Instagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvist

Tand påväg

Godmorgon!
Lyckades hålla Liam vaken till 19:15 igår och det är inte lätt att hålla honom vaken på kvällen måste jag säga haha. Han är helt slut och somnar efter några sekunder efter han fått välling.
Jag är dock väldigt morgontrött och kommer oftast inte i säng så tidigt så vore super skönt om jag lyckades hålla Liam vaken en timme till så man slipper gå upp klockan 6.
Men man ska väl inte klaga när det säkert finns andra som har det mycket värre med en bebis som knappt sover alls. Jag har turen att ha en bebis som alltid sovit bra och sovit hela nätterna sen han var 3 månader. Någon tur ska man väl ha i livet?
Lillen har även fått sin första tand och den är pytte pytte lite uppe just nu men Liam verkar lika glad ändå. Hade förväntat mig gnäll och skrik men det kanske kommer? Vi får se, ska iväg och handla tandkräm till Liam och så vi kan börja borsta tänderna på honom.

Annars idag? Ja då blir det långpromenad om någon timme, sen till lekia för att pröva ut barnstol och efter det lämna Liam till pappa och åka iväg och sätta in barnstolen om jag hittar någon som passar honom i butiken. Sen handla och laga någon mat och efter det är det nog dags för dagens träningspass.
Blir nog inte så mycket träning framöver som jag vill eftersom alla börjat jobba igen och det lär bli svårare för mig att få barnvakt men är tacksam bara jag får komma iväg någon timma då och då, det är guld värt!

KRAM FINA NI / J

  • Nära Gustavsgatan , Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

Prenumerera