Instagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvist

VÄGRAR SOMNA?

Undra vad som hänt med min trötta bebis, förut sov han 3 gånger per dag ”minst”. Sen somnade han klockan 6 på kvällen för han var helt slut.
Nu sover han en gång på förmiddagen och när han ska sova på eftermiddagen så lyckas jag inte få honom att somna? Blev så trött på att han inte somnade idag så fick ta ännu en promenad med honom fast jag verkligen bara ville vila. (Är man ute och går med honom är det lättare att få honom att sova)

Nu har jag försökt lägga Liam i snart 2 timmar utan att lyckas. Allmänt missnöjd och gallskriker när jag lämnar honom själv. Han gäspar och är super trött men kommer aldrig till ro. Blir TOKIG, hur orkar folk med detta? Hade man varit TVÅ skulle det självklart vara mycket lättare men eftersom jag tar hand om Liam till 100% så tappar man snabbt humöret efter en hel dag.
Förut somnade Liam inom 5 minuter i sängen så hoppas detta vänder snart för jag blir galen.

Självklart vet jag att folk har det värre osv osv osv men är man ensamstående och hela hela tiden ska passa på sitt barn och leka och greja varje dag så tappar man det tillslut. Ska bli välbehövligt med en barnfri dag snart för det behöver jag verkligen efter dessa dagar.

Till något annat så gick inte träningen värst bra heller idag. Fick ont i handleden direkt och kände mig allmänt sliten. Har nog kört för hårt de senaste dagarna så kanske ska vila resten av veckan och återhämta mig. Promenaderna kommer fortfarande bli av om vädret tillåter men just crossfiten kanske jag ska vila ifrån några dagar.

KRAM/J

  • Nära Gustavsgatan , Karlskoga

Gillar

Kommentarer

maudannlizette
maudannlizette,
Lill killen då! Kanske tänder som spökar? Det vänder nog snart!😘nouw.com/maudannlizette
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

Prenumerera