Mitt första inlägg! 

Hallåhallå!


Kort presentation om mig. Julia Williamsson från Karlskrona, född 2001. Är en person som varit en fegis alldeles för länge, därför är det nu dags att börja blogga. Vad har jag att förlora? Vill ingen läsa så har jag det som minne själv. Något som jag måste vara tydlig med är att jag kan inte stava. Nej nej nej jag kan verkligen inte stava. Därav kommer ni får leva med att slarvfel och fel meningsbyggnad kommer att förekomma. Har inte diagnosen dyslexi men skulle vilja utredas för de. I skolan fick jag bara titeln läs och skriv svårigheter. Kanske jag en dag ta tag i att kolla upp de på redigt, ni får väll stanna och se ;)

Mitt mål nu inom den närmsta tiden är att flytta upp till Göteborg för att antingen plugga eller jobba. Jag är redo för att flytta hemifrån och påbörja mitt äventyr. Detta är något som jag kommer att dela med mig av vilket ska bli väldigt spännande. Från att hitta boende, jobb och en ny stad.

Jag brinner för att acceptera alla och sig själv för den man är. Att man dagligen måste jobba med sig själv. Djur och natur är också något som jag finner lugn och befrielse i, därför försöker jag ta mig ut i naturen så ofta det gå.

Hoppas ni vill komma tillbaka och ta hand om er! :)

Lite om vad som väntas ;)

Gillar

Kommentarer