Hun ble innlagt på sykehuset

Hei dere,

I går skjedde det noe utrolig trist, mormor ble dessverre lagt inn på sykehuset. Hun har vært veldig dårlig i det siste på grunn av et sår hun har fått fra en tidligere skade. Såret har lenge hatt problemer med å gro, og nå har det blitt enda verre. Vi fikk beskjed av legen at hun dessverre må opperere og det er jo ikke så veldig bra når enn er så gammel.

I dag reiser vi til Spania og det er virkelig ikke gøy å reise når en har et familiemedlem på sykehuset. Mamma var usikker på om hun kunne reise, men de ga beskjed fra sykehuset at vi bare måtte reise, så skulle de passe godt på henne og oppdatere oss.

Dette er absolutt ikke noe gøy i det hele tatt, men er dessverre ikke noe annet vi kan gjøre enn å fokusere på det positive. Mormor blir godt tatt vare på, på sykehuset og det er mange som besøke henne og holder henne med selskap.

Mormor bor i omsorgsbolig nå, og der blir hun også veldig godt tatt vare på. Så når hun blir skrevet ut fra sykehuset, kommer hun videre til en plass hvor de også passer godt på henne, det er betryggende å vite.

Jeg besøkte mormor igår og gleder meg masse til å se henne igjen når vi kommer tilbake fra Spania<3

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229