GØY NÅR DET SKJER NOE

Hei dere!

Da er det allerede søndag, siste dagen i helga før skolen starter opp igjen. Jeg må innrømme at det hadde vært digg om helgen bare hadde starter på nytt igjen imorgen, hehe. Men sånn er det jo ikke.

- Men i hvertfall, så har denne helgen vært helt fantastisk! I går, altså på lørdag, var en utrolig hektisk, men gøy dag. Den startet med at jeg underviste dans kl. 09:00- 10:30. Så dro jeg hjem, slang på meg noe nytt tøy, fiksa sminka og håret før jeg dro ut og hadde en liten shoot med med mamma<3 Deretter blogget jeg litt, også dro jeg til Ole. Vi var sammen et par timer og bare chilla, før jeg satte kursen til Kilden teater med ei venninne for å se på forestillingen Askepott. Det var en super forestilling! Jeg fikk tatt noen bilder, men det var veldig vanskelig å få bilder med god kvalitet. Her kan dere se noen bilder fra forestillingen.

Da forestillingen var slutt, dro jeg rett til noen venninner. Vi hadde jentekveld, og det var utrolig koselig. Vi lagde deilig Tikka-masala og til dessert lagde vi en Pavlova kake. Kaka ble dessverre ganske mislykket, men smakte likevel godt. Vi får prøve igjen en annen gang, øvelse gjør mester:)

Idag har jeg også undervist i dans, og jeg kom egentlig nettopp hjem. Planen videre idag er å øve til en prøve jeg har til uka og senere skal jeg på kino.

Håper dere også har hatt en super dag!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229