Sundhed, Life, Opskrifter

Har du nogensinde prøvet avokado med hytteost? Hvis ikke du har.. GØR DET! Det smager vildt godt og er også ok nemt at lave som en lille eftermiddagssnack.
Under har jeg normalt ‘brødskorper’ fra Pågen, og så er maden toppet med salt og peber. Bedst af alt, så er det herre sundt👌🏻
Det var lige et hurtigt lille opslag, som jeg håber I kunne lide.
I dag har jeg faktisk også lavet banan brød og rugbrødssnacks, som jeg sandsynligvis også laver et indlæg om.

Nå men nu skal jeg til boksetræning💪🏻God tirsdag til jer♥️

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Træning

Hello everybody,

I mit opslag 'Min "health journey" fra start til nu', har jeg skrevet lidt om hvordan jeg trænede. Det er ca. et halvt år siden jeg skrev opslaget og har fået mig en ny træningsrutine, som jeg vil fortælle jer om, i dette opslag.

Jeg føler at jeg har slagget lidt med min diæt, som også er pga. julen, og der har bare ikke været så meget styr på det. Jeg har heller ikke rigtig haft en fast rutine ang. træning, men har bare lavet den træning, som jeg har haft lyst til. Jeg tror det var i sidste uge, hvor jeg besluttede mig for, at jeg ville tage mig sammen, finde en træningsrutine, and get back on track, med min diæt. Lige nu har jeg en rutine, som jeg læste om på nettet. Der skal jeg ud at løbe og få pulsen op, så det altså bliver intervaltræning. Det gør jeg den første dag. Anden dag skal jeg lave styrketræning. Der er jeg som regel til boksetræning med min søster. Tredje dag skal jeg lave langsom cardio hvor jeg går, løber eller begge dele i en time. Fjerde dag skal jeg lave styrketræning igen (boksetræning). Femte dag skal jeg igen lave cardio hvor jeg får pulsen op. Så det vil komme til at se sådan ud: Mandag - cardio med pulsen op, tirsdag - boksetræning, onsdag - langsom cardio, torsdag - boksetræning, fredag - cardio med pulsen op. I lørdags holdte jeg 'rest day', men der hvor jeg laver langsom cardio er også en 'rest day' på en måde. (Om søndagen plejer jeg at træne ovre i mit lokale træningsrum. Der laver jeg bare præcis, det som jeg har lyst til.)

Jeg håber at i kunne bruge dette opslag til noget. God mandag :D

Likes

Comments

Sundhed, Life, Lifestyle

De sidste 9 år har jeg været på skiferie, og skal afsted igen i år for 10. gang. Jeg ved, at det er SÅ svært at være sund, når man er på ferie, derfor vil jeg fortælle jer om, hvad jeg har tænkt mig at gøre, for at holde mig sund på skiferie.

1. Mad: sunde alternativer

Med hensyn til mad kan jeg huske, at jeg aldrig rigtig ser noget "sundt" i menukortet. Det er altid Wienersnitchel, pomfritter og pølser, burger osv. Jeg tror egentlig, det er fordi, jeg aldrig rigtig har kigget ordentlig efter i menukortet, at jeg ikke synes der er noget sundt. Det vil jeg så prøve i år. Jeg vil prøve at KIGGE i menukortet og tjekke salaterne ud, som jeg faktisk også er begyndt på, fra de andre rejser vi har været på. Jeg ved dog, at man kan få en bagt kartoffel med kylling, som jeg tænker, jeg tit kommer til at bestille som et sundt alternativ. Morgenmad og aftensmad tænker jeg ikke bliver et så stort problem, fordi vi selv laver det. Vi plejer at få en eller anden form for æg til morgenmad, men sidste år havde vi vist havregryn med, som jeg tænker, vi også tager med i år.

1. Motion/workout

At stå på ski/snowboard er i sig selv et workout, men sidste år kan jeg huske, at jeg egentlig ikke var så træt efter vi havde stået på ski, og jeg var heller ikke øm i mine muskler, som jeg nogle gange har været. Derfor vil jeg i år prøve at lave et "workout", efter vi har stået på ski hele dagen. Vi har en meget stejl bakke, vi skal op ad og ned ad, når vi enten skal hjem fra skistedet eller til skistedet. Mit workout kommer derfor til at foregå på den måde, at jeg har tænkt mig at løbe op ad bakken nogle gange og så måske også lave noget andet.


Det var egentlig de to punkter, jeg ville ind under. Så vil jeg også lige sige, at vi hvert år drikker en masse kakao, fordi vi tit holder ind et sted og får ind kop varm chokolade med flødeskum, og det har jeg altså stadig tænkt mig at gøre. Jeg vil dog prøve at holde mig til en kop om dagen.


Likes

Comments

Opskrifter, Sundhed

For noget tid siden cravede jeg en morgenmads"ret" som jeg også skrev et opslag om. I juleferien cravede jeg (og gør stadig) en ny morgenmads"ret", som jeg også vil skrive om. Igen så kan du bestemme mange af ingredienserne selv, og jeg har ikke rigtig nogle mål om hvor meget der skal i af de forskellige ting, jeg tager den bare på gefülen'

Ingredienser (Husk at du kan bytte ingredienserne ud, med de ting du gerne vil have i.)

Skyr (Vaniljesmag)

Ymer(A38)

Kanel

Chiafrø

Græskarfrø

Mandler

Rosiner

(Eventuelt lidt mysli hvis man lige har lyst til det;))

Allerførst starter du med at hælde skyr og ymer op. Der skal cirka være lige meget af hver, og så bestemmer du selv, hvor meget du vil have i af yoghurten.

Derefter hælder du det kanel i som du vil. Derefter ca. en tsk. chiafrø, og så blander du det hele godt rundt.

Så er det bare at hælde græskarfrø, ca. 10 mandler (dem kan du eventuelt hakke) og rosiner i. Velbekomme

Likes

Comments

Hej derude, længe siden

Ved godt det er noget tid siden nu, at jeg har lavet et indlæg, men har bare ikke fundet det rigtige tidspunkt. Jeg vil fortælle jer om min tur til Polen med min familie i efterårsferien. De to første dage af efterårsferien gik på at skrive afleveringer, da vi havde fået 3 for til ugen efter ferien, og jeg tænkte at de bare skulle laves så hurtigt som muligt, så jeg ikke skulle tænke på dem resten af ferien. Men nu til turen.

DAG 1 Om onsdagen stod vi op klokken 3:30 ca. og kørte til Polen. Da vi ankom, fik vi nøglerne til vores lejlighed og installerede os. Derefter gik vi ned i gågaden, og fik noget at spise. Min mor og jeg fik begge en cæsar salat, som smagte rigtig godt. Da vi havde spist, tog vi over i et indkøbscenter, hvor der var et supermarked, som vi fik handlet i. Jeg fik 2 citroner, så jeg kunne få min citronvand, jeg plejer at få om morgenen. Da vi kom hjem i lejligheden slappede vi af, gik i bad og gjorde os klar til, vi skulle ud at spise igen om aftenen. Vi spiste på en Thailandsk restaurant, hvor jeg fik udon nudler med grøntsager og kylling i teriyaki sauce. Da vi kom hjem, slappede vi bare af, og jeg så Pretty Little Liars, for sæson 6 er kommet ud på Netflix, men i Polen kunne man se sæson 7, så jeg fik bare kørt noget pll ind på den ferie.

DAG 2

På andendagen var vi på seightseeing. Allerførst var vi dog i supermarkedet Auchan, og fik købt en masse ting. Vi fik kaffe på en lille café, hvor man også kunne købe en masse lækkert chokolade, så det skulle vi selfølgelig også prøve. Vi købte bare en lille firkantet plade mørk chokolade med hasselnødder, som vi alle delte. Vi spiste frokost i det indkøbscenter, vi også var i dagen inden. Min storesøster og jeg fik en wrap med forskellige grønsager i, og jeg fik også tunfisk i min. Derefter gik vi først rundt i gågaden, og så gik vi ned til Oder floden og fulgte den et stykke, indtil vi kom til en båd, man kunne få en tur i, så det skulle vi selvfølgelig. Det var en båd, vi sad selv i med en privat "tour guide", der fortalte os om byen Wroclaw. Det var rigtig hyggeligt, jeg blev bare rigtig træt. Efter turen gik vi hjem. Om aftenen ville min familie gerne spise italiensk, så det skulle vi. Jeg fik en pizza med skinke og salat. Jeg vil gerne være ærlige med jer for jeg var nemlig ikke særlig vild med at jeg skulle spise pizza, for jeg synes ikke den var værd at spise, da den ikke engang smagte HELT vildt godt. Efter vi havde spist, tog vi bare hjem.
DAG 3

I dag fik vi scrambled eggs med squash, rød peber, tomat, løg og cheddar til morgenmad. Det var faktisk første gang vi lavede det til morgenmad, og jeg synes det smager fantastisk. I dag startede vi med at tage i det store indkøbscenter, for at tjekke tøjbutikkerne ud. Der var ikke noget specielt i nogle af butikkerne, jeg fik dog et tørklæde fra ONLY, der var sygt billigt. Efter vi havde shoppet i noget tid, fik vi kaffe på Starbucks. Min mor og jeg fik en latte med caramelized pecan. Den kan godt anbefales. Efter det, var vi lige hurtigt hjemme at vende, for at skifte tøj. Derefter tog vi ned i gågaden, og kiggede i et par enkelte butikker. Vi tog også ind på en restaurant, for at få lidt at drikke. Jeg fik en detox smoothie, som var virkelig god. Persillen der var i, blev bare lidt for meget til sidst. Til frokost fik jeg en til af de der wraps, jeg også fik på dag 2 bare en anden slags. Min søster ville gerne prøve de her chimney cakes, så der tog vi hen bagefter. Mens min mor og min søster spiste is, gik min far og jeg ned i et supermarked (ja ned, for det lå under jorden), der var rigtig billigt. Der fik vi også købt lidt. Jeg ville gerne hjem i lejligheden for at slappe af, for jeg havde rigtig ondt i mine fødder. De andre gik en tur ude i byen, mens jeg blev hjemme. Til aften spiste vi på en burger restaurant, men jeg gad ikke at have burger, så jeg bestilte en salat med kylling og brød. Det var mega lækkert, og i dag bestilte jeg en pepsi max til.

Dag 4

Til morgenmad fik vi magen til morgenmad, som vi fik den forrige dag. I dag havde vi aftalt, at tage til et shoppingcenter med mærkevarer. Det tog vi så ud til, og fik shoppet lidt. Efter nogle timer, satte vi os ind på en café. Jeg fik en smoothie med acai berries og alt muligt andet, jeg ikke kan huske. På vej hjem i bilen, blev vi enige om at tage i zoo men inden det, skulle vi have frokost, så vi spiste igen i det center der lå over for, hvor vi boede. Jeg fik en chinaboks, og de andre fik noget andet, jeg ikke ved hvad hedder. Det var rigtig fedt og hyggeligt i zoologisk have. Jeg fik en cappuccino derinde, men den var ikke særlig god.

Om aftenen skulle vi spise på en sushi restaurant. Det smagte heeeelt vildt godt! Efter vi havde spist, tog vi bare hjem, da vi skulle tidligt op om morgenen.

Det var slutningen på min tur til Polen. Håber det var okay at læse med. Undskyld jeg ikke har lavet et indlæg i lang tid, men jeg har haft travlt med eksamensforberedelse (jeg skal faktisk op til eksamen i morgen AARGH) og afleveringer.

Ses forhåbentlig snart.

Likes

Comments

Life, Opskrifter, Sundhed

Som i kan læse i overskriften, så er jeg helt vildt med denne 'ret'. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal kalde den, for man kan spise det til morgenmad, som snack eller til dessert. Det er helt vildt nemt at lave, og du må selv bestemme, hvad for en slags ingredienserne skal være.

Grundingredienserne:

Yoghurt, frugt, nødder og chokolade.

Min opskrift:

Et æble (her kan man bruge lige præcis den frugt man har lyst til.)

Skyr (Man bestemmer selv hvor meget, og så kan man bruge det yoghurt, som man vil.)

Mandler (Jeg plejer at tage en lille håndfuld.)

Chokolade (Her bestemmer du også selv, hvad du vil bruge, men jeg foretrækker mørk chokolade.)


Så har man faktisk lavet det, og jeg synes bare det smager helt fantastisk. I denne uge har jeg lavet det mange gange, og mange af gangene har jeg taget billeder af det, så dem kan i tjekke ud lige her under.

God efterårsferie hvis i er nået dertil ;D

Likes

Comments

Når folk tænker 'løbe' så tænker de "oh hell no!" Det gjorde jeg i hvert fald i starten. Jeg hadede at løbe. Hvert år i folkeskolen havde vi det her "Den gyldne løbesko", hvor vi den sidste dag inden efterårsferien skulle løbe den samme rute på 1,1 km i en time den. Det var det VÆRSTE! Ligesom at det værste vi skulle til idræt, var når vi skulle løbe (som regel 5+km).

Hvordan kommer du så i gang med at løbe, samtidig med du synes, det er fedt? Jo...

Jeg tror de fleste folk ikke kan lide at løbe, er fordi de ikke har kondi til det, og så er det såå hårdt. Det kan også, være de løber alt for stærkt til at starte med, og så har de brugt alt energien allerede efter, de kun har løbet halvdelen af ruten.

Jeg vil råde dig til at starte ligeså langsomt op. Start med at løbe i et langsomt tempo hele vejen, og så kan du løbe stærkere og stærkere for hver gang, du løber. Da jeg startede med at løbe, kunne jeg ikke lide at løbe offentlige steder, altså ude på vejen hvor folk kunne se mig, fordi hvis det nu blev for hårdt, og jeg gerne ville gå lidt, så syntes jeg, at det var vildt pinligt. Hvis du også har det sådan, kan du måske løbe på markveje, i skove eller bare steder du ved folk ikke kommer forbi. Jeg kan ikke huske, hvad jeg gjorde? Jeg tror bare, man skal gøre det der med at løbe rigtig langsomt, så du kan løbe hele vejen, og så bare pres dig selv selvom det er hårdt. Nu løber jeg altid hele vejen, så derfor løber jeg også, hvor folk kan se mig. Faktisk så kan jeg godt lide, når der kommer folk forbi, specielt hvis det er folk, jeg kender (det kunne jeg dog ikke i starten!), for så kan de se, at jeg bare er mega sej, og så bliver de sikkert også misundelige og jaloux, fordi de ville ønske, det var dem selv.

Hvis du gerne vil blive rigtig god til det og gøre din kondition bedre, er det vigtigt, du løber tit. Du skal i hvert fald løbe 3 gange om ugen for at vedlige holde din kondition. (Som sagt løber jeg ca. hver anden dag.)

Noget af det absolut VIGTIGSTE er, at du nyder turen og har det fedt. Du kan gøre din løbetur endnu bedre, hvis du løber et sted, hvor der er noget flot at kigge på. Det kan være steder med flot natur, eller hvis du godt kan lide at løbe inde i byen, så gør det. Når jeg er på ferie, elsker jeg at løbe, fordi vi bor tæt på stranden, og så løber jeg og kigger ud over vandet, og jeg kan godt sige jer, det er fantastisk! En anden ting du kan gøre ved at gøre din løbetur lidt federe er nok lidt obvious, men lyt til musik mens du løber. Lav en løbeplayliste, put et par høretelefoner i ørene og så er det ellers bare derudaf. Jeg løber tit og synger med på sangene, mens jeg har en fest.

Håber i er blevet inspireret til at løbe en tur. Det er måske ikke så fedt nu, da det er så dårligt vejr :( Vi har et lille træningscenter i min by, som jeg snart melder mig ind i igen, og så har jeg tænkt mig at løbe på løbebåndet derovre. Det er simpelthen for koldt for mig at løbe udenfor om vinteren. Hvis du ikke har muligheden for at løbe i et træningscenter, så bare vær mega sej og tag godt med tøj på og løb en godt tur udenfor.

Likes

Comments

Hejsa derude

Håber i nyder weekenden og ikke har for mange tømmermænd hvis I var ude at feste i går. Jeg var faktisk selv til Fredags Café på min skole, og det var rigtig hyggeligt. Jeg var lidt skeptisk over det i starten og gad ikke rigtig med, for som I kan se i overskriften, så drikker jeg ikke, og det er bare ikke særligt sjovt at være til en fest, hvor alle andre drikker, og man ikke selv gør. Hvorfor er det så, at jeg ikke drikker? Jo nu skal I bare høre. Da jeg var i gang med min "rejse" eller "livsstilsændring", og jeg skulle til fest, var det tit jeg tænkte "jeg drikker ikke i aften", fordi jeg kunne ikke lide at tænke på al den gift (alkohol), jeg skulle have ned i min krop. Det endte så altid med, at jeg drak mig fuld, og dagen efter fortrød jeg det stort set hver gang. Der hvor det sådan rigtig gik op for mig, at jeg ikke havde lyst til at drikke var til Jelling Musikfestival i år. Jeg havde købt en Par Tout billet, så jeg kunne være der fra onsdag til søndag. Vi ankom onsdag aften og begyndte at drikke med det samme. Om torsdagen spillede jeg ølbowling det meste af dagen, og jeg blev ved med at drikke til ud på natten. Om fredagen drak jeg vidst ikke så meget om dagen, fordi jeg ventede med at gøre det til om aftenen i stedet for. Hele lørdagen drak jeg overhovedet ikke, for jeg følte mig så klam både udenpå og indeni.... ad, det var ikke sjovt. Hele den dag ventede jeg bare på, at jeg kunne komme hjem. Efter Jelling tænkte "jeg drikker aldrig mere, fy for den lede hvor var det klamt!" Jeg drak så igen til sidste elevfest, og så fik jeg et par drinks i sommerferien, mens vi var i Spanien. I dag har jeg ikke drukket siden i Spanien, og jeg har stadig ikke tænkt mig at begynde igen. Det er dog ikke kun, fordi jeg synes alkohol er klamt, jeg ikke drikker det, jeg gider bare heller ikke være den der pige, der lever for at drikke. Jeg synes faktisk, at det er ret barnligt nu, og tro mig jeg har været den pige, men jeg føler, at det stadie i mit liv er ovre, selvom det knapt nok er begyndt. Jeg vil langt hellere sidde hjemme i sofaen med min familie og se en god film, end at være ude og drikke mig i hegnet. Derfor har jeg bare valgt at sige, at jeg ikke drikker.

Håber I kan lide at læse med, for jeg nyder i hvert fald at skrive :) Hav en fortsat god weekend!

Likes

Comments

Hej igen

I dette indlæg vil jeg skrive om min rejse hvornår det startede, mine ups and downs osv. "Hvordan startede det?", er et spørsmål jeg har lidt svært ved at finde svaret på. Jeg kommer tit til at tænke på, at det startede, fordi jeg gerne ville være model, men når jeg tænker længere tilbage, kommer jeg i tanke om, at det startede med jeg gerne ville være mere sund og begynde at løbe regelmæssigt.

Det var i sommeren 2015 det kom til mig, at jeg gerne ville leve sundere, også fordi jeg syntes at jeg havde taget lidt på i løbet af det seneste år #puberty. I sommerferien begyndte jeg så at løbe stille og roligt et par (eller en) gange om ugen. Jeg prøvede også på at spise sundere, men det var rigtig svært, da jeg var vandt til at gå direkte hjem i kageskuffen efter skole.

Til vinter blev min løbning bedre og bedre, samt jeg begyndte at løbe flere gange om ugen. Da vi nåede til den årlige skiferie, var mine spisevaner stadig ikke på plads. Det var på skiferien, jeg indså, at jeg syntes min krop havde modelpotientiale, den skulle bare lige strammes lidt op. Jeg besluttede derfor, at når vi kom hjem fra skiferien, ville jeg virkelig tage mig sammen og ændre mine spisevaner. Det gjorde jeg så.

I foråret blev jeg mere sund for hver dag der gik, og jeg løb i perioder hver dag i ugen, og jeg havde det SÅ godt med mig selv (det skal lige siges, at på dette tidspunkt, gik jeg også til gymnastik). Til tider kunne jeg dog godt blive svag og spise usundt og ikke være så god til at løbe, men efter lidt tid, ville jeg komme tilbage på sporet. På den anden side, var der også tider, hvor jeg ikke engang kunne holde ud at tænke på at spise en bolle, fordi jeg ville få det dårligt med mig selv, hvis jeg gjorde det. Det var ved denne her tid, jeg fandt ud af, at jeg ikke bare gjorde det for at få en total modelkrop. Jeg blev forelsket i sundhed og træning, fordi jeg fik det så godt med mig selv af det.

I slutningen af sommerferien 2016 fik jeg øjnene op for træning. Jeg gad ikke ud at løbe en dag, så jeg fandt en træningsvideo på YouTube. Den næste dag var jeg helt vildt øm i kroppen, og vidste at jeg helt klart ville gøre det igen.

Det blev dog ikke til så mange træningsviedoer efter den første gang, fordi jeg skulle på efterskole efter sommerferien. I starten af mit efterskoleophold var jeg OK sund, men lige pludselig eskalerede det, og jeg fik min mor til at sende mig en masse slik. Resten af året er lidt sløret ang. min sundhed. Så var jeg sund, og så var jeg ikke sund. Jeg kom da også ud at løbe nogle gange, og jeg lavede også træningsvideoer, men jeg havde ikke nogen rutine. SÅ kom jeg hjem fra efterskole, og kunne endelig få en ordentlig rutine med min træning, og jeg kunne spise den mad, som jeg ville (sund mad selvfølgelig).

Her sidder jeg så i dag. Jeg træner stort set hver dag og spiser så sundt som muligt. Det sker dog af og til, at der ryger noget chokolade eller et stykke kage ned i ny og næ. Den 5. august gik jeg sådan rigtig i gang med min nye rutine, fordi vi jo skulle på ferie i sommerferien, og der kunne jeg ikke være så sund, som jeg gerne ville. Min rutine består nu af, at jeg løber og træner hver anden dag (altså løb og træning på hver sin dag) og den 5. oktober er det 2 måneder siden. Jeg kan se en forskel på min krop, og jeg har det heller ikke dårligt med selv særlig tit, fordi jeg ved, jeg spiser sundt og dyrker en masse motion.

Det hele er dog ikke ren idyl, og der er også en masse bivirkninger ved min livsstil. F.eks. til arrangementer synes jeg det er pinligt, at sige nej hvis jeg bliver budt et stykke kage, og sådan har det været gennem hele min rejse. Derfor har jeg sagt til mig selv, at jeg bare siger "ja tak" og sveder kalorierne ud næste dag. Jeg vil kun spise usundt, hvis det er kalorierne værd. Mine forældre er heller ikke kæmpe fans af min diæt. De synes jeg er alt for sund, og vi er også tit oppe at skændes over det. Generelt bare alle i min omgangskreds støtter mig ikke i min livsstil, fordi jeg er en nogenlunde "tynd pige" og ikke "har brug for det". Det de ikke forstår er, at jeg ikke gør det for at "tabe mig" mere, jeg gør det, fordi jeg elsker det, og fordi jeg får det godt med mig selv. Det er noget de aldrig vil kunne tage fra mig, og jeg tror, jeg bliver ved med at have denne livsstil for resten af mit liv, men man kan jo aldrig vide.

Tak fordi i læste med :)


Likes

Comments

Mit fulde navn er Julie Johnstad-Møller

Jeg er 16 år gammel, 171 cm høj, brune øjne og en blanding mellem lyst og brunt hår.

Jeg bor i Jylland ude på landet i en lille by.

Jeg har 2 søskende, en storebror og storesøster.

Har en en mor og en far der er gift.

Jeg har en hun der hedder Sigurd og så har jeg 7 katte der hedder Plette, Mille, Maya, Mayo, Mufasa (Simbas far fra "Løvernes Konge"). De sidste to har ikke noget navn.

Jeg har gået til gymnastik siden jeg kunne, men jeg er ikke på noget hold i år.

Så har jeg også gået til fodbold da jeg var yngre.

Første gang jeg var ude at flyve, var jeg 3 år.

Jeg har stået på ski siden jeg var 8 år.

Jeg har en bedste veninde der er udvekslingsstudent i USA som jeg savner helt vildt.

Jeg kan godt lide Kardashian/Jenner familien.

Jeg er bange for mørke, for tang og for at skylle ud på toilettet i en flyvemaskine.

Mine øjenbryn er primært det vigtigste i mit ansigt (mine øjne er også ret vigtige).

Jeg har engang mistet min negl på en af mine tæer.

Gik på Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole i 16/17.

Elsker at rejse med min familie og bare at være sammen med min familie.

Jeg lever for hygge.

Jeg drikker ikke alkohol (mere).

Lige nu går jeg på et handelsgymnasium, hvor jeg skal gå de næste 3 år.Likes

Comments