2 uker til jeg er tilbake på amerikansk jord, og det skal bli så utrolig deilig. Begynte jo egentlig på skole i fjord høst, men bestemte meg for å ta et år pause. Har nå byttet studie, og er utrolig klar for å komme igang med det. Kjenner at et år med så lite variasjon i hverdagen har gjort meg litt små crazy, så jeg er mer enn klar for å reise tilbake til favoritt byen. Har funnet en super søt leilighet på upper east/east harlem og tror det blir veldig bra, skal også bo med en god venninne jeg ble kjent med i fjord som heter Martine.

På en annen side blir det utrolig rart og trist å reise fra familie, venner og ikke minst kjæresten som for the time being er i militæret. Blir utrolig rart å være så langt fra hverandre igjen, men har klart oss fint i et år nå så prøver å ikke stresse så alt for mye over det! Alt er midlertidig, minner alltid meg selv på det.

Bestemte meg egentlig for å starte denne bloggen med tanke på fremtiden, tror det kan være utrolig koselig å ha noe å se tilbake på når jeg er ferdig. Kanskje er det også noen andre som tenker på å studere i USA, kanskje også spesifikt NYC slik som jeg, så tenkte det kan være interessant å lese for andre der ute også?

xoxo


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments