Header

Sen uppdatering idag då det varit ett fullspäckat schema.
Har precis landat i sängen för att mysa ner mig i sängen m S och en film. Perfekt avslut som varje dag! 😍

Började morgonen med att rida igenom Q, hon kändes riktigt bra idag med, mycket sidvärts och lydnad, med en avslappnad och igenom riden häst avslutade jag passet! Känns bra inför morgon dagens träning!!

Skolan gick rätt snabbt med 2 inlämningar på köpet, tackar för det....

Efter skolan var det ett snabbt ombyte till träningskläder och destinationen blev löpspåret. Helt omotiverad tvingade jag ut mig själv för att förbränna lite fett. Men vilken känsla när man väl har gjort det, grymt nöjd och lagom trött i kroppen!! 👌🏻 Börjar bli bra resultat både tidsmässigt och att jag hela tiden utmanar mig själv på nya distanser! Snart vågar jag på milen också! 🏃🏼

Hann knappt hem innan det var dags för att säga av huset och fixa in för kvällens middag. Mamma och Micke kom förbi på en underbart god middag som min alldeles egna " kock" gjort.
Simons smarriga måltid var, bacon lindad kyckling filé med en riktigt god guacamole inlagd i kycklingen. Hur gott som helst!
Har jag sagt att jag har världens bästa sambo innan? Om jag har det säger jag det igen. Lyckligt lottad är jag iaf ❤️

Blir bara ett snabbt inlägg då film samt sängen ropar, mm mm mmmm!!

Alla ni vackra människor där ute, ta hand om er och era nära och kära, det blir aldrig för mycket av att berätta hur mycket en människa/ människor eller djur betyder. Börja älska mer och njut av det liv ni faktiskt har, en dag är det för sent! Så mer kärlek, glädje och mer positiv inställning till livet allihop så kommer vardagen bli mycket mer givande.

Kram och godnatt på er där ute!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Flickan med den perfekt uppväxten
¨ Där kommer hon, den bortskämda flickan med det perfekta livet. Tänk om man fick gå i hennes skor, vilket liv man skulle ha!! ¨


¨ Ja, det hade ju inte ens varit svårt att gå upp på morgonen om man ändå hade det så bra. ¨Flickan levererar framgång på sina Holländska importer, som tränaren och sponsorn står som ägare på. Vilken lycka, glider som på räkmacka….

Nya hästar ramlar in i stallet och för varje gång är det en högre lägsta nivå på dem.

Vinster och priser hit och dit. Många avundsjuka blickar som samtidigt gråter av glädje när flickan får motgång eller gör misstag.


Hur svårt ska det va? Allt serverat, en familj som alltid backar henne och hästar som gummibollar. och en hel del av egen rutin.

Det är ju det en tonårs tjej bara drömmer om. Vilket flickan är väl medveten om, vilket gör att hon väljer att njuta lite extra och träna lite hårdare för att bevisa att hon förtjänar det och kan ge resultat tillbaka till dem som gör hennes satsning möjlig.

Flickans medvetenhet om att det enda hon vill är fortsatta leverera, visa engagemang och en positiv utstrålning till personerna runt omkring henne. Trots en motgång och stor besvikelse på sig själv när hon misslyckats, med det som egentligen skulle kunna vara en piece of cake för henne.

Pressen som många vill sätta på henne för att få henne att vika, gav henne styrkan att aldrig ge upp, trots att det varit hennes lättaste väg.

Ett mål i sikte och fötterna på jorden. Var det som gav henne mer kraft att utföra det uppdrag och utmaningar som kom på vägen.


Men var allt serverat? Gled flickan på räck macka eller var inte hennes engagemang och vilja med räknat?


Många gånger ser man bara teatern på scenen, man tänker aldrig efter på, vad som finns bakom kulisserna. För många hör inte hemma där. Det är privata ägor, privat område där ingen annan ska in om man inte är med i själva teatern. Och är man inte med där har man inget där att göra heller! Trots att man upplever teatern som om du vore med i den, manuset sitter, skådisarna levererar till 110% i sina roller, så att hatten nästan flyger baklänges på den nyfikna pruskiluska som alltid tror att man ser teatern först ju längre fram man sitter…. ( Kan alltid allt innan alla andra och vet precis hur saker och ting ligger till.)

Men när man sitter här, när man ser den gåshuds ledande teatern, det är inte direkt då man börjar tänka på det som har gjort detta möjligt, vilket slit och vilken miljö som ligger bakom det där kulisserna. Är allt verkligen så perfekt som det är på scenen, in action??


Bakom flickans kulisser fanns det saker som inte ens Einstein skulle kunna räkna ut att det fanns. Ute på scenen, det som blev flickans fri zon på hästryggen. Var hennes lugn och ro, sin trygghet. Det var där hennes press på att levererar som många trodde var, ja många gånger var det kanske så, men inget som hon reagerade på. Hennes press fanns inte där i hennes ögon, pressen hon satte på sig själv för att nå sitt mål var till 25% inombords. Men resterande 75% var inte självbevållat, det var på trycket, det fanns en ond cirkel, ett ont hörn som gnagde, där flickan fick lida. En smärta ingen såg eller la märke till.

Flickan största rädsla var att stå i hörnet där ingen såg, ingen kunde hjälpa henne ur.

Det var hot från alla vinklar. Hot som gjorde att pressen blev större. Med hot som knäckte henne både phsykiskt och fysiskt. Genom flickans storlek fanns det inget hon kunde göra för att göra motstånd, eller få stop på det.

Hon visste mycket väl att hennes personlighet och energi fick ta stryk trots att hon bara var sig själv. Hon visste att det dagar hon skyggade för hörnet, hon var van att bli instängd i, men det blev inte lättare, det gjorde bara att hörnet fick ännu mer att kasta på henne.

Hon kunde aldrig fly från det, ingen kunde ta bort hörnet, för hörnet levde med allihop. Hörnet som för många var det hörn man ville ha, precis en sådan supporter man ville ha i sitt liv. Men för flickan var det hennes värsta mardröm, en sådan som alltid kom ifatt en, en sådan man aldrig vaknar upp från förrän man är strypt och lever mellan himmel och jord, med en övervikt att ge med sig och sluta kämpa.

Men det som inte fanns i flickans huvud var att ge upp, flickan skulle kämpa trots att ledde henne rakt in i dödens armar.

Det fanns dagar hörnet var värre än andra, vissa dagar tog slagen hårdare, hot krossade hennes hjärna totalt och hennes minne av känslor slogs av.


Flickan i sig vad inte medveten om att kroppen själv slog av och lärde sig av det. Denna flicka blev van och fick ta varje slag som ett motstånd av att hon lyckats, det var en bekräftelse. Men hur lätt var det för en inte ens 11 årig flicka? Att få en bekräftelse genom ett slag i magen eller ett dödshot på sig? Ingeting man direkt vill leva med.

Men trots att hon blev van att ta det smällar som siktades mot hennes kropp, så hade hon ingen större rädsla en hörnet.

Hörnet var hennes värsta fiende som många påstod var hennes bästavän. Men det är inte lätt när varken hörnet eller flickan gav något motiv på att något stod fel till, flickan var alldeles för rädd för att det skulle smälla ännu hårdare om hon tappade sin hållning att stå på sig själv och leva med det. Bättre att vara tyst, jag klarar detta några år till om det är ett måste, det slutar, var hennes tankar trots att hennes ben höll på att vika.

Men hennes egna ego och hennes egna självförtroende var alldeles för stort och för hårt för att knäckas. Hon vägrade ¨sjunka ¨, för att låta hörnet flyta in emot land.

Hörnet gav inte heller något tecken på att det någonsin skulle höja sin hand mot en med människa. Men hörnet var för svag för sig själv för att erkänna sin brist på egen kontroll. Och det var flickan mycket medveten om.


Åren gick och flickan levde under kraftigare hot och hårdare ärr fysiskt.

Det var inte förens hörnet själv hittade en genväg och kröp ut och flydde sin väg. Det var då flickans ton tyngd på axlarna ramlade av och hon grät, första gången hon fällde en tår för hörnet. Inte en gång att en tår skulle fällas innan dess. Hon var mycket medveten om att hon aldrig skulle kunna släppa kontrollen och sova ut så länge hörnet alltid levde där. Under alla de år som hörnet försökt dränka henne gav hon inte ens ett ljud om hjälp, eller försvar.

Många gånger har flickan varit stor i mun som försvar, men inte att det skulle ge något, de kom alltid dubbelt upp tillbaka.


Men efter 7 års tid i mardröm öppnades dörrarna för ett nytt och tryggt liv för flickan, såfort hörnet gav vika och stack, öppnades dörrarna och alla flickans drömmar kom, allting lättade och flicka började leva, känna, älska och göra allt till en mening. Livet började om och sedan dess har flickan aldrig mått bättre, aldrig levt lyckligare, eller känt sig så levande.

Men trots det lever alltid hörnet kvar i hennes skuggor. Tro inte att det kommer försvinna från hennes liv trots att de har gått skilda vägar och flickan är decennium ifrån och framför hörnet. Hörnet lever i skuggorna av henne och iakttar henne men på avstånd. Men det hindrar inte flickan något mer, aldrig mer. För ju fler dagar som går i lycka och kärlek blir hörnet mindre och mindre.

Flickan är lycklig och levande, flickan är fri, en ny människa. Men utan hörnet hade hon inte varit så stark som hon är idag, hon hade aldrig formats till den hon är och till det hon tror och lever för.


Så tack hörnet för vad du lärt mig, tack för allt du gjort. Även om du är min värsta mardröm och troligtvis det värsta som har påverkat mig. Så har du aldrig lyckats knäcka mig och det kommer du aldrig lyckas med heller, du hade din chans men misslyckades, för jag var den starka och du den svaga.
Det är bakom kulisserna verkheligheten för den perfekta teatern utspelar sig.

Likes

Comments

Som rubriken lyder kom en bomb ramla in på bloggen idag. Det är riktigt tungt för mig personligen att släppa den, samtidigt som jag vet att det kan bli reaktioner på den. Hatet kommer bli större en tidigare, men det finns alltid två synvinklar ur en konsekvens eller hur??
Hur eller hur är det första gången jag uttalar mig om något av detta. Det är för mig ett stort steg att släppa det, men jag känner att det är inte förrens nu jag är redo och tillräckligt stark och välmående för att låta bomben slå tillbaka.

Ett mer känslosamt inlägg kommer publiceras inom några få timmar. Så håll utkik runt 4 halv 5 så släpps den!


Måndag idag, tillbaka till vardagen igen! Q är redan genom riden och färdig, vilket hon var innan halv 8 idag.... Uppe med tuppen som nu är en del av vardagen.
Hon kändes riktigt pigg och fräsch o fin!
Sitter just nu på dagens sista lektion, historia.. Så snart hem och plugga igenom matten inför matte provet imorgon! Inte alls pepp på det, men det är ett måste!
Annars är det en lugn eftermiddag som väntas, skönt!

Helgen har varit väldigt spontan och härlig! Fredagen spenderades med middag med mamma och Micke, älskling och bror!
Senare på kvällen dundrade även Fiapia in (a) riktig familje kväll, med vin och kortspel!
Lördagen börjades med Q innan vi dukade upp för brunch, efter det rullade jag och S ner mot Holmsjö för att hämta upp S bössa! Någon är riktigt lycklig där hemma ;)
Spontant var det helgen bestod av så en tripp ner till Karlskrona med shopping hann vi också med!! En top 5 dag, helt klart!! 😍
Söndagen var lugn o spenderades på Öland. Kan även berätta att jag tagit tag i min löpning igen. Hunnit med att spring några slingor denna veckan, så grymt skönt efteråt när man är färdig! Och det som triggar mig ännu mer är att sätta ännu mer tryck och våga trycka på löpningen ännu mer! Målet är att komma tillbaka till formen då jag drog milen under 50min!! Och jag är helt säker på att jag klarar! 🏃🏼
Så helg har varit en 10/10 , woopwoop!! 👌🏻

Nu ska jag fortsätta med historia uppgiften så den blir färdig innan jag rullar hemåt igen!
Kommer även invänta de åsikter som kommer ske tack vare att jag för första gången skriver ut något som kanske berör många.

Håll utkik nu, kram på er!

Likes

Comments

Ovanligt lugn och stillsam lördag idag, inte allt för mycket på schemat, vilket har varit väldigt skönt.

Hade en lugn och mysig förmiddag med S, Kolade klart på american snipper, grym film!! Enligt mig iallafall, tycker om krigsfilmer, att se militärens arbete och mod. Allt som är med i sådana filmer är ju inte som i verkligheten men man kan endån relatera till vad det är och hur mycket militärer faktiskt utsätts för. :O


Fick fin sällskap av mamma till stallet idag, blev kvälls trimning för Q idag med cavalettis med träning på rytm och galoppsprång. Hon var mer än lycklig över att få skutta lite. Hade ridsällskap av Almida idag, så gav henne lite tips för att hitta avstånd osv och en bättre känsla en vad hon redan har. ( Bra jobbat sötnos!! :* )

Nu förtiden sitter jag mest i min ensamhet och trimmar Q, iom att det endast är jag i stallet vid halv 7 på morgonen. Oftast är det väldigt skönt att börja dagen så, lugn och ro, bara kunna fokusera och släppa allt ett tag. Men samtidigt kan det vara skönt att ha lite folk runt omkring sig med så man är lite mer vaken och inte fastnar i sin egna lilla bubbla.

Så nu har jag intagit soffläge och hamnade här en stund, för att uppdatera er lite.

Idag är det sista tjockisdagen innan ¨de nya livet börjar¨, gymkort ska in skaffas, kosten ska förbättras, allt ska bli mycket nyttigare och sundare. Om alla chips och chokladen är uppätna tills imorgon ;) Man måste ju ta slut på det onyttiga innan man kan bli nyttig ;)

Kommit in i något träningsmode så det enda jag tänker på är träna i stortsätt, vill verkligen få bort fettet och omvandla det till muskler, få tillbaka min topp kondition och styrkan jag en gång hade.

Har varit alldeles för mycket fuskande av både träning och kost det senaste, men det är klart man måste ha sådana perioder också, unna sig lite ;) Men nu är det slut diskuterat med det, nu ska här tränas, sambo kilona ska bort, trots att de är rätt mysiga, heh ;)


Näe, nu ska jag ta lördagkväll och bara mysa. Hoppas ni får en trevlig lördag och ett fortsatt avslut på denna vecka! :D

Likes

Comments

Ett litet livstecken en mulen fredag är väl aldrig fel??

Trots att vädret inte är så uppiggande måste jag endån erkänna att jag har något lyckorus i mig endån. Det är ju fredag, måste vara det som gör det! Eller för att jag har fått ordning på mitt liv och inser hur lycklig jag är.

Nu menar jag inte att jag inte varit glad och bra tidigare i livet, det jag menar är att jag har insett livet, vad vackert och bra det egentligen är.

Jag menar.... När jag var yngre hade jag en enda tanke, ett enda mål. JAG skulle till Holland. JAG skulle jobba som beridare, jag skulle se världen på något sätt på hästryggen. Det var den enda dröm jag hade som ung. Och ni vet alla att jag gjorde det. Jag lyckades med det. Jag gav inte upp trotts att jag visste vilken resa och vilket slit det skulle vara för att ta sig dit. Mycket medveten om allt jobb och all tid jag skulle behöva lägga ner på att någon gång kunna vara i närheten av det mål som jag hade, så fanns det inget som kunde hindra mig. Helt medveten om vilka uppförsbackar som närmade sig, vilka motgångar och vilket hat och avundssjuka jag skulle få utstå. Men det som gjorde att jag tog mig till ett del mål i livet var just för att jag vägrade ge upp på mig själv och det jag trodde på. Jag hade hela tiden ett sug av att bli bättre och fortsätta prestera, det som gav mig den största motivationen att bli bättre och att lyckas med det var ju att jag ville bevisa att allting går om man bara vill och medveten om vilket arbete som måste göras för att någon gång få chansen att uppnå sin dröm.


Och efter detta, efter jag fick förfrågan att fortsätta min resa i Holland så har jag aldrig slutat tro på mig själv, jag kommer aldrig mer ge upp hoppet, så länge jag verkligen känner drivet för någonting eller målet att lyckas med det, så finns det ingenting längre som kommer kunna hindra mig. Sikta mot månen och nå till stjärnorna.

Men jag måst endån erkänna att det jag fick uppleva i Holland var fantastiskt och jag är fortfarande evigt tacksam, för allt och alla som har ställt upp och gjorde MIN dröm möjlig. Jag såg mitt mål och valde att kämpa för det, ni som var med på den resan som var glada för min skull var ni som även är en del av min resa, Även ni lyckades, för utan er hade de inte varit möjligt.


Men det jag vill komma fram till är att när jag var i Holland fanns det inget annat, jag var där, levde drömmen och allt var perfekt, som på moln. Men sen öppnar ens vyer sig och man ser många brister och man börja tänka ett steg längre, man börjar inse att livet är kort och vart ska jag hitta min nästa inspirations källa så jag får tillbaka drivet och ett mål som är större? Så jag får något att bita i. För det är då jag är som bäst, det är när jag vet att en utmaning står bakom hörnet. Jag måste vara nöjd med att jag nådde mitt mål, men sedan måste man ju vidare, man kan ju inte bara stå kvar på ett ställe och vara nöjd med det, Nej, fortsätt och hitta större mål. Som gör att du kommer ännu högre upp mot stjärnorna där du hör hemma.


Men jag hann ju inte ens tänka klart på det innan jag blev tvungen att avsluta Holland och komma hem till Sverige.

Och när jag väl var hemma sög allt, visst en grym lättnad att vara på hemmaplan och ja komma hem i tryggheten av att bli lite uppbackad av nära och kära igen, börja andas normalt igen, som man glömde bort under tiden man var iväg. Men ska jag vara ärlig, så de 2 första månaderna hemma var bland de tråkigaste jag varit med om. Vad gjorde jag? Återhämtade mig vände dygnet och ännu mer som var helt onödigt, allt vara bara meningslöst. Tills jag började jobba och fokusera på att ta körkort, körkortet blev ett litet mål i livet vilket gjorde att även där blev jag motiverad.

Och sedan var det full fart efter sommaren igen, slutet av Augusti tog livet en vändning igen, ( Är det inte fantastiskt när livet ändrar riktning..?? underbart!) Denna gången blev det en vändning som i mitt liv var väldigt annorlunda från tidigare, men erkänner än av det absolut bästa, eller höet enkelt den bästa. S.

Första gången i hela mitt liv som jag verkligen gav känslorna en chans utan att leka bort något, jag valde att återhämta alla erfarenhet från Holland och bara tänka steget längre och inte göra något dumt förhastat. Och vad hände, jag gav efter blev kär, ( Vilket jag fortfarande är, galet kär.) I samma veva som detta spelades in i mitt liv så hoppade jag på tåget i skolan för att åter ta mina kunskaper för en högre utbildning och ännu mer utmaning.

Och här är jag nu idag, lycklig sambo och 3 månader kvar sedan är jag färdig för att möta världens alla vägar och möjligheter. Det är för mig ett litet mål, att avsluta skolan och att ha den slutliga utbildningen för att kunna plugga vidare till precis det jag vill och det jag har som mål i livet.

Det jag vill få ut av detta inlägget är egentligen, att allting kanske inte blir som planerat allting kanske inte blir precis som du vill, men allting har en mening, meningen med de som sker är att det är något stort och väldigt efterlängtat som kommer inom en snar framtid.

Därför önskar jag att alla bara greppar tag i något längre fram i livet som är som ett mål, just för att du ska få känna motivation och lyckan i livet av att sedan lyckas med något, med ditt mål! Men det vi behöver förstå är att vi behöver inte bara vara lyckliga för att vi har lyckats med något precis för stunden. Utan vi kan alla stanna upp och vända oss om och vara lyckliga över hur långt just vi har kommit och hur långt vi har kvar att göra med livet. Vi kan även vända oss tillbaka och inse att vi faktiskt har allt av det vi faktiskt strävat efter, allt vi någonsin drömt om. Har du inte allt det nu så är du fortfarande inte färdig med de mål du har i livet. Just därför vill jag att vi idag vänder oss om och njuter av det vi faktiskt har och de vi har tagit oss igenom.
För det är allt detta som gör oss till den vi är och till det har nu.

Det är klart vi alla saknar många stunder i livet och önskar vi kunde göra det på repeat, men så funkar det inte. Det är därför vi måste njuta av det vi har och gör nu för sedan kommer det bara vara ett saknat minne man önskar man hade kvar.

Likes

Comments

Måndag morgon och snön har återigen kommit på besök, två sega flugor i en smäll. usch!

Men vad gör det? Lever på gårdagens glädje även idag....;) Underbar dag igår, alla hjärtans dag och mys. Var på bio med S, deadpool var de som rullade på skärmen. WTF, är det enda jag kan säga om den. Inte alls vad jag hade förväntat mig, det enda som var + med den var väl att den var hyfsat bra gjord, men annars vet jag inte. Inte en av de bästa iaf. blev rätt besviken för att vara ärlig. ( Tips, betala inte för bio för att se den, utan vänta tills den släpps på nätet istället, absolut ingen bio film. Enligt mig.)

Avslutade iallafall kvällen på ett fantastiskt sätt, S överraskade med att ha bokat bord på restaurang samt ett paket med sjukt snygga örhängen och ett väldigt fint halsband! MIN kille, wow, evigt tacksam att ha honom i mitt liv och att få leva med just han, <3 Min one and only.


Just sitter jag i skolan, som vanligt.... Bara 4 dagar denna vecka och ledig hela nästa. Ska bli riktigt skönt. Dock lär nästa vecka bestå av pluggplugg och plugg. Kanske lite jobb med o jag har tur :d

Tog sovmorgon idag, vill säga att jag inte gick upp innan skolan och red Q utan tar henne ikväll ist. Förhoppningsvis är något ridhus ledigt iaf. Och förhoppningvis kan jag rida för mamma idag, inte ridit för henne på länge nu, utan sköter de mesta själv och hoppar för Loppan. Så kan va skönt att få lite hjälp i markarbetet med, från någon som kan se det från en annan vinkel osv. Kommer även äta middag hemma hos mamma och Micke idag, då Simon redan tidigt i morse begav sig mot Stockholm för jobb. Ingen aning om när han kommer hem, men det får vi se. Suger rätt hårt, men that's life, Lär överleva de dagar han är iväg, ( Förhoppningsvis, heh;) ).


Nu måste jag avsluta detta och börja fokusera på ekonomi istället....

Hoppas ni hade en bra dag igår med era nära och kära och att ni får en fortsatt trevlig dag.


XoXo


( Jag älskar dig!! )

Likes

Comments

Torsdag, en dag kvar till fredag och helg. Skönt! Egentligen har jag inte gjort allt för mycket för att få ta helg just imon, men ibland är de så.. Det ska bli skönt iaf.

Började denna torsdagen med att åka upp till stallet runt 6 och rida Q, mest lösgörande då hon tränades igår. Åkte vidare till skolan och fick reda på att sista lektionen som bestod av prov var inställd, gutt! Så när klockan slog 11 rullade bilen till Nybro för att luncha med mamsen, vilket var mycket trevligt.

Just nu ligger jag hemma i soffan hos mormor och morfar. Passade på att hälsa på när jag endån var i Nybro, var ju ett tag sen man träffade de.

Håller på att skriva klart en inlämning om privatekonomi, sjukt kul men rätt mkt också. Vill ju helst få denna uppgiften perfekt då jag vill fortsätta plugga vidare inom ekonomi, så lika bra man lägger ner all fokus på det redan nu.

Har rätt mycket i rullning med skolan just nu, prov hit och dit, inlämningar, matten som helt klart måste köttas nu den sista tiden jag har kvar.

Har så mycket planer för framtiden att det bara kliar i fingrarna att få fullfölja de. Men trots de så är det även många andra tankar i rullning med, det är svårt just nu att veta hur man tänker när man slutat skolan också. Är ju redan inne i vuxen rutinerna osv, så det är ju inga problem. Men detta val emellan fortsatta studier eller att jobba ett år eller två innan man sätter sig och pluggar vidare igen. Tankar, tankar. Sen är det andra tankar som kommer och går hela tiden. Man bollar hela tiden fram och tillbaka med sig själv och sina tankar, samtidigt som min kära sambo alltid är vid min sida och stöttar mig i de val och de jag tänker också.

Menmen, det är saker som framtiden får visa hur det blir och hur man ställer sig till det när valet väl ska göras.

Alla hjärtans dag på söndag, har ni förberett något till er andra halva? Eller kompis/familj/syskon, tom djur kanske? Om inte så är det läge att komma på något. Jag personligen tycker det är riktigt mysigt med sådana speciella dagar, när man kan visa ännu mer kärlek och uppskattning till era nära och kära. Men även om det är så får du ju inte glömma att vi varje dag kan ge dina nära och kära eller din flickvän/pojkvän lite extra uppmärksamhet varje dag, för att visa din uppskattning.

Själv är det första gången som jag har kille eller ja rättare sagt sambo under alla hjärtans dag, vilket känns underbart. Planen för söndag är iaf bio som redan är reserverat och klart. Det blir ingen mindre en nykomlingen deadpool! Ser fram emot de.


Näe, nu luktar det kaffe och store bror har även kommit hit, så nu ska jag släppa bloggen ett tag igen och vara social med Adam som jag inte träffat på ett bra tag. :D

Kvällen bjuder på kyla och svett, ja ni vet vad jag pratar om. Ska återigen hjälpa till i kioskerna på hockeyn, håller tummarna för att det kommer mer folk än vanligt idag och att Flames återigen tar hem en seger.


Hoppas ni har en bra dag och att den fortsätter så. Önskar er även en riktigt bra och mysig alla hjärtan dag, för det ska jag ha!!

Xoxo

Likes

Comments