Instagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvist

SVARAR PÅ LITE FRÅGOR

Vill jag ha fler barn och önskar jag då att få en till kille eller önskar jag att få en tjej?

Jag vill ha ett barn till men inte än på ett tag för jag känner att mitt liv knappt hinner med nu med ett barn. Är ju också såhär att jag vill aldrig mer i hela mitt liv vara gravid men jag vill att Liam ska få ett syskon så vi får se hur jag känner i framtiden. För mig spelar kön absolut ingen roll så jag önskar inget speciellt om jag ska ha ett till barn i framtiden.

Hur vill jag bo?

Jag vill mer än allting bo i ett hus med en lagomt stor tomt så Liam kan få leka utomhus och slippa gå iväg till en lekpark. Just nu är Liam liten än så det är inte bråttom men innan Liam hinner bli för stor så är ett hus ett MÅSTE för mig.

Vad jobbar jag med?

Jag jobbar som industrielektriker på Maintpartner i Karlskoga.

Hur är jag som person?

Jag är väldigt hetsig som person och vill helst klara av allting själv. Men är också en väldigt känslig person även om jag inte visar det utåt så blir jag förstörd väldigt lätt. Men oftast är jag full med energi men kanske lite för hetsig.

Mina intressen?

Har egentligen bara två intressen och det ena är att träna och det andra är att bara försöka vara en bra mamma och täcka till. Kanske inte är ett intresse så men det är de två sakerna som jag kämpar mest med.

Vad är jag rädd för?

Det jag är mest rädd för i hela världen är någonting ska hända Liam. Sen också att han ska känna att jag inte gjort allt för honom. Vill aldrig få min son att känna sig oälskad men jag kommer göra allt för honom och det ska han alltid få känna.

KRAM/J

  • Nära Gustavsgatan , Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229