Två dagar har gått på min semester. Två av fjorton och jag tycker redan att tiden går för fort. Imorse vaknade jag tidigt av att solens strålar fyllde sovrummet, utanför var himlen klarblå och vem kan egentligen somna om då, även fast klockan är 6.46. Jag svirade om och 7.35 infann jag mig på gymmet och genomförde ett spontant pass axlar. På vägen hem köpte jag liljor att pryda vardagsrummet med och ägg att koka till frukost.

12.15. Jag och Oscar beger oss till pappa för att spendera dagen vid poolen. När jag tänker efter var det nog en av mina första riktiga sol-och-bad-dagar i sommar. Sorgligt med tanke på att det är första augusti(!!) men fler soldagar ska det bli. Efter många timmar sol bestämde jag och oscar oss för att turist-dejta lite i vår egen stad. Det blev så mycket som minigolf inklusive en glasspaus.. Vad jag älskar den killen, du vet att du hittat the one när till och med minigolf är roligt att spela tillsammans.

19.30 och framåt väntar mat, potatis med sparris, bea och lövbiff(<333) och sen åker vi till några vänner och spenderar resten av våran dag där. Jag har konstaterat en sak idag, jag älskar ledighet

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments