When life gives you an reason to smile, Just smile, cuz you will never know when the smile disappear.

I love you 

I need you 

Ihope you will be there.

when you need me, i will be there for you, but if you hit me with a stone. I will come after you and hit you harder back!

Instagram@julijaziegler

Började denna söndagen på ett underbart sätt. Vaknade bredvid den man jag älskar! Hade glömt bort hur de kändes att sova en hel natt utan att vakna eller sova oroligt!
Fick för mig att jag ville grilla.. ALDRID MER säger jag bara. Jävla skit med sånt "en gångs grill" köper fan kol & tändvätska nästa gång, herregud. Blåsor på tummen osv.. under 30 min så hann jag uppleva de mesta! Men kvällen blev inte värre där.. utan, en fågel jävel sket på mig. Vad är de bara? Blev så jäkla äcklad..

Men ska kolla klart filmen nu, fury.
Vi hörs 👋🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 35 Readers

Likes

Comments

-Igår gjorde jag klart min tredje vecka på DV & börjar på min fjärde på måndag. Tiden har gått så fort här, helt obegripligt. Idag, lördag, går jag in i vecka 30 alltså bara 10 veckor kvar till beräknad förlossning! Woho!!!!!
-Har under de senaste dagarna haft brutalt ont på vänster sida & inte känt rörelse på två.. blev orolig så ringde förlossningen i Ystad. Vilket bemötande man fick av dom. Helt underbara! Tror jag har bestämt vart jag ska föda nu.. ❤️allt såg bra ut, han var bara en bestämt bebis haha men varför jag hade ont går inte att förklara. Så får de vara ibland! A var också med, de var skönt! De fick mig att se att han bryr sig, han gör de men jag är lite som jag är..

Men uppdaterar imorgon eller så. Vi hörs 👊🏼👌🏼

  • 35 Readers

Likes

Comments

Kan inte mer än säga att veckan har varit hel okej! Har känt mig ganska okej, inte lika mycket mår dåliga kvällar heller. Så himla skönt!

Lilla M har inte varit i lika mycket rörelse nu dessa 3 dagarna. Dock blev han arg när jag drack proviva mango (de som är så gott).

Ska bli så skönt nu när min mamma & hennes man åker imorgon till Ödeshög! Ska fixa allt med ÄS själv & alla måltider ska planeras. Så storhandling idag! Har fortfarande inte riktigt bestämt ännu vad jag ska äta.. hmm! Jag hoppas A kommer någon dag & myser till de. Är så jobbigt att sova själv alltid.. sen vill jag ha ensamtid med han då jag jämnt är på dåligt humör!

Men ska försöka vara social med tjejens här innan de blir helg. Vi hörs!

  • 35 Readers

Likes

Comments

God morgon!
Sitter nu på bussen på väg mot daglig vård enheten. Helgen har väl varit helt okej!

Kände att jag smått förstörde A födelsedag då jag bara drog på kvällen pga panik & illamående. Han dock komma en bit innan de kom upp lite.. Känner mig jämnt så otillräcklig där. Känner att han är värd någon bättre.

Han har varit hos mig mycket förra veckan, något som har gjort mig oerhört glad, något som har gjort att jag faktiskt orkar lite mer. Oftast kommer han med en positiv energi, men de händer även att han kommer med en liten mer negativ. Men är glad så länge jag får ha han hos mig!

Gick även in i vecka 29 i lördags. Inte lång tid kvar nu. M sparkar hela tiden, men börjar visa mer & mer rutiner när han sparkar, 06.00 10.00 14.00 17.00 19.00 02.00 lite efter & lite innan! De är mysigt, såklart. Men M är inte alltid så snäll, under helgen så har jag haft så ont att jag ibland har gråtit.. men jag får njuta så länge se går.

Men vi får höras sen. 👌🏼

  • 42 Readers

Likes

Comments

Snart har de gått en hel vecka till. Tiden gå så fooort! Är även i vecka 29 idag. 11 veckor eller mindre kvar!
Idag fyller även A år, 20! Så jag & magen ska åka & fira honom men de blir nog brottning först!

Har varit vaken sen 05.50 imorse.. vilka tider man har lagt in! Har en sån idé i vad jag ska klä mig i, men tänk så är man för "fin" klädd? Asch, går hellre för fin än att vara fult klädd!

Men ska se om jag orkar ta mig ur mammas säng (ja, ni läste rätt, den är skön att ligga i efter frukost) puss & kram

  • 43 Readers

Likes

Comments

Har inte skrivit något sen fredags då jag inte har haft ork. En hel del saker har hänt så ja, inte lönt att prata om.

Var på ultraljud i måndags pga att jag är på ätstörningen så de ville kolla att lilla M vägde osv rätt. De gjorde han med 1101 g vägde han enligt läkarna (hoppas inte på en stor bebis som ska komma ut sen)! Ska dit igenom om ca 3 veckor.

De går även bra här på avdelningen. Har gått upp 1 kg på en vecka! Yeyh för mig tror jag 😂

Blir väl dax för lunch nu.

  • 48 Readers

Likes

Comments

Jag får väl leva med att jag inte är fin nog. Jag är inte tillräckligt fin för att bli omtyckt!

De är inte ofta jag somnar lycklig, de är inte ofta jag somnar utan att gråta. Jag önskar där fanns någon som kunde hålla om mig med.. Jag vill bli omtyckt, jag vill bli älskad!

Jag känner att jag bara blir sämre & sämre. När vänder de? När kommer jag kunna vara glad?
De börjar bli långdraget. Hur mycket ska jag orka?
Jag börjar ge upp.

  • 49 Readers

Likes

Comments

Idag har dagen varit helt ok för min del. De är fortfarande de här "ät up din mat nu". Ser dom inte att man håller på?

De har hunnit gå 3 dagar på vården & de känns inte riktigt rätt. Jag säger till människor att de blir bättre men i själva verket så mår jag bara sämre. De är ju klart att jag vill därifrån, de är kanske därför jag bara mår dåligare för varje sak vi gör. Men de kanske tillhör processen.

Ännu en dag har gått utan att pappa eller hans fru ska höra av sig. Men vadå? Förstår de inte? Har de inte märkt hur jag mår? De är som att jag inte ens finns.

Känns som att vissa människor försöker undvika mig.. jag vet inte varför men jag känner bara mig i vägen hela tiden. Precis som att jag inte behöver finnas! Har dom rätt? När jag behöver som mest stöd så står jag här ensam, utan att hålla någon i handen. Jag är så ledsen för allt jag har gjort för att förstöra ert liv.. jag är inte tillräckligt bra.

  • 58 Readers

Likes

Comments

Att bara falla ihopa utan anledning. När man inte orkar mer. När man bara är allmänt misslyckad. Inte tillräckligt bra nog! Att alltid känna sig otillräcklig, att man alltid känner att man måste be om ursäkt/förlåt för något man egentligen inte ska men ändå känner tvång till. Ett rent helvete varje dag!

Så nu ligger jag med en blöt kudde, gråtandes över att jag är misslyckad. Hoppet om att bli mig själv igen. Fast när jag ser de i huvudet så undrar jag "vem var jag innan? Hur har jag förändrats?" Jag vill vara den där kärleksfulla, trevliga, spontana & roliga människan. Jag vill slippa oroa mig!

De som är de sköna med detta är att där finns cirka 3 personen som bryr sig. 3 personer som står mig högt i hjärtat! Den ena försöker jag vinna tillbaka (verkar dock inte gå så värst bra 😂) de andra två lever jag med! De känns som om de förstår lite, försöker iallafall!

Så de är helt okej att ha bra & dåliga dagar. Förhoppningsvis så ser människorna att under dagen så behöver man höra något fint. Glöm aldrig de!

Uppdaterar imorgon. Hörs 👋🏼💕

  • 62 Readers

Likes

Comments

Hello.. it's me..

Ja, men typ så känner jag mig nu. Dagen har varit hel ok faktiskt. Kände att jag inte passade in men tillslut fick de mig att prata osv med. De känns som att jag har andra som förstår nu! En sjuk person kan vara med andra sjuka personer haha :)

Något som berörde mig mycket de var från en person.
"Lycka till idag💕" jag sken lixom upp när han skrev de. Framförallt när han till och med frågar om de har gått bra under dagen. Just de här småsakerna kan göra ens dag så jäkla härlig!

Sen till de andra som gör mig arg.. ja, okej. Min pappa & hans fru är i Afrika. Men man kan väl ändå skicka & höra hur de är med en. Eller undra varför man ska gå på daglig vård istället för skolan.. nej, men alltså de gör mig bara så jävla besviken alltså.
Nej, men här kör vi på att helt skita i att fråga hur jag mår osv. Ja, jag tackar för dessa åren!

Samma tid imorgon 05.50 ringer klockan & 07.15 går bussen. Ser fram emot morgondagen även fast jag inte vet vart jag ska eller hur jag ska göra..
Men de löser sig väl.

Ska försöka vila lite på bussen nu. Vi hörs!

  • 67 Readers

Likes

Comments