som går vara med på graduation och klä upp sig och allt. Det var som på film där några elever höll tal, dom delade ut diplomas, läste upp allas namn och vi slängde upp våra hattar (caps) på slutet. Efter graduation gick jag till ett Open House som är som en studentmottagning. Sjukt kul dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår kom jag hem från CHI camp med alla utbytesstudenter. Kan ha varit en av de bästa dagarna i mitt liv! Fantastiska människor och vi hade så kul. Massa härliga personer från, Spanien, Tyskland, Poland, Brazilien, Japan, China, Finland, Norge, Portugal, Italien... Vi alla drog i gång dansparty på kvällarna och på dagarna åkte vi Till Oregon beach, och shopping. Vi hade en talangshow som alla uppträde i och allt var så kul. Vi alla bodde i ett stort område precis vid vattnet med små hus där vi bodde. Lite sorgligt, man lär känna så härliga människor man kanske aldrig kommer se igen.

Här är en video från Campen :)Likes

Comments


Här är en video från Vegas :)


Här kommer en video från min andra havla av resan, är är videos och bilder från Utah och alla nationalparker och Hoover dam :)


Likes

Comments

Hej! Idag hade vi senior skip day på min skola vilket betyder att alla seniors får skolka haha! Jag spenderade min skip day med Brandon och Chelsey och vi gick och såg Superman vs Batman på bio och sen åt vi på Applebees.
Igår kom vi tillbaka hem från vår spring break vecka i Tennesse, hade det kul! Min värdfamilj åkte tillsammans med Kileys familj och vi gjorde massa saker, allt från att sola till minigolf och go karts. Jag lyckades även stöta på Elin som också var på samma ställe en snabbis vilket var kul! Här kommer massa bilder!

Likes

Comments

BRYCE CANYON

ZION NATIONAL PARK

                                                                 ​Snow Canyon


Kom hem igår från mitt Springbreak i Las Vegas och Utah. Bästa veckan!! Min tyska kompis Lennart frågade om jag ville hänga med han och hans värdfamilj och de ville jag gärna! Först 3 dagar i vegas sen 4 dagar i Utah. De var så varmt och soligt. i vegas. Mina favorithotell är New York New York, där åkte vi en stor bergodalbana, och sen The venitioan som är som Venedig i Italien med kanalerna och Gondolrides.
Andra kvällen åkte vi upp i Strathosphere tower och fick utsikt över hela vegas på kvällen, de var rätt häftigt. Dom hade ett frittfall högt up som vi åkte haha de var ganska hemskt men ändå kul.

Här är bilder från Venedighotellet.


Utah var häftigt. Vi åkte till 3 national parks, Bryce Canyon, Zion och Snow Canyon. Fantastiska landskap. Tog många fina bilder. Det var snö när vi åkte upp i bergen. På kvällarna på hotellet gick vi alltid till den varma bubbelpoolen. De var skönt efter att ha gått långt varje dag.
Ikväll gick jag och värdfamiljen och såg MY BIG FAT GREEK WEDDING 2 haha så rolig. Och imorgon blir de skola igen.. Cheer träning efter skolan

Likes

Comments

Har suttit och redigerat Hawaii videon i några timmar haha. Jag älskar att göra videos och gå igenom alla bilder, kan fortfarande inte förstå att jag varit på Hawaii. Kan ha varit bästa veckan i mitt liv, härligt väder, god mat, underbara människor, bara perfekt helt enkelt. Videon blev väldigt lång men ändå har jag behövt ta bort massa saker, vi gjorde så mycket under veckan och jag har typ 2000 bilder haha. Hoppas ni gillar videon!

Likes

Comments

I torsdags var det dags för vår basket banquet. Efter att varje säsong är slut för en sport så har man en banquet där man pratar om säsongen och delar ut priser och så vidare. Vi hade en banquet efter cross country också men nu var det alltså dags för basket. Vi beställde in massa pizza som vi mumsade på och även super goda kakor haha! Både Junior Varsity och Varsity laget var där för att avsluta säsongen.

Vi som spelar i Varsity får en fin liten basket pin man kan sätta på sitt Varsity letter. Alla som spelar i Varsity i någon sport får ett Varsity Letter, jag fick mitt i höstas eftersom jag var Varsity i Cross Country. Hannah är bara en freshman men eftersom hon är så bra på basket fick hon vara med i Varsity den här säsongen i alla fall och fick sitt Varsity Letter nu. Nu har jag två pins, cross country och basket.

Rob, min värdpappa, är Coach för Varsity och Anthony för JV. (junior varsity) och dom höll fina tal om varje spelare och sina lag.

Mumsigt med pizza, Nikki och Kiara

Kenzie och Kalika

Kiley, Bailey, Libby

Värdpappan och jag med mitt diplom

Min underbara familj

Jag har verkligen haft det så kul dom här månaderna. Det har varit tufft att spela en helt ny sport och vi har haft våra ups and downs men överlag har det varit jätte roligt. Mitt lag har blivit en familj som jag är så glad över att jag fått vara en del av.

#14

Likes

Comments