Hej förlåt för ja inte har bloggat på ett tag. Men ja tänkte först uppdatera er lite och göra en hur naturlig är du i detta inlägg.
Jag har färgat håret igen. Nu är det blått igen sen så har ja piercat naveln oxå.

Du har….

(X) Mascara över 100 kr
( ) En plattång
( ) En locktång
(X) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(X) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(X) Bodylotion
(X) Parfym över 300 kr
( ) Fixade naglar

Summa = 5

Du …

( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(X) Använder bodylotion varje dag.
(X) Använder ansiktsrengöring varje dag.
( ) Använder hårinpackning varje dag

( ) Använder hårspray varje dag
(X) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa =3Du har…

(x) Tonat håret

(X) Färgat håret

( ) Hårförlängning

(x) Piercat dig

( ) Tatuerat dig

( ) Tagit hål i öronen

Summa = 3

totalt:11

0-10 den nartuliga nartuligaste tjejen. 10-15 Naturlig men mån om sitt utseende! 15-20 tona ner lite va .... 20- 25 Hälften plast, hälften människa 25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej

Tänkte först och främst be om ursäkt för ja inte har bloggat på nästan en månad. Men jag har inte haft tid nu när skolan har börjat och så har ja inte mått bra heller. Jag har haft feber sen har det hänt något med min rygg så jag har skit ont. Men har tänkt att försöka komma igång och blogga mer nu. Men vi får se hur mycket jag kan blogga.

Men nu ska ja göra engelska läxan som är tills imon. Sen ska jag se på en serie som vi såg på Elevensval i skolan. Jag har musik på Elevensval och vi såg på första avsnittet av glee.

Likes

Comments

Heej!!

Nu har jag tänkt att visa mina julklappar. Jag gör inte detta för att skryta eller för att man ska gämmföra sig med en. Jag gör det för att jag älskar att kolla på sånna inlägg/videos så jag tänkte att det kunde vara kul att visa vad jag fick.

Vi kan börja det jag fick utav min kompis Cecilia:

Jag fick denna feminism tröjan och jag blev jätte glad att jag fick den. Tack Cecilia

Av mamma pappa Moa och tindra fick jag:

Jag fick denna prisent kit med ett ansiktsvatten och en ansiktskräm

Sen fick jag bara ett ridspö för jag gillar inte ridskolans ridspö

Sen så fick jag smink borttagning

Sen fick jag en foundation och två primers och en Conceler palett

Sen fick jag hårsnoddar och torrschampo. Det är alltid bra att ha

Sen fick jag denna tröja som är från märket tindra. Jag älskar den. Den är så mysig och jag skulle kunna leva i den

Sen av mormor och morfar och min morbro fick jag:

Ansiktshanduk som man kan ta bort smink med. Den är jätte smidig om man ska iväg och inge vill ta med sig sin sminkborttagning

Sen fick jag en väska. Jag behöver värkligen en ny väska.

Sen fick jag ridstrumpor för det är alltid behövligt.

Sen fick jag en sminkorganiser.

Av mina kusiner fick jag pengar till en navelpircing.

Hoppas ni gillar detta inlägg.

Likes

Comments

Alltså förlåt för sån j*vla dålig uppdatering. Men jag har inte hunnit. Har haft så mycket i skolan då betygen skulle vara satta denna vecka. Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Men ska försöka blogga mer nu under jullovet.

Men vet ni vad? Nästa vecka är det jul!!!! Jaaaaa längtar som fan. Jag älskar julen. Få umgås med familjen och släkten. Kolla Kalle anka. Julen är en av dom bästa sakerna som händer på ett år.

Likes

Comments

Hej!

Hoppas att ni har haft en bra dag. Min har varit okej. Började med sovmorgon. Sen bild, slöjd, lunch, matteprov det gick bra, svenska där förberedde vi för np muntligt som vi har på måndag, sen no där vi gick igenom instuderingsfrågorna och körde kahoot jag slutade på en 4:plats. Under matteprovet så började det blåsa som f*n. kändes som man skulle blåsa bort när man gick ut. det blåser fortfarande.

Som ni läste så har jag svenska np muntligt på måndag. Det är då mitt andra muntliga np prov. Hade första i tisdags och då var det i engelska. Det gick bra. Sen innan jul så ska vi ha muntligt i matte också men det har vi 15/12 samma dag som betygen ska sättas. Men jag tycker det är bra att dom har valt att lägga muntliga nu på hösten för då blir det inte lika stressigt på våren.

Nästa vecka har jag 2prov+ np + en sak som jag missade på ett prov som är jätte viktigt så måste göra den. Så det är mycket att plugga för vi har prov i dom ämnen som det är mest plugg i(NO+SO). Men det på no:n är inte så svårt. Men det är inte länge kvar tills jullov nu.

I onsdags så var vi på Brinell (ett gymnasium i min kommun) och då hade vi valt 2 linje vi ville kolla extra på. Jag valde Barn och Fritid (eller som jag och mina kompisar säger Barn utan framtid) och så valde jag Frisör. det lutar stor del åt att jag ska gå Barn och fritid. Men det var najs att vara där för då slapp vi nästan hela förmiddagen i skolan och det är den som är jobbigast.

Likes

Comments

Hej

Tänkte bara uppdatera lite snabbt. Skolan igår var rättså chill. Jag hade sovmorgon sen bild slöjd innan lunch sen efter lunch hade jag No och där läste vi lite i boken sen spelade vi kahoot sen hade vi svenska och där ser vi på Beck sen hade vi matte. Matte ä alltid lika tråkigt. Sen Igår så färgade jag mitt hår. Så jag tänkte visa före och efterbild på mitt hår. Jag färgade tillbaka det till blont. Jag visste inte ens att jag skulle färga det igår förens jag kom hem från skolan.

Likes

Comments

Hej
Nu tänkte jag göra en +/- med vintern.

+ den är mysig. Man kan liksom krypa ner under en filt med en kopp varm choklad och kolla film

- mörker. Det är så mörkt när man vaknar och när man går hem från skolan börjar det mörkna

+ varma kläder. Man kan ta på sig varma mjuka och gosiga kläder.

- kallt. Det är så j***a kallt. Inte undra på att alla är typ sjuka på vintern

+ ljus. Man får tända massa ljus.

-snö. Bara jag som hatar snön? Den förstör allt.

+julen. Jag älskar julen. Man får umgås med släkten kolla på Kalle Anka och ha julklappsutdelning

-glas halt på vägarna. Det är så halt att man halkar nästan varje steg man tar även om man har vinterskor.

+ tomtar. Man får sätta upp alla tomtar. Jag älskar tomtar.

Likes

Comments

Hej!

Förlåt för jag inte har bloggat på ett tag men hade tänkt att blogga igår efter jag kom hem från min kompis Oliwia. Jag sov hos henne från fredag tills igår med två till. Vi hade jätte kul. Vi åt hemmagjord pizza och försökte kolla film men deras internet laggade. Sen gick vi ut när det var mörkt. Vi skulle gå i en skog men två stycken blev skiträdda bara för det var en skog och det var mörkt ute. Så vi gick till skolan i sandsjöfors. Där gungade vi på någon gunga. Jag va skiträdd för att slå i rygg eller huvud i den gungan. Men vi var uppe halva natten. Hade kunnat somna tidigare men det fick jag inte. Men igår så chillade vi och gick en promenad och fotade lite. Sen så hämtade pappa mig och Cecilia på skolan. Men tidigare hade jag åkt skåtkärra(stav) och cyklat på en trehjuligng😂 och spelat fotboll mot Oliwias små bröder. Och om ni läser detta inlägg så I Love You Gays ni är några av dom få jag kan lita på. Sen när jag kom hem så var jag jätte trött så blev jag på dåligt humör pgr av saker.
Sen är jag dunder förskyld så ska vara hemma från skolan imorgon. Men får hoppas att det går över snabbt så jag kan gå på onsdag. För vill inte missa förmycket. Sen så har vi studiedag på tisdag också.

Likes

Comments

Hej

Jag hade tänkt att göra ett inlägg igår men det blev aldrig av.
Men igår var det min sista dag på praon😭. Hade kunnat praoa längre. Men det har varit jätte kul.
Men igår efter jag slutade tog jag bussen in till Nässjö för att träffa två kompisar. Men det var kul.
Jag träffade även än kompis jag inte har träffat sen i våras.

Likes

Comments

Hej

Nu har jag kommit hem från min första dag på praon. det har varit jätte kul. jag praoar i förskolan här där jag bor. men jag ska även vara på fritis. jag praoar en hel vecka så dom måste stå ut med mig i 4 dagar till😂. men det är fett chill där och roligt. det enda som är jobbigt är att dom ska hålla på och klänga på en hela tiden. men det får jag la stå ut med. men hoppas att ni har haft en bra dag.

Likes

Comments