Fortfarande sjuk så jag stannade hemma idag. Har sovit och gjort läxor hela dagen. Ingen aning om vad jag ska göra nu... Jaja!

Kollade innan på mina bedömningsmatriser och insåg hur bra jag ligger till😍😍😍😍 Har C-A i alla ämnen hittils🤘🏻🤘🏻🤘🏻 nu ska jag sova lite mer byye❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick gå hem tidigare från skolan idag pga huvudvärk, mensvärk, magont, hals ont och kunde knappt prata😊 Har bara sovit sen dess!

Det blir nog att va hemma imorn, men har massor med läxor att göra endå🙄 Kraam❤️

Likes

Comments

Jahoop, då var lovet snart slut! Insåg precis att det var november NOVEMBER! Shiet!

Imorn är det skola och det innebär mer stress! 💁🏻 Dom flesta har faktiskt inte haft så mycket läxor under lovet men det har vi, matte (2 läxor + ett prov), No (inlämningsuppgift), engelska (3 läxor), säkert mer som jag inte vet om! 😁

Idag har jag mestadels städat, läxor och kollat film✌🏻 Vet inte så mycket mer om vad som händer, men det är typ bara chill idag. På fredag ska jag till läkaren och prata inför en operation jag ska göra i foten. Berättar mer om det nån annan dag.
Hoppas du haft eller har en sjukt bra dag för det är du värd❤️ Kram!

Likes

Comments

Första inlägget!! Eller jag har haft en blogg innan men tid nyss bort den pga gamla inlägg.

Idag är det halloween! 👻 Hoppas alla haft det sjukt bra! Jag vann 2kg godis av karamellkungen så jag har lite att äta hehe🙄 Var dock inte så sugen på godis idag.

Jag kan kanske berätta lite om mig själv? Jag heter Julia, 13år och bor i Borås. Jag har mått dåligt en tid men mår helt bra idag! Jag har bra självförtroende och älskar skolan! Jag tänker att skolan är det viktigaste i livet, där man lär sig allt och får reda på det man behöver. Misslyckas man så misslyckas man även i livet. Jag är feminist, och även stolt Foooer🤘🏻❤️ träffade min bästa vän Jessica i ettan, flyttade sedan och tappa kontakten, 6 år senare möts vi i samma klass och är förenade för livet! Jag och Jessica på bilderna nedan💁🏻💁🏻💁🏻Om du vill veta mer så kommentera gärna😊

I helgen har Jessica dovt hos mig. Vi gjorde inte mer än sov (i know) och fika på espresso house. Hon Åkte hem tidigare idag! Fick precis även en ny mobil! iPhone 5, hade en 4s innan! Vill verkligen inte ha en 6a... Dom verkar så osmidiga?! 😁 Jaja, vill ni ha lite av mina sociala medier så kommer det! Nu ska jag sova, hoppas du haft eller kommer ha en sjukt bra dag❤️❤️ Jag tror på dig!!!

Kik: AttJagFinns
SnapChat: Stenjuliaberg02
Twitter: @Julia_Stenberg_

Likes

Comments