Vilken helg!!! Eller rättare sagt torsdag-lördag Torsdagen blev med marginal årets lataste dag för mig och Oscar. Vi sov alldeles för länge, så pass länge att vår frukost blev en hamburgerlunch vid ån. Vi promenerade, matade ankor och sedan jobbade jag några timmar stängning. Ja okej, så lat blev dagen kanske inte ändå, men den kändes så just då.

Fredagen bestod av väntan (och pannkaksfrukost som Oscar överraskade med<3) på kvällen då jag och Sofia skulle bege oss till Örebo för en natt på hotell, restaurangbesök och såklart Oskar Linnros. Jag har faktiskt inga ord för hur bra konserten var!! Jag som sedan många år tillbaka är ett troget Linnros-fan kunde inte annat än njuta av kvällen på Conventum. Som jag dessutom fick dela tillsammans med min fina, bästa, Sofia.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Utanför vräker snön ner och mysigare blir det knappast. Denna onsdag har bestått av uthämtning av några julklappar(!!julkänslor), lite nödvändighets-shopping och matlagning. Börjar jobbet om en timme ungefär, ska väl dra mig upp ur soffan och göra mig iordning snart. I övrigt är jag lycklig idag, och enormt tacksam över allt fint omkring mig. Som han tillexempel.

Likes

Comments

Sent igår kväll föll snön och imorse låg stan vit när jag kikade ut genom fönster. Så vackert verkligen. Veckan som kommer är fylld av jobb och på min fria tid planerar jag att träna, se serier och planera helgen. Jag och Sofia ska till Örebo fredag till lördag för att gå på konsert och sova på hotell. Världsmysigt ska det bli och ingen än jag är heller lyckligare över att få se och höra Linnros live tillsammans med bästa vännen. Perfekt kombo, minst sagt. 

Efter-jobbet-selfie//Gårdagens söndagsfrukost framför Nyhetsmorgon 

Likes

Comments

Min vilja att uttrycka mig i skrift är inte konstant. Det är en böljande känsla som kommer och går, ofta hand i hand med hur mitt mående varierar. Däremot har jag inte kommit underfund med dess specifika samband än. Men jag tror min längtan efter ord och skrift kommer i samma våg som mina kreativa perioder i livet. Under sådana perioder kliar det i fingrarna och allt jag vill är att skapa, skapa, skapa. Imorgon ska jag testa min kreativitet hos några antikhandlare. Är nämligen på jakt efter den perfekta oljelampan.

Idag spenderade jag först min morgon på gymmet och mötte strax därefter Sofia på Phil´s Burger. Efter varsin halloumiburgare+milkshake var matkoman ett faktum, men så värt det. Resten av dagen degade jag i sängen framför ett par dokumentärer. Nu ska jag pussa på min kille och knäppa ingång en serie.

Likes

Comments

Om jag fick välja en, bara en människas sångröst att för alltid lyssna på skulle det vara din, Oskar Linnros. Fy fan, du är ett musikalist geni

Likes

Comments