Hi guys!

Inden jeg rejste, manglede jeg noget sommertøj. Jeg gik derfor på nettet for at bestille nogle sommerkjoler og sko hjem, da man i December måned ikke havde det store udvalg i fysiske butikker. Jeg tænkte det kunne være inspirerende for jer at se, hvis i selv står og skal på ferie. Alle kjolerne er der stadig tilbud på, så man kan spare en masse penge.

Asos kjoler:

Denne kjole var jeg selv rigtig glad for. Jeg havde den på, en aften hvor der var rigtig varmt, og den var vildt behagelig. Jeg bestilte den i str. S, og den er normal i størrelsen. 127 kr.

http://www.asos.com/miss-selfridge/miss-selfridge-cold-shoulder-ruffle-smock-dress/prd/7544831?clr=pink&SearchQuery=&cid=5235&pgesize=36&pge=67&totalstyles=8622&gridsize=4&gridrow=6&gridcolumn=2

Denne kjole var jeg desværre lidt skuffet over, da den kom hjem. I snittet hvor den er gennemsigtig sidder meget højt oppe, så jeg kunne slet ik have den på. Jeg bestilte den i str. S, og den er normal i størrelse. 137 kr. Hvis nogle kunne være interesseret i den, så skriv meget gerne en DM til mig på instagram Julie_Engholm.

http://www.asos.com/kiss-the-sky/kiss-the-sky-high-neck-swing-dress-with-cold-shoulders-in-metallic-stripe/prd/8586832?clr=black&SearchQuery=&cid=5235&pgesize=36&pge=66&totalstyles=8638&gridsize=4&gridrow=7&gridcolumn=2

Kjolen her er desværre udsolgt... Men den kunne varmt anbefales. materialet er vildt lækkert, og så fin en rød farve som jeg blev positivt overrasket over, da jeg modtog den. Selvom det er en lag på lag kjole, havde jeg den på på en af de varme aftener, da den stadig var luftig. Jeg bestilte den i str. S, og den er normal i størrelsen. 91 kr.

http://www.asos.com/missguided/missguided-polka-dot-mesh-ruffle-pleated-dress/prd/7995864?clr=red&SearchQuery=&cid=5235&pgesize=36&pge=33&totalstyles=8588&gridsize=4&gridrow=4&gridcolumn=3

NA-KD kjoler:

Denne kjole vil jeg anbefale til alle. Kjolen havde jeg selv på nytårsaften, da jeg synes den er lidt finere. Den sidder så fint, og stoffet er rigtig lækkert. Jeg bestilte i str. S, og den er normal i størrelsen. 209 kr.

https://www.na-kd.com/en/hannalicious-x-na-kd/ruched-velvet-dress-nude-pink

Kjolen her synes jeg selv er rigtig fin og går til alt. Jeg fik den desværre aldrig brugt i Thailand, men kommer jeg helt sikker til på et andet tidspunkt. Den er let i stoffet, og rigtig fin med detaljen ved halsen. Jeg bestilte i str. S, og er normal i størrelsen. 250 kr.

https://www.na-kd.com/en/aeryne-x-na-kd/anri-dress-black

Udover kjolerne. Hvis man ikke har handlet på Asos og NA-KD før, så er de helt trygge hjemmesider og man kan nemt bestille derfra. Jeg fik kjolerne 3 dage efter, at jeg havde bestilt, hvilket jeg synes var hurtigt.

Designby_si:

Jeg bestilte disse sommersko hjem, da jeg godt kunne lide detaljerne. Første aften gik jeg rigtig dårligt i dem, hvor jeg købte nogle mere behagelige sko på ferien. Men de er fine, og skal helt sikkert bare gåes til. Jeg bestilte i str. 39, for at være sikker på, at jeg kunne passe dem, og det gjorde de. 199 kr.

http://designbysi.dk/shop/stella-sandal-med-611p.html

Designbt_si havde jeg aldrig handlet på før, at jeg bestilte skoene, men de har rigtig flotte ting. Jeg synes helt sikkert, at i burde tage et kig. Jeg er især helt vild med deres smykker! pakkerne bliver sendt fra solrød, og jeg modtog mine sko 2 dage efter.

Hvis i har andre spørgsmål, så skriv gerne til mig. God aften.

Kysser

Julie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hi guys!

I dag kommer der endnu et blogindlæg fra min ferie i Thailand. Som man kan læse sig frem til på titlen, omhandler blogindlægget her omkring min nytårsaften. Min nytårsaften blev afholdt i Thailand, som for mig var særligt. Jeg har aldrig holdt nytårsaften andre steder end i Danmark, så for familien og jeg var det spændende at se, hvordan man holder denne dag så forskelligt.

Vi havde aftalt at skulle ud at spise lidt finere om aftenen. Vi valgte derfor at bestille et bord på en restaurant, hvor maden var vildt god, og stedet var rigtig pænt og hyggeligt. Vi fik forret, hovedret og dessert, hvor de andre hertil også fik noget rødvin. På restauranten sad vi omkring 3 timer og fik en masse god mad og snakket.

Fra restauranten kunne vi se ud til stranden. Jeg fik øje på nogle lanterner som folk gik rundt med. Lanterne som de havde, sendte de op i luften fra stranden af. Siden jeg var lille, har jeg altid haft en barnedrøm omkring at sætte en lanterne op ligesom på film, så det skulle jeg selvfølgelig prøve, haha..

Vi spiste færdig og klokken nærmede sig 24:00. Vi skulle ned på stranden for at se fyrværkeri. På vejen finder vi en mand, som sælger disse lanterner. Vi købte 4 lanterner, så vi alle kunne prøve, da det var en anderledes oplevelse, end hvad vi er vant til i Danmark.

Vi finder stranden, hvor vi skulle se fyrværkeri, og slippe lanterne afsted, og det var så smukt! Da klokken blev 24:00 var der mange mennesker på stranden. Der blev fyret fyrværkeri af forskellige steder omkring os fra blandt andet hoteller tæt på stranden, så vi havde flere steder at se det fra. Ud over fyrværkeriet var det også klokken 24:00, de fleste valgte at slippe deres røde og hvide lanterner afsted ud over vandet. Det var simpelthen så smuk en oplevelse! Vi prøvede at få nogle billeder derfra, men billeder og oplevelse af hvor smukt det var kan slet ikke anes derudfra, desværre... Men alt i alt havde vi en rigtig hyggelig og god aften, og håber jeg selvfølgelig også i her i Danmark havde.

Kysser

Julie

Likes

Comments

Skrevet på min ferie i Thailand

Hi guys!

Jeg sidder lige nu på vores hotelværelse i Thailand. Jeg har ikke opdateret her på bloggen længe, grundet manglende motivation til blogindlæg. Min instagram har også stået stille i noget tid, da jeg ugen inden vi rejste har ligget syg med influenza og halsbetændelse, men blev heldigvis rask dagen inden vi skulle flyve!

Vi ankommer til Thailand onsdag morgen D. 27 dec. Hotellet er hyggeligt, vejret er lækkert, stranden er over alt forventning, menneskene er søde, og vi har det bare dejligt, haha. Meeeen jeg nåede som sagt lige at blive rask inden vi skulle flyve, hvilket var rigtig heldigt. Da vi ankom til hotellet valgte vi at tage på stranden samme dag. Der var overskyet og jeg regnede derfor ikke med, at solen var så skarp, hvor jeg tog grundigt fejl! For da vi skulle sove, begyndte jeg at få ondt på hele kroppen. Jeg var blevet forbrændt... . Det blev desværre værre og værre med tiden. Jeg stod op næste dag og var helt rød i hovedet, hvor jeg hen af dagen også begyndte at få det dårligt. Jeg fik smurt græsk yoghurt på kroppen, da det skulle lindre smerten og tage varmen fra kroppen. Senere hen på aftenen valgte jeg at blive på hotel værelset, og derfor ikke tage med de andre ud, da jeg havde brug for at sove og havde for mange smerter. Da de andre kom hjem, er mit ansigt svulmet op, brænder og svier. Dagen efter er mit ansigt bestemt ikke blevet bedre, og vi overvejer derfor at ringe til en guide, så jeg kan komme på sygehuset. Vi bliver kørt til lægen, og jeg er blevet meget dehydreret. Jeg ligger derfor med drop i 3 timer på sygehuset, og får en masse smertestillende gennem mit drop. Jeg vågner efter 3 timer og har heldigvis fået det bedre. Jeg er ikke dehydreret længere, og jeg kan selv gå tilbage til hotellet sammen med de andre. Mit ansigt er stadig svulmet op, og vi ved endnu ikke den præcise årsag? Men lægen sagde det kunne være en kombination af at være forbrændt og en allergisk reaktion. Vi ved det desværre ikke, men en ting er sikkert, mit ansigt er blevet bedre, og det er ikke noget alvorligt, heldigvis. Jeg har en masse væske i ansigtet, som jeg får noget medicin imod, så det går forhåbentlig væk om nogle dage, så jeg kan komme ud at opleve Thailand, som jeg glæder mig vildt meget til!

Hvis nogen af jer, har set dette før eller ved hvad årsagen måske kunne være, så må i meget gerne skrive til mig på instagram https://www.instagram.com/julie_engholm/ eller i kommentarfeltet. Jeg håber, at i har det skønt og kom godt ind i det nye år!

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Efterårsferien er slut, og det er tilbage til skolen igen. Jeg har tilbragt min ferie sammen med familie, min veninde og arbejde. Den første weekend af ferien kom min mors kæreste ( Jannick ) og min søster ( Maria ) over, for at fejre Marias fødselsdag. Fredagen som var dagen de kom, tilbragte vi aftenen herhjemme, da vi skulle ud at spise lørdag aften på en kinesisk restaurant, hvilket var så lækkert. På restauranten var der sushi med i buffet. Jeg har aldrig smagt sushi før, men det blev jeg simpelthen nødt til denne gang, haha. Da jeg ikke er så vild med fisk, havde de i stedet nogle med kylling og avokado, som jeg smagte. Jeg blev overrasket over, hvor gode de var, så det er helt klart ikke sidste gang! Maria og Jannick kørte hjem igen søndag eftermiddag, og dette var også dagen, hvor min veninde fra jylland kom på besøg.

Annabelle og jeg havde ikke set hinanden siden maj måned, hvilket er vildt lang tid siden. Det var så godt at se hende igen, da Annabelle også er en af mine bedste veninder, havde jeg savnet hende rigtig meget. Hun var her fra søndag aften til tirsdag eftermiddag. Vi brugte dagene på at hygge os herhjemme, ude at gå ture, og blandt andet også en tur ind til København.

Derudover har jeg arbejdet og ellers bare slappet af. Jeg håber også at i har haft en dejlig ferie!

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Som jeg nævnte i mit tidligere blogindlæg " 5 ting jeg er ser frem til ", skrev jeg blandt andet om en taske, som jeg lige havde bestilt hjem. Tasken kom hjem 2 dage efter jeg havde bestilt den, og jeg har nu haft den 2 uger. Jeg har været så glad for den lige siden, at jeg modtog den. Jeg har blandt andet brugt den til barnedåb, i weekenderne og på tur med min årgang. Tasken kan indeholde rigtig mange ting, uden at den ser for stor. Jeg er så viiiild med den! haha.

Min taske er fra Paris.dk, og er sat ned fra 950 kr. til 299 kr. Hvilket jeg synes var billigt, når tasken er god kvalitet. Den er desværre udsolgt lige nu, da de køre med store tilbud for tiden. Man kan skrive ind til dem på mail, og høre omkring hvornår de regner med at have den på lager igen, hvis nogen af jer kunne være interesseret i den.

Der er direkte link til tasken her!

https://pariz.dk/collections/mine-favoritter-fie-laursen/products/celina-crossbody-taske-by-pariz?variant=47172946762

God dag.

Kysser

Julie


Likes

Comments

Hi guys!

Jeg har før lavet de her " 5 ting " bare med info omkring mig. I dag bliver det ikke med info, men derudover 5 ting som jeg ser frem til. Så læs med!

1. Thailand

Som jeg har nævnt før, så rejser jeg til Thailand D. 26 december. Lige nu går vi herhjemme, og glæder os vildt meget. Der er et stykke tid endnu men det bliver så skønt at komme lidt væk, ud at opleve noget og så selvfølgelig sol, varme osv.

2. Weekenden

Jeg ser meget frem til den her weekend, da jeg skal se mine veninder og familie i Jylland og til barnedåb om søndagen.

3. Frisør

Frisøren! Jeg har ikke fået ordnet mit hår længe, så det trænger både til at blive klippet og nogle lyse striber i igen. Jeg mangler stadig at finde en frisør, som jeg vil hen til, men det bliver så lækkert og skulle meget gerne blive inden længe.

4. Min taske

Jeg bestilte i går en taske, som jeg venter på at få hjem. Den vil i helt sikkert også komme til at få at se her på bloggen.

5. Efterårsferien

Efterårsferien bliver bare dejligt. Hvornår kan man ikke bruge ferie? haha. Min ferie skal jeg, som det ser ud nu bruge på at se nogle veninder, som der bor langt væk og så skal vi holde min søsters fødselsdag.

Håber at kunne lide blogindlægget, og håber at i har haft en skøn dag.

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Jeg beklager at jeg er så fraværende på bloggen for tiden. Jeg har meget at se til for tiden. Blandt andet skole starten efter ferien, som jeg vil fortælle mere omkring. Jeg vil også gerne fortælle lidt om, hvad jeg går og laver derudover, og ting som jeg ser frem til.

Hvad er mine tanker omkring skolestarten? Jeg er som sagt startet i 9 klasse. Jeg vidste godt, at det ville komme til at blive hårdere, da vi har eksamener om ikke så længe igen, og det er selvfølgelig slet ikke som på gym. Men det har overrasket mig, hvor meget vi egentlig får for med hensyn til lektier og afleveringer. Dette er også grunden til, at jeg ikke laver så mange blogindlæg, som jeg gerne vil længere. Jeg har nogle planlagt, som jeg har fortalt om før. Men der vil bare komme perioder, hvor jeg ikke opdatere i et stykke tid, som jeg har gjort nu.

Udover skolen? Udover skolen er jeg begyndt at træne meget igen, og arbejde har jeg selvfølgelig stadig. Jeg har haft nogle gange, hvor der gik alt for lang tid inden jeg kom ned i fitness. Det har jeg været lidt træt af, og har fået lavet om på det, da jeg rigtig godt kan lide at træne, men bare ikke har fået taget mig sammen til at komme afsted.

Denne uge? Mandag og Tirsdag har jeg brugt på afleveringer og fremlæggelser. Jeg har nemlig ikke tiden til lektier rigtig resten af ugen, da jeg skal arbejde onsdag og torsdag. Torsdag aften kommer min veninde Freya, da hun skal noget i København. Jeg har ikke set Freya siden starten af sommerferien, så det glæder jeg mig vildt meget til! Vi tager derefter sammen til Herning ( Midtjylland ) om fredagen. I Jylland skal jeg tilbringe tiden med at se mine venner, da det er længe siden, at jeg har været på besøg, og om søndagen skal min søster og jeg til barnedåb. Så jeg har en masse, som jeg ser frem til, og jeg glæder mig meget.

Jeg vil selvfølgelig prøve at blive bedre til, at skulle opdatere noget mere, for stoppe med blogging gør jeg i hvert fald ikke.

Jeg håber, at i stadig vil følge med! Det ville jeg blive vildt glad for, hvis i ville.

God aften til jer allesammen!

Kysser

Julie


Likes

Comments

Hi guys!

Min mor havde i mandags fødselsdag, som vi har fejret i weekenden. Min mors kæreste ( Jannick ) og min søster ( Maria ) har været på besøg, så det har været vildt hyggeligt! De kom fredag aften, hvor vi fik nogle drinks og spillet spil. I går kørte vi til Hillerød, da vi skulle ud at spise på Jensens bøfhus, og derefter gik en tur. Om aftenen efter vi havde været ude at spise, hyggede vi herhjemme, og fik slappet af da vi alle var ret trætte. I dag har vi ikke lavet så meget udover at være hjemme. Min mor havde lavet smørrebrød til os alle inden Jannik og Maria kørte hjem mod Jylland i dag.

Da jeg var i Hillerød sidst, fortalte jeg her på bloggen omkring, at jeg havde fået shoppet, og der ville komme outfit billeder op af tøjet. Billederne fik jeg taget i går, da jeg havde det på ud at spise. Kjolen og jakken som jeg købte er begge fra h og m. Kjolen koster 249 kr. og jakken 499 kr. Skoene er også nye. Jeg købte dem for noget tid siden i Bianco til 549 kr.

Jeg håber, at i derude også har haft en skøøøn weekend.

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Jeg blev for noget tid siden sponsoreret, som i nok har set, hvis i følger med på instagram Julie_engholm. Jeg blev sponsoreret af CoconutCoal som sælger tandblegnings produkt. De skrev til mig, og spurgte om jeg kunne tænke mig at prøve produktet, hvilket jeg selvfølgelig sagde ja til.

I pakken som jeg modtog, var der en bambus tandbørste og en bøtte med kullet, som jeg skulle børste tænder i. Produktet skal bruges hverdag de første 7 dage og derefter 2-3 gange om ugen. Det er 100% uskadeligt, organisk og vegansk. Der er blandt andet også gratis fragt og levering på 1-2 dage. Jeg har selv brugt det i noget tid og blevet glad for produktet. Jeg vil selvfølgelig give jer en opdatering omkring, hvordan tandblegningen har virket på mig, når jeg har brugt det i en længere periode.

Tandplegningens produktet kan i købes lige her http://coconutcoal.dk/ og koster 199 kr.

Kysser

Julie


Likes

Comments

Hi guys!

Jeg vil i dette blogindlæg dele mine august køb, da jeg tænkte det kunne give inspiration eller være sjovt at læse. Så læs endelig med!

I starten af august måned købte jeg min hvide nike trøje, som jeg har delt med jer her og på min instagram.

Nike trøje: https://www.quint.dk/nike/sweatshirts/nswcrew804340-hvid?id=143436-660

Denne måned blev jeg også nødt til at købe nyt makeup, af det jeg som regel bruger til hverdag, da alt var brugt op. Derfor skulle jeg købe en nilens jord foundation, NYX concealer, Nilens jord mascara, L´Oréal mascara ( som jeg også har lavet et blogindlæg omkring under " Mine øjenvipper " ) og så havde jeg brug for en beauty blender, som er fra matas.

nilens jord foundation: https://www.matas.dk/nilens-jord-second-skin-serum-foundation-547

NYX concealer: https://www.matas.dk/nyx-professional-makeup-concealer-wand---fair i farven CW03

Nilens jord mascara: https://www.matas.dk/nilens-jord-mascara-volume-sort-788

L´Oréal mascara: https://www.matas.dk/loreal-false-lash-superstar-x-fiber-mascara

Beauty blender: Kunne jeg desværre ikke finde link til.

Det sidste jeg har købt er fra dagen, da min mor og jeg var i Hillerød. Her købte jeg en bh, kjole og jakke, og alt er fra hm. Dette laver jeg også nogle outfit billeder omkring.

Jakke: http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0522540001.html

Kjole og bh kunne jeg desværre ikke finde link til.

God dag derude! Vi ses snart igen.

Kysser

Julie

Likes

Comments