Good memories-Summer

God morgen!

I dag da jeg våknet satt jeg og bladde gjennom bildene mine på telefonen. Det kom frem massevis av gode og rare minner! Da jeg kom til bildene jeg tok i fjor sommer i Spania med familien min, kjente jeg at jeg virkelig gleder meg til sommeren. Vi har en koselig leilighet i Alicante, så det er der vi tilbringer mesteparten av sommerferiene våre. Sist sommer var jeg der ikke mer enn to uker. Resten av sommeren var jeg rundt på trenings-camper og konkurranser, mens resten av familien min var i Spania <3 Uansett nå kjenner jeg at jeg gleder meg helt sykt til sommeren kommer, og til de to månedene med ferie!!!

Da jeg våknet i dag og så ut av vinduet skinte sola. Jeg måtte selvfølgelig åpne døra å kjenne på varmen. Det er ikke helt sommer enda, men det nærmer seg at vi kan begynne å bytte ut bukser med shorts og gensere med t-skjorter. Det har vært litt opp og ned med været i det siste. Den ene dagen skinner sola og temperaturen økte, også tenkte jeg "Yess, endelig kommer våren" Men to- tre dager senere kom snøen igjen. Dette har gjentatt seg flere ganger, men nå tror jeg våren er kommet for å bli :-)


Good morning,

today when I woke up I started to go through my old pictures, that brougt on a lot of good memories. When I came to my pictures from last summer in Spain, I felt that I miss summer and really look forward to again go to Spain. We have a cozy apartment there where we usually stay every summer.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229