"GIFT I 50 ÅR"

Hei frøkner! 

Mine besteforeldre har vært gift i 50 år. Det er virkelig stort, og jeg er så stolt. Verdens fineste besteforeldre! 50 år som gift er virkelig såååå utrolig flott. Bestemor og bestefar er med andre ord gode forbilder. Vi har hatt en skikkelig familiedag på Klækken Hotell med god mat og kaker. Det har vært veldig hyggelig! :-)

Jeg hadde en veldig fin lørdagskveld i går sammen med jentene. God mat og skravling hos Kine var helt perfekt! Nå skal jeg lade batteriene til ny arbeidsuke, nyt kvelden.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei girls!

Tenkte jeg skulle vise dere to nye favoritter. Disse genserne har jeg virkelig falt pladask for. Jeg er alltid på utkikk etter plagg litt utenom det vanlige. Og det fant jeg virkelig når det kommer til genseren med pels ;-) Genseren til venstre er fra Zara, og den til høyre er fra HM.

Likes

Comments

OK MONDAY, LET'S DO THIS!

​Happy monddaaayy! :-) 

Dagen i dag har virkelig gått unna. Masse fint på agendaen, blant annet var jeg på cafè med Iselin og lille Sofie. Hvor lillemor koste seg i armkroken min mens jeg ga henne litt mat på flaske. Hyggelig! Fin start på uken. Jeg er forresten så fornøyd med mine ny genser, et kupp fra Alieexpress. Gøy når du finer slike plagg til en billig penge. 

I morgen blir en veldig spesiell dag. Da blir det nemlig første møte på tomta, hvor gutta krutt skal gå igang med å sprenge. SPENNENDE!! Nyt kvelden, girls. 

Likes

Comments

HELLO WEEKEND

​Hei lørdag!

De siste dagene har det virkelig vært travelt for min del, men samtidig veldig mye spennende som skjer for tiden. Jeg var blant annet på min første skomesse i går, hvor jeg hadde en veldig fin dag sammen med Malene. Hva vi ikke rakk i går? He he. Vi fikk oss en god runde både i Oslo og Sandvika etterpå. Kvelden ble avsluttet på Salt og Pepper med familien til Ketil, hvor vi feiret bursdagen til Ina. Det var veldig hyggelig! Jeg har omsider lakkert neglene mine igjen, noe som var en stor glede for min del. He he! Nå har det vært mange mnd uten, for neglene mine trengte virkelig en  "ferie". 

Nå blir det middag hos mami & co med hele gjengen, etterfulgt av kino (FIFTYYY SHADES, wiii) med Linn og LH. Nyt kvelden, jenter! :-)

Likes

Comments

Hei onsdag! Dagen min har vært så produktiv. Det hjelper å stå opp tidlig ;-) Først tok jeg kaffe med Mia på Baker Hansen, før hun var så snill å hjalp meg med fotografering på jobben. Morgenstund har gull i munn. Vi hadde en skikkelig sko- fotoshoot sammen. Herlig!

Likes

Comments

VÅRENS NYHETER

Happpyyy monday!

Ny uke. HERLIG! Jeg liker mandager. Det betyr nemlig nye muligheter. Det er noe som er veldig viktig å tenke på. Jeg tenker alltid at forrige uke er fortid, og denne uken er nåtid. KJØR PÅ! Dagens visdommsord fra meg :-) Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt nyheter fra butikken, det er masse fint som kommer fremover. Det er ikke noe tvil om at rosa er vårens farge. På fredag skal jeg på min første skomesse. Det gleder jeg meg til!

Det har vært en veldig fin helg på hytta, er det et sted hvor jeg virkelig kan slappe av.... Så er det faktisk på hytta. Det er en egen ro over det, noe med atmosføren. Det at man ikke er så tilgjengelig. Et avbrekk fra hverdagen, det er magisk. Vi var veldig heldig med været, det var helt fantastisk. En smule kaldt, men samtidig er det veldig hyggelig å være inne med tente stearinlys og fyr i peisen. Kvelden ble avsluttet med Farmen og bakt potet. Perfekt avslutning på helgen.

Likes

Comments

SUNNY DAYYYYS

Hei girls!

For noen magiske dager det har vært på fjellet. Nydelig sol, men ekstremt masse snø. Som dere kanskje kan se på bildene over? Ha ha. På kun 14 dager har det kommet så mye snø som det har. Jeg tror faktisk jeg aldri har sett så mye snø på hytta noen gang. Vi måtte direkte grave oss frem til døren. Jeg måtte le, jentene svømte nesten igjennom all snøen. Det er ikke bestandig like greit å være liten ;-)

Brødrene Moe & fruene kom på besøk i går formiddag, og det var like hyggelig som alltid. Det er mennesker jeg setter veldig pris på. Vi gikk en skitur i solen, før vi jentene lagde taco til hele gjengen mens gutta måket hyttetaket. Det var en koselig lørdag sammen med dere. I dag våknet vi opp til enda en solfylt dag på Vikerfjell. Heeerlig! Selv om det er veldig kaldt, så jeg gleder meg veldig til det blir litt mildere på fjellet. Spørs om det ikke blir en skitur i dag også. God søndag alle sammen!

Likes

Comments

PINK FRIDAY

Hei fredag & helg.

Plutselig var det helg. Veldig deilig! Denne helgen skal tilbringes på hytta med min kjære og jentene. Det tror jeg blir helt innafor. Spesielt når det er en stor sol på yr. Regne påskeværet ;-) Vi får også besøk av to vennepar, så en liten skitur i morgen må vi nok få til i morgen. Og tacokos på kvelden. Herlig.

I dag blir det en enkel middag, vi skal nok bruke store deler av kvelden på og varme opp hytta. He he! (LES: nå hadde det virkelig vært drømmen med strøm på hytta). Tidligere i dag var jeg en tur på tomta, kun for å ta noen bilder. Jeg er så spent, nå er byggestart rett rundt hjørnet. Ønsker dere alle en fin kveld.

Likes

Comments

NUDE OF SCANDINAVIA FRA SKORINGEN

Happyyy tirsdag!

Ny fresh uke (som startet i går, he he). Jeg har kjøpt meg nye Nude Of Scandinavia sko, og jeg er virkelig forelsket. Nude er virkelig de beste skoene, og jeg får kun gode tilbakemeldinger fra kunder. Skoene passer til alt, og er veldig behagelig. Jeg har hatt lunsj i dag med papi på Kanel, det var hyggelig. De har bestandig så god lunsj.

Jeg må skryte litt av meg selv. På søndag ble det faktisk nesten 15 km på ski. Det var en veldig fin tur, men samtidig..... Slitsomt!! Jeg var helt kake etter den turen. Lenge siden jeg har vært så sliten. He he! Jeg følte at kroppen min var gele. Naturen er jo så vakker, Norge generelt er veldig vakkert.

Ha en fin tirsdag videre :-)

Likes

Comments

YOGHURT & SMOOTHIE

Hei søndag :-)

I dag var jeg ikke helt tilfreds med å våkne. ENDA MER SNØ? Altså, nå ønsker jeg at våren snart skal komme. He he! Vi skal iallfall prøve å nyte denne fridagen, jeg har nemlig lyst å gå på ski. Så det blir nok en liten tur på Vikerfjell. Vi er jo så heldig som bor på fjellet. Enn så lenge ;-) Rart å tenke på at det ikke er mange mnd til vi skal legge ut huset for salg. Det er både en smule skummelt, vemodig og veldig spennende. Det er drøyt en uke til byggingen på Bergermarka starter, noe som er ekstremt spennende. Iiikkk - det kiler godt i magen bare av tanken.

Denne frokosten er såå god og ikke minst friskt. Bruk naturell yoghurt i bunn, og lag deg selv din favoritt smoothie over. Jeg har brukt bringebær, blåbær, havregryn, banan og eplejuice. Muuums! Nyt søndagen, girls!

Likes

Comments

MY VERY FIRST CHANEL Iiiikkk - materialistisk lykke. Min første vintage Chanel veske i canvas. Jeg er veldig fornøyd! Denne ble kjøpt i en second hand butikk i Roma. Gleder meg masse til å bruke den fremover. Gårsdagen var en meget spennende og inn…

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

MAGIC MONDAY Hei tirsdag! Denne uken startet veldig bra. Først lunsj med Fazile, for første gang på lenge var det fortsatt lyst når jeg var ferdig på jobb og til slutt.... Middag med jentene. Eller, vi kaller det symøte. Jentegjengen har bestemt vi…

Likes

Comments

Annonse FROM SWISS CLINIC Hei girls! ♥ Jeg føler meg superheldig. For noen dager siden fikk jeg nye produkter i posten fra Swiss Clinic. Noe jeg er veldig glad for, jeg elsker å teste ut nye produkter. Og jeg er kanskje over snitte opptatt av skjøn…

Likes

Comments

I'M BLUE ​Hei torsdag, og snart helg! :-) Hvordan har deres dag vært? Min har virkelig vært full rulle. Det startet med et slags morgenmøte på butikken, vi hadde litt info angående oppussingen av butikken. Jeg gleder meg såååånn, det blir nok utrol…

Likes

Comments

WILL IT SNOW THIS WEEK? OHHH YES. ​Heihei, og god tirsdag til dere. Eller er den god? Det er vel muligens litt snøkaos ute ;-) NÅ KOMMER VINTEREN. Ha ha. Mine jenter svømte i snø når vi gikk på morgentur i dag, enda Ketil måket gårdsplassen i går k…

Likes

Comments

WE ARE LEAVING TOMORROW Hei lørdagskveld :-) Om ikke lenge skal vi ut på en kveldstur, og til middag blir det japansk. Vi spiste der første kvelden, og jeg ble litt frelst. Så i dag prøver vi igjen. Det har vært et nydelig vær i Roma i dag. Rett og…

Likes

Comments

COLOSSEUM, VATICANE & SPANSKETRAPPA Jeg har mest av alt lyst å skrive... FREDAG & ENDELIG HELG. He he, men siden vi er bortreist føles det ikke helt som fredag ;-) Helgefølelsen er kanskje ikke der, men det er iallfall feriefølelsen. Etter frokost …

Likes

Comments

THIS CITY IS AMAZING Jeg er overveldet. En smule lykkelig, og en smule mett.. Roma er fantastisk. Jeg har allerede etter første dagen forelsket meg i denne byen. Alt er så vakkert. Alle detaljer, statuene og ikke minst maten. Jeg har ikke ord. MAGI…

Likes

Comments

HELLO VACAYYY Heihei! I morgen reiser vi til ROOOMAAA! Jeg gleder meg veldig, samtidig som det kom litt brått på. Med tanke på at det nettopp har vært jul ;) Roma har vært min drøm lenge, og i morgen går den endelig i oppfyllelse. Jeg er nesten kla…

Likes

Comments

​Nå kommer siste del av høydepunktene for året 2017. Veldig hyggelig å mimre tilbake, for det har uten tvil vært noen fine måneder. JULI Det ble mange turer på cafè med lille Emmamor. Jeg hadde mange fine stunder med Gurosnupp. Jeg tok årets første…

Likes

Comments

SATURDAY

Heihei!

Lørdag og finallyyy helg. I går spiste jeg lunsj med Silje, det var veldig hyggelig å være litt sammen før hun reiste tilbake til Oslo igjen. Lunsjen ble på Baker Hansen, rundt rolige omgivelser. Som vanlig ble det den veldig gode yoghurten med en kaffe mocca. Herlig! Jeg tok med meg Emmamor hjem, slik at hun kunne sove over hos oss. Da ble det tacokos på oss med barne-TV ;-) Flinke E var kjøkkenassistenter min.

I skrivende stund leker vi lege og pasient. Mille og Fia er begge veldig flinke og tolmodige. Morgenstund, den fineste stunden. Om ikke mange timene får vi besøk, vi får nemlig gjester til lunsj. Det blir nok veldig hyggelig, gleder meg. Jeg er virkelig blitt så fan av NUDE. Det er virkelig både de beste og ikke minst fineste skoene. Utrolig behagelig å gå med. Veldig fornøyd, og så klart fra Skoringen. God lørdag til dere, girls ❤️

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Samarbeid med Klingel.no

NEW IN

Happyyy torsdag!

Snart helg, og det blir virkelig deilig. Jeg skal tvinge meg selv til to hjemmedager. Kun fordi det er godt for kropp og sjel og slappe av litt. He he! Hverdagen går i hundre uansett. Og neste uke skal vi til ROOOMMA. Jeg gleder meg så, nesten litt uvirkelig. Jeg har drømt om Roma i flere år, og neste uke blir drømmen endelig realisert. Spennende! Veldig spennende. Og til helgen for jeg besøk av en fin bukett jenter på formiddagen. Det blir veldig hyggelig! Jeg skal også sortere og kaste en del ting og tang. En liten oppfriskning i heimen. Ellers våknet jeg opp til et kaldt og strømløst hus i dag. Veldig kjedelig, spesielt med tanke på at jeg hadde senvakt. Min plan var egentlig å være mest mulig fornuftig, det gikk ikke så veldig bra. Det endte opp med at jeg lå i sengen og så gårsdagens episode av Farmen sammen med jentene. He he, om ikke det var den mest fornuftige morningen fikk jeg iallfall kost meg masse med Mille og Fia.

Nye kjole og ny sko ankom postkassen min fra Klingel for noen dager siden. Og jeg er veldig fornøyd! Jeg elsker detaljene på kjolen, gleder meg til å bruke den. God torsdag videre, giiirls!

Kjole - HER
Høye støvletter - HER.

Likes

Comments

​2017 har vært et veldig bra år for meg. Mye som har skjedd, jeg har blant annet fullført bachelor på markedshøyskolen. Det første halvåret startet nok veldig rolig, hvor det var mye fokus på skole. Del 2 av "recap" kommer om ikke så veldig lenge. 

JANUAR

Januar var nok en veldig rolig start på året. Full fokus på skole, bilen var på stor service (LES: dyyyrt) og jeg var masse med Emma. Vi var uttalige ganger på cafè, hvor en av gangen var da mami & co kom innover Oslo å møtte med etter en forelesning. Hygggee.

Jeg lagde massevis av smoothie. Omtrent hver dag, det er noe jeg virkelig må bli flinkere til igjen.

Jeg hadde et samarbeid med Bubbleroom, som gjorde at garderoben min ble oppgradert.

FEBRUAR

Jeg hadde dilla på ringer og rød neglelakk.

Jeg reiste alene til Sogndal en langhelg for å besøke min familie. Koselig som alltid!

Januar og februar hadde vi mange fine lunsjer sammen med Mia og barna. Spesielt koselig for Emma og Aurora.

Feiret Valentine med min kjære. Fikk en nydelig bukett med blomster.

Lunsjet med Iselin på Chillipepper.

MARS

Jeg sov over hos Gina, og vi spiste en nydelig frokost sammen.

Ketil og jeg hadde en langhelg på hytta.

En tirsdag kveld dro jeg og K spontant til Lillehammer, fordi han hadde vakt.

Feiret Malene sin 30 årsdag på Norefjell.

APRIL

Emma fylte 4 år.

Jeg kjøpte meg endelig Iphone 7 Pluss.

Påsken 2017 ble så klart tilbragt på hytta. Vi fikk masse koselig besøk, spiste mye god mat og pyntet opp hytta med gule detaljer.

Jeg fikk sponset middag med forett og dessert på Olivia. Da tok jeg med meg mine to gode venninner, nemlig Linn og Guro.

Jeg fikk besøk av Macke, som er familien min fra USA. Hun studerte 1 år i København, og da var det veldig koselig hun ville besøke oss i Norge. Det var en helg som gikk over all forventning. Herlig jente!

MAI

Det var en veldig spesiell mnd for meg, men kun positivt. Jeg leverte bachelor med gruppen min 19. mai, og dagen etter startet jeg som butikksjef på Vero Moda.

Jeg var på senterfest med hele Kuben.

Vi beiset hytta ferdig innvendig. SÅÅ FORNØYD!

Feiret Lisbeth 40 år.

Spise lunsj med Kine og den nye bebbisen Nora. Emma var så stolt at hun fikk holde den lille.

Feiret 17 mai med den fineste gjengen.

Våren var her for fullt, og jeg spiste den første middagen ute med Guro og Martin.

JUNI

Juni betyr sommer og sol, noe som betyr mindre klær. Nydelig!

Ketil og jeg gikk til Trollfossen sammen med Guro og Martin.

Jeg plantet blomster i hagen,

Vi var i konfirmasjonen til Kevin.

Møtte bebbisen til Celine for første gang.

Vi pusset opp det siste soverommet i huset vårt.

I slutten av mai kjøpte jeg Metis, som en gave til meg selv. LØØØØØØVE IT!

Ketil og jeg dro en helg til Sverige. For å besøke svigerfar og handle godis.

Likes

Comments

THE BEST NIGHT

Heihei!

Har dere hatt en fin feiring i går? Det har iallfall jeg hatt med en veldig fin gjeng. Vi dro tidlig til Linn og Lh for å hjelpe til med forberedelsene, men de hadde gjort det meste selv. Vi skrelte potetene da, og jeg laget desserten ;-) Maten var nydelig, menneskene var nydelige og vi alle fikk noe fine lapper med gode ord fra Linn og Lh. Så koselig, jeg ble helt rørt.

Utover kvelden ble det noen glass med vin, skravling og vi alle sammen spilte et felles spill. Morsomt, he he. Klokken tolv var det tid for raketter. Og vi var så heldig at været klarner opp utover kvelden, for det så veldig mørkt ut på tidlig på dagen. Typisk at det er tåke på denne dagen.... Konklusjonen er at det var en helt magisk kveld, med fine mennesker. Ketil og jeg er veldig heldige som har så mange fine mennesker i livet vårt. Og jeg er veldig heldig som har så mange fine venninner, og ikke minst en fantastisk kjæreste. Jeg er vedig takknemlig. Jeg gleder meg til 2018. I morgen kommer det en oppsummering av året 2017. Så veldig gøy å mimre tilbake. Ønsker dere alle en fin kveld, i dag starter Farmen kjendis ;-) Det skal iallfall jeg se på.

Likes

Comments

HAPPY NEW YEAR

Heihei girls!

Siste dagen i året er her, og i kveld klokken tolv ringes et nytt år inn. Et nytt og meget spennende år. Jeg gleder meg. Jeg har virkelig tro på at 2018 blir et fantastisk år. Den har jo allerede startet veldig bra, ettersom jeg nylig fikk ny jobb. En jobb jeg trives veldig i :-)

I går kveld hadde vi mami & co på middag. Da ble det taco til den store gullmedalje. Mami hadde med seg tulipaner til meg ❤️ Hun er alltid så god når hun kommer med blomst. Alltid like koselig og få. Det ble en veldig hyggelig kveld i går, hvor Emma uten tvil var høydepunkte. Så mye dans, musikk og latter som det ble. E elsker å danse, og da må bestandig storesøster bli med ;-) Nå har vi nettopp spist lunsj hos mine besteforeldre. I kveld skal vi kose oss med en fin gjeng hos Linn og Lh. Det blir magisk! Vi er heldig som har så mange fine mennesker rundt oss. Ønsker dere en veldig fin dag, godt nyttåååårrrrr 🌟

Likes

Comments

Fra SKORINGEN

Friyay!

Og to dager til nyttårsaften! Wiii - det blir veldig bra. Jeg tenkte jeg skulle vise mine nye tøfler fra SKORINGEN. I love it! Julegave fra min lillebror, og jeg er veldig fornøyd. Akkurat som jeg ønsket meg ;-)

Vi var på "family dinner" i går sammen med Andersen - klanen. Helt innafor, spesielt når bestemor lager den beste maten. Vi fikk servert koldtbord, så jeg følte jeg trillet ut døren etterpå. He he! Typisk. Takk for at du alltid holder oss gode og mette, bestemor. Har dere forslag til en enkel middag jeg kan lage i kveld? Kanskje speltlomper. Det er bestandig så yuuum. God fredag videre, giiirls!

Likes

Comments

TREDJE JULEDAG - BACK 2 WORK

Hei frøkner!

Har dere hatt noen fine juledager? Det har iallfall jeg. Jeg har virkelig ladet batteriene. Julaften var en veldig fin dag, den gikk over all forventning. Så mye fint som vi fikk :-) Jeg er så ydmyk og takknemlig. Første juledag dro vi som sagt til fjells, hvor vi overnattet. Veldig koselig. Med masse tente stearinlys, julefilm og schææstekos.. Ikke feil! Det var litt av et vær i går. Det snødde, snødde litt mer og enda litt mer. Så kanskje det kom 40 cm med snø? Hæærre, det var ikke akkurat lett å gå på ski til bilen i snøstorm. Godt det ikke er mer en 150 meter til bilen fra hytta, det gjorde alt litt lettere.

De siste dagene har jeg ikke gjort så veldig mye fornuftig. Jeg har rett og slett bare kost meg. Men jaggguu blir du trøtt av det også ;-) Helt merkelig. Det er virkelig godt å være tilbake på jobb i dag. Her koser jeg meg alltid. Nå starter saaaalget hos oss! Her kan du gjøre mange gode kupp. Ha en fin dag videre, dere! Nå skal jeg kose meg noen timer med Emma.

Likes

Comments

VI RØMMER....

Hei fra HYTTTAAA ;-)

Julaften 2017, en fantastisk dag... Jeg er strålende fornøyd med dagen, bare synd den gikk så altfor fort. Hele formiddagen var vi hjemme med julebrus, pepperkaker og julefilm. Tradisjon tro! Virkelig helt herlig med en myk start på dagen, før vi reiste på julemiddag hos Jorunn og Sven. En nydelig middag og riskrem til dessert. Senere på kvelden tok vi turen videre til mami & co. Der ble det gaveåpning til den store gullmedalje. Virkelig. Så mye fint vi fikk. Jeg er helt målløs..Og veldig privilegert over at vi i det hele tatt har muligheter til å fere jul. Kjøpe inn gaver, mat osv.... Jeg føler meg heldig! Vi brukte ekstremt mange timer på gaver, så vi var vel ikke hjemme før halv 2 på natten. He he, da var det virkelig bare å rulle seg til sengs. Mammas karamellpudding er den beste, så kan vi ikke akkurat si jeg var beskjeden.

I dag derimot, har vi rømt.... til hytta. Vi var her i romjulen i fjor og tradisjon tro skal vi være her nå også. Koselig med litt avkobling. Her føler jeg virkelig jeg kan slappe av, ingen forpliktelser. Vi har hatt besøk av Linn og Lh i dag, det har vært veldig hyggelig. Det er to mennesker jeg er veldig glad i. Nå skal jeg ta meg et glass vin og se julefilm. Nyt kvelden!


Likes

Comments

MERRY CHRISTMAS

GOOOOD JUL!

Jeg kan ikke forstå at julaften er i dag. Om en uke er den siste dagen i året, før 2018 står for tur. Veldig spesielt, det har skjedd så mye dette året. (LES: bare fine opplevelser) Og det vil skje minst like mye i 2018, så det blir uten tvil et utrolig spennende år. Andre uken i januar reiser Ketil og jeg til Roma, så det blir en veldig fin start på året. Gleder meg veldig! :-)

I dag skal K og jeg feire jul sammen for første gang. Kanskje like greit? Etter fem år sammen. He he! Vi skal dele oss opp i dag, slik at vi skal spise middag hos moren og stefaren til K, før vi reiser til mami & co i kveld. Gleder meg veldig til å se Emma, det blir nok veldig hyggelig. Trur dette blir en kjempefin dag! Jeg synes det er utrolig deilig at Ketil er hjemme på morningen, for noen år har han reist til Sverige hvor han har feiret hos sin far. Og da sitter a mor heime helt alene, og det er litt kjedelig. Denne morgen har vi kost oss veldig, julemorgen er virkelig noe av det beste som finnes. Magisk! Julebrus, pepperkaker, kaffe, frokost, 3 nøtter til Askepott +++ Jeg kunne bare fortsette. Det er viktig å nyte alt. Hva er deres planer for i dag?

Likes

Comments

FUSKEPELS

Hei lille julaften! Kvelden før kvelden.

De to siste dagene har virkelig vært travle, men også veldig fine. Jeg har kost meg veldig på jobb, med mange koselige kunder. Gårsdagen var veldig fin, en lang dag på jobb. I lunsjen min spiste jeg burger med jentene på Eger & Co. Før jeg på kvelden dro til Ermina. Der ble det en del skravling og hygge med jentegjengen. Jeg kjente jeg var rimelig sliten på kvelden, så det var rett hjem å se på Blodfjell før sengetid.

I dag derimot, våknet jeg av meg selv. Ketil lagde kaffe til oss på morningen, så det var veldig hyggelig! Jeg merket godt at kroppen trengte noen ekstra timer med søvn. Skikkelig morgenhygge med GMN på TV - kassa, tente lys og pepperkaker. Dagens plan blir vel å være litt på farten. Vi må en tur til Sandvika før det i kveld blir bursdag til tantebarnet med K sin familie. Ønsker dere alle en fin dag!

Likes

Comments

WEDNESDAY MORNING

Hei girls! ♥
Onsdag allerede, og julaften nærmer seg med stormskritt. Er dere ferdig med alle julegavene? Det er jeg, og alt er ferdig pakket og klart. Mangler bare å levere gavene til familie og venner. Jeg har brukt mange timer på å pakke inn gavene, men det er så koselig. Skikkelig stemning! Lillebror kom til oss i går kveld, for å selv pakke inn de siste julegavene han har kjøpt. Da ble det julegavepakking, gløgg og Hjemme Alene 2. Så mye hygge, på en tirsdag. I dag skal jeg på lunsj med Tonje, det blir veldig hyggelig. Litt kvalitetstid sammen ♥

På søndag pyntet vi endelig juletre. Jeg er veldig fornøyd med årets juletre, som vi selv har funnet på Vikerfjell. Veldig hyggelig med ekte, men samtidig vurderer jeg veldig plastikk. Sånn er det hvert år, for da slipper vi alle insektene ;-) He he! Når det er sagt er det nok mest sjarmerende med et ekte juletre, som lukter jul.

Hjemmelaget brente mandler, uten sukker. YUM! Det både smaker og lukter jul. GOD ONSDAG VIDERE!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Samarbeid med Klingel.no

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Happy ny uke :-)

Mandagen smeller til med ny utfordringer og ikke minst muligheter, spesielt på jobb. Jeg koser meg veldig i ny jobb. Trives veldig. Og hver uke er det ny utfordringer, det er veldig gøy. Jeg elsker utfordringer! Gårsdagens avslutning på uken var utrolig bra. Ble avsluttet med julefilm og brente mandler.

Denne uken blir nok helt GULL. Julaften er rett rundt hjørnet, og den kommende uken skal jeg uten tvil bare kose meg. Virkelig bare nyte. Tiden frem til jul synes jeg har gått altfor fort. Plutselig er det 18 desember. I dag skal jeg kose meg hos Iselin og lille Sofie. Gleder meg så til å kose og klemme på lillemor. En ny verdensborger er født, og det er utrolig koselig. Ønsker dere alle en GULL uke ;-)

Sneakers - HER. Jeg virkelig digger gull- skoene ♥

Likes

Comments

SUNDAY FUNDAY

Heihei girls!

Søndag, og denne dagen blir virkelig fin. Jeg har gledet meg lenge til denne dagen. Vi har nemlig vært på Vikerfjell å hugget juletre. Det har blitt tradisjon hos oss at vi hugger juletreet selv. Det er jo så koselig, helt magisk. Vi kler på oss masse uteklær, så vandrer vi rundt på fjellet etter det fineste treet. Så i kveld skal jeg kose meg med pynting. Gleder meg! Pynting av juletreet, gløgg og julefilm. Det blir nok en veldig fin søndagskveld!

Før den tid durer vi ned til byen. For å drikke kaffe, men også for et par andre ærender. Kanskje det blir en tur på Hadeland Glassverk også, vi får se :-) Koselig å gjøre slike ting sammen før jul. Jeg blir nesten litt stresset innvendig, for det er virkelig ikke lenge til julaften. Kun 1 uke, wæ! Det går fort.. Jeg tenkte også jeg skulle kjøpe mandler etterpå, slik at jeg snart kan lage brente mandler. Det er virkelig YUM! Jeg har forelsket meg i koseklærne fra Vero Moda. Jeg bor i dette antrekket for tiden. Behagelig, mykt og igrunn veldig fint.

Ønsker dere en god søndag! I dag må vi ikke glemme å tenne det tredje lyset.

Likes

Comments

SHOES FROM SKORINGEN

Heihei & happy fridayyy!

Nå ringer helgen snart inn, og jeg har masse jeg skal gjøre i helgen. Listen er lang, og jeg vet faktisk ikke om jeg kommer i mål med alt. Ketil og jeg skal iallfall på Vikerfjell å finne juletreet på søndag. Det gleder jeg meg til. Juletreet er virkelig koselig :-)

Det er kanskje ikke en hemmelighet at det har blitt x- antall sko på meg den siste tiden. 5 par sko på under 3 uker? I know, det er mye. Nå har jeg stopp frem til jul. På nyåret kommer vårens nyheter. Det blir nok veldig bra. Vi har jo så mye fint for tiden, og masse fint i vente! Kunne sikkert kjøpt flere par. Ha ha, neida... Joda. God fredag videre!

Likes

Comments

LUCIADAGEN & SENGETØY FRA KID

Hei onsdag :-)

Jeg virkelig elsker dette sengetøyet fra KID i flanell. Utrolig behagelig, mykt og ikke minst veldig fint. Utrolig koselig med rødt sengetøy nå som det snart er jul. Og ikke minst, så matcher den sengegavelen. Det er viktig, he he. Ketil fikk tur til Roma av meg til bursdagen sin, og sengetøy ;-) En god grunn til å kjøpe nytt sengetøy med andre ord, ettersom jeg ønsket meg det selv.

I dag ringte klokken min tidlig. Det var nemlig lucia i barnehagen hvor de både gikk i tog, og vi fikk frokost og lussekatter. En koselig start på dagen. Utenfor snør det, noe som er helt greit med tanke på at det snart er jul. Jeg vil ha mest mulig snø til jul, og minst mulig etter jul. GOD ONSDAG!

Likes

Comments

LONG TIME NO SEE

Heihei!

Nå begynner det virkelig å bli lenge siden siste når det kommer ti antrekk på bloggen. Kanskje ikke så rart? I skrivende stund er det - 13 kuldegrader hos oss. BRR- ikke spesielt gøy å posere ute i kulden da ;-) He he! Sånn er det å bo i Norge. Vinteren og kulde er igrunn sjarmerende, men også veldig tungvint på mange måter.

Ellers så er formen stigende. Og det er herlig! Snørr, rennende øyne og hodepine har jeg virkelig ikke tid til nå. Egentlig har jeg aldri tid til å bli syk. Bestandig like kjedelig. I morgen er det lucia. Jeg forstår ikke at det allerede er lucia i morgen? Tiden flyr... Tidlig i morgen skal jeg være med i barnehagen til Emma for å se luciatog. Såå koselig før jobb! Det blir nok uten tvil skikkelig julestemning. Resten av kvelden skal jeg slappe helt av med pledd, te og TV - kassa. Litt egentid på sofaen er helt greit, spesielt når formen ikke er på topp. Ønsker dere en flott kveld :-)

Jeg elsker skoene mine fra NUDE!

Likes

Comments

SATURDAY NIGHT

Heihei SØNDAG! En avslappende dag, med masse kaffe. Hvor skal jeg starte? Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene. Forkjølelse, feber og rennende øyne. Ikke øyne flertall, for jeg har faktisk kun ett øye som renner. Øyet mitt er helt sårt. Såå, kjedelig å være syk. I går tok jeg et par ekstra smertestillende, slik at jeg skulle overleve kvelden. Det hjalp heldigvis. Veldig. Så da ble det hæla i taket likevel..

Kvelden var helt fantastisk. Jeg har ikke ord, det ble over all forventning. For noen fine jenter jeg har i livet mitt! Det var noen fine timer rundt spisebordet før vi satte oss i stuen. Mami og tanten min fra Danmark kom også utover kvelden. Det var så gøy! Tanten min lagde god underholdning med både dans og latter. Noe som kanskje er litt uvanlig for oss litt mer "ordentlige" nordmenn. Tror nok underholdningen falt i god smak hos flesteparten. He he! Ikke nok med det så var det første gang jeg hadde med meg moren min på byen. Veldig koselig ;-) Takk for en fantastisk kveld, og utrolig flotte gaver.

God søndag, videre! Her i huset koser vi oss med julefilm, fyr i peisen og te.

Likes

Comments

HAPPY DAYS

Heihei!

Denne uken er virkelig travel for min del. Mye jobb på agendaen, tillegg til mye annet på fritiden. I går var Ketil og jeg på møte med Sandvold som handlet om byggesette. Vi gjorde noen ekstra valg på inventaret, og så igjennom tegningen en gang til. Så nå er det ingen vei tilbake ;-) Veldig spennende, men også krevende. Mange avgjørelser vi skal igjennom, og jeg er spent på hvordan det hele blir til slutt. Det nærmer seg byggestart nesten rett over nyttår, så nå må jeg snart sette i støte slik at jeg får bestemt meg for fliser, gulv osv. Jeg bruker mye Instagram for tiden. På jakt etter inspirasjon, takk og lov for at ting begynner å bli riktig i hodet mitt.

I morgen skal jeg på mitt første butikkleder møte med Skoringen. Det blir utrolig spennende :-) Ekstra stas at jeg har Malene. Vi skal kjøre sammen inn, så det gjør alt ekstra hyggelig. På kvelden blir det familiekos hos mami. Min tante fra Danmark kommer nemlig til Norge i helgen. Yey, blir en fin torsdag med andre ord. Ha en fin dag videre!

Likes

Comments

Annonse

PIMP MY IPHONE

Heihei girls!

Så heldig som jeg er har jeg fått tilsendt deksler fra caseapp. Jeg digger marmor, i tillegg til at det er genialt at du selv kan lage ditt eget deksel. Jeg valgte bildet fra ferieturen Ketil og jeg hadde tidligere i høst. Slik at jeg alltid kan mimre tilbake til sommer og sol. Det er magisk! Ferieturen i Spania var virkelig så hyggelig. Spesielt på kveldene, når vi spiste på restaurant langs vannet og fikk en nydelig solnedgang nesten hver kveld. Lag ditt eget deksel HER. Jeg er så heldig som kan gi dere en rabattkode som gir dere 20 % på deres kjøp. Bruk koden: JULIEA20.

Ellers er det full fart i dag. En torsdag med masse på agendaen. Etter ledermøte i Sandvika dro jeg og Malene innom Sandvika senteret på vei hjem. Koselig med litt tid sammen med snuppa! Jeg møtte Ketil i byen, slik at vi kunne se på gulv og diverse andre ting til huset. God torsdag videre, det skal iallfall jeg ha :-)

Likes

Comments

Pynte til jul. Det er en tradisjon hjemme hos meg 1. desember. Så koselig! ✔️

Se en haug med julefilmer.

Spise masse pepperkaker og drikke gløgg.

Pakke inn alle julegavene. Jeg er sånn 80 % ferdig.

Vaske skuffer og skap på kjøkkenet.

Bake julekaker.

Feire bursdagen min, litt på etterskudd. En bukket med fike jenter er invitert.

Gå på julekonsert.

Samle familien hos oss en kveld. Julekos, og bursdagsfeiring på etterskudd. ✔️

Reise på Vikerfjell å finne juletreet. Det er noe Ketil og jeg har gjort sammen de siste årene. Magisk!

Feire nyttårsaften på Bergermarka med en fin gjeng.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

1. SØNDAG I ADVENT

ENDELIG ER DEN FINE OG KOSELIGE TIDER HER. Desember, I love you.

Jeg elsker jul. Jeg elsker å pynte til jul. Jeg elsker julemat. Jeg elsker julebord. OK, jeg elsker alt som har med jul. Det er en veldig hyggelig tid som betyr sammenkomst med familie og venner. Tiden hvor du faktisk kan unne deg søtsaker med god samvittight. På mange måter er adventstiden kortere i år, ettersom siste søndag i advent er på selv julaften. Men, jeg skal virkelig nyte tiden frem til jul.

I dag har både jeg og Ketil stått på i heimen. Endelig er huset ferdig pyntet til jul, bortsett fra juletreet (LES: det kommer). Vi har også fått vasket og ryddet slik at alt er klart til senere i dag. Vi får nemlig besøk, så langbordet skal opp.. Vi skal ha en liten feiring med familien, en sen bursdagsfeiring. Det blir hyggelig! Jeg stod opp ekstra tidlig slik at jeg fikk bakt ferdig. Morgenstund med iskaffe og julemusikk. MAGISK! Ønsker dere alle en nydelig søndag ♥

Likes

Comments

BLACK AND GREY

Heihei!

Veldig fornøyd med mitt siste innkjøp i garderoben. Kjolen digger jeg, spesielt hvis du har en tynn genser under som jeg har brukt tidligere. Svart og grå, sånn kan det gå ;-) Fra Vero Moda.

Ellers er det lørdag og jobbings på meg. Helt innfor på en kald regnværsdag. Det er faktisk ganske skremmende at det regner i dag, med tanke på at det er såpass kaldt ute. Det betyr glatte veier. Så kjør pent! I kveld blir det avslapping, taco og baking på meg. Så herlig med en rolig lørdag hjemme. I morgen har vi nemlig arrangert et lite selskap med familien så i kveld skal det bakes.  I går hadde jeg kosekveld med Gurosnupp. Vi lagde hjemmelaget pasta express. Skikkelig MUUMS! Oppskriften skal jeg dele med dere en dag. Ha en fin dag videre. 

Likes

Comments

FRA SKORINGEN

Heihei giiiirls!

To fine overraskelser fant jeg i postkassen min når jeg kom hjem i dag. Litt fint å være blogger ;-) Gleder meg til å vise. Jeg har nettopp laget en speltlompe middag til meg og Ketil. Jeg har så dilla på speltlompe! Det er så yummi, og det finnes virkelig utallige oppskrifter du kan bruke. Sunt og godt!

Mitt siste innkjøp fra Skoringen er skoene fra Nude. I LOVE IT!! Jeg er virkelig så glad for at vi har det merket på jobben.

Likes

Comments

I DAG FYLLER JEG 23 ÅR

Heihei!

Det er så koselig med bursdag. Jeg blir helt rørt over alle gode ord jeg har fått fra familie og venner. Så utrolig hyggelig! Dagen tilbringes på jobb, og etter jobb skal jeg ut å spise med min kjære. Og i kveld skal jeg kose meg hos mami & co. Perfekt!

Likes

Comments

STOREFJELL

Hei søndag! ♥
En vellykket helg på Storefjell er nå over. Jeg har kost meg veldig, og spist masse god mat. Vi reiste oppover tidlig på lørdag, hvor vi stoppet en tur på Gol. Vi spiste lunsj på cafè og gikk oss en tur i butikkene. Og jagguuu, ble det noen innkjøp på nesten alle av oss. Når vi ankom Storefjell ble det noen rolige timer på hotellet før vi ordnet oss til julemiddag. Storefjell hotell er virkelig så hyggelig! Vi fikk utforsket hotellet godt, så etter middagen ble det en del mingling. Emma var i ekstase, og koste seg veldig. Spesielt når vi hadde sisten, og jeg løp etter henne. Det er ganske mye energi i den jenta. He he! På kvelden var det faktisk en fra Hallingby som var der å spilte. Vi satt nesten i tre timer å hørte på han. Så flink! Aasmund og Ketil sang som bare det, ha ha. Skikkelig god stemning i baren. JEG KOSTE MEG. Det var tydelig at vi er godt i gang med julebordsesongen, for jeg trur nesten vi var over trehundre mennesker til bords. Så hotellet var ganske så folksomt.

Det var litt hardt å stå opp i dag, men hotellfrokosten fristen såpass mye så det var egentlig ikke noe problem. Vi hadde en nydelig julemiddag, og veldig god frokost i dag tidlig. Mami overrasket meg også med bursdagsgave (LES: tidlig bursdagsgave) så det var veldig koselig. Takk for en fin tur dere, jeg har kost meg masse ♥ Jeg har også fått julestemning, så nå gleder meg veldig til fredag. Da er det 1. Desember og huset skal pyntes opp til jul. Ha en flott kveld videre, i morgen har denne jenta bursdag. Hi hi!

Vil du se flehe bilder fra helgen? Sjekk ut min vsco HER.

Likes

Comments

WEEKEND GETAWAY: STOREFJELL

Hei STOREFJELL!

Etter en vellykket og god arbeidsuke skal helgen tilbringes på Storefjell med familien. Gårsdagens BLACK FRIDAY var en vellykket dag. Herrejesus, så mye folk. Så gøy!

En liten helgetur rett før juletider er helt innafor. Koselig med et lite avbrekk, Ketil og jeg er sjeldent på andre fjell enn Vikerfjell. Ettersom det er der vi har hytte. Det blir uten tvil koselig med både julestemning, god mat og godt selskap. Vi skal ha et lite stopp på Gol hvor vi skal spise lunsj, før vi durer til fjells. I kveld blir det julebord, med julemat. Det er helt INNAFOR ;-) I morgen er det hotellfrokost, så snakk om mat- himmelen denne helgen. Ha ha. God lørdag til dere! Hva er deres planer?

Likes

Comments

MY LIVINGROOM

Det er virkelig null håp for meg når det kommet til maling og beising, i følge min bedre halvdel.. Jeg klarer ikke å male uten å søle. Dessverre. Jeg prøvde for lenge siden når vi skulle male lister på gjesterommet. Ketil rullet ut papir på nesten hele gulvet, bortsett fra en liten del i midten. Hvor tror du ikke Juliemor greide å søle maling? Jo i midten.. Typisk.

Tidligere i høst beiset vi over stuebordet. K måtte selvfølgelig være med, slik at jeg ikke skulle grise for mye. Ha ha. Det er virkelig ikke håp for meg når det kommer til maling. Trur vi skal leie inn en maler til det nye huset vårt ;-) Jeg er veldig fornøyd med stuebordet nå, det trengte virkelig litt oppfriskning.

I skrivende stund har jeg nettopp fyrt i peisen. Så koselig! Tent stearinlys og i skrivende stund gjør jeg "lekser". Jeg har fortsatt opplæring i min nye jobb. Og det er klart det er flere ting jeg må sette meg inn i :-) Men, jeg liker det. Det er nytt, og ikke minst veldig spennende.

Ønsker dere en fin kveld!

Likes

Comments

SKIRT AND KNIT

Happy monday, og ny uke. OG NY JOBB! Min første dag som butikksjef på Skoringen har godt over all forventning Veldig gøy! Gleder meg masse til dagene fremover :-)

Hvis vi skal snakke litt om Farmen. Jeg har vært en ivrig tilskuer lenge. Det er et program som både er lærerikt og spennende. Det er ekstremt lærerikt med tanke på at programmet går tilbake i tid. Deltagerne er faktisk noe jeg vil si noe om. De siste årene har det vært stor kontrast mellom menneskene som har vært med i Farmen. Det i seg selv er helt greit, og ganske så normalt. Likevel er kanskje kontrasten på denne sesongen vært ekstra stor. Og her snakker jeg selvfølgelig om Geir. Gårsdagens episode ble for meg litt ekstrem. Episoden i går var rett og slett på grensen til mobbing, noe som jeg personlig syntes er helt forferdelig. Kanskje han har lagt litt opp til det selv? Samtidig skal man RESPEKTERE hverandre, at vi er forskjellige. Produsentene har helt sikkert blåst det ekstra opp, men som tilskuer er det ekstremt vondt å se på. Forstår dere hva jeg mener? Det er absolutt ikke greit.

Likes

Comments

Sponset kjole

MY NEW DRESS

Kjole - HER.

Hei søndag, fine søndagen.

I dag har jeg faktisk vært ute å lekt i flere timer, sammen med lille Emmamor. Kan vel ikke akkurat si at det har kommet mest snø, men vi fikk faktisk til å ake i bakken hos mamma. Noe E synes var veldig stas, spesielt når hun fikk sitte sammen med meg. Det ble også grilling ute på plenen, hyggelig. En god lunsj ;-) Jeg har også vært på et lite foto ærend i dag, så jeg føler meg ganske effektiv. Det var ekstra stas at jeg endelig fikk litt kvalitetstid sammen med Emma, selv om det ikke er så veldig lenge siden sist. Det er viktig for meg og virkelig være tilstede når man er sammen med de små, og når jeg mener tilstedet så mener jeg telefonen. For meg er det viktig å legge vekk telefonen. Telefonen er ofte et forstyrrende element.

O' jul med din glede var forresten utrolig morsom. Jeg mener, jeg lo så jeg gråt. Alkohylene gjorde det nok litt ekstra morsomt også. He hee! Middagen i går ble på Rumi i Hønefoss. Og jeg må si, pizzaen var utrolig god. Anbefales! God søndag videre, her blir det taco og Suits. I morgen er det første dag i ny jobb. SPENNENDE!

Likes

Comments