Instagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvist

Jag beundrar er som orkar

Hej. På bilden ser ni de söta sängkläderna jag köpte igår till min lilla bebissäng! Det känns verkligen i hela kroppen att snart kommer han, det är ca 10 veckor kvar bara? Tiden går ruskigt fort men det känns skönt för jag är trött på att vara gravid nu haha.
Vill kunna ha på mig mina vanliga kläder och kunna känna mig fin i min kropp för det är något jag absolut inte gör just nu. Så när lillen är född och jag börjar få lite tid så ska jag börja träna igen och äta nyttigt igen så jag får tbx lite energi.

Jag måste säga att jag beundrar verkligen alla er mammor som står ut en hel graviditet ensam utan någon partner för jag förstår verkligen inte hur ja klarar detta. Det är så påfrestande att behöva tänka på allting hela tiden, behöva kolla upp alla saker själv. Liksom vad ska jag köpa för storlekar på kläder? Vad ska jag ha för saker till bebisen när han föds? Vad behövs egentligen? Varför ska jag behöva tänka på alla dessa saker själv? Som tur är har jag fått väldigt mycket saker från pappa och även från min syster så jag har inte behövt köpa vagn och babyskydd osv. Det är skönt för det går åt så satans mycket pengar till allting som har med den lilla att göra och jag vill vara väl förberedd så att ha exakt allting fixat innan den föds är väldigt viktigt för mig för att kunna känna mig lugn. Ibland vill jag bara släppa allting och ta det lugnt ett tag men jag kan verkligen inte det utan jag känner sånt sjukt ansvar så även om jag inte orkar så måste jag fixa allting.
Men att inte känna sig uppskattad för allting man gör gör allting bara ännu värre. Men jag hoppas att allting ser annorlunda ut när han väl finns här hos mig och att inte jag behöver ta allt ansvar själv.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

Prenumerera