Instagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvist

Lite mer om mig & min situation i livet

Jag är en 22 åring som nu väntar mitt första barn och som singelmamma dessutom. Att mitt liv skulle förändras så fort från att vara i ett stabilt förhållande till att vara gravid och vara ensam i graviditeten det var något jag inte hade förväntat mig, men det var även ett beslut som vi tagit för att vi ska må bättre. Trodde att när jag blev gravid skulle jag bli det med mannen jag skulle dela resten av mitt liv med men icke det. Jag mår just nu väldigt bra av att vara ensam så det gör mig absolut ingenting men självklart hade det varit skönt med extra stöd från någon som stod än närmare än någon annan. Jag får självklart stöd från vänner och familj men det blir ju inte riktigt samma sak ändå.
Just nu ska jag bara njuta av resten av graviditeten och hoppas att illamåendet och allt håller sig borta. Jag ska enbart göra saker som får mig att må bra för har varit nere en väldigt lång tid så kommer bara lägga fokus på mig och mitt barn i magen nu.
Så det var lite mer om mig och min situation just nu och detta delar jag med mig av för att slippa svara på alla dessa frågor som ställs hela tiden!
KRAM/J

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

Prenumerera