Instagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvist

Hur mysigt?

Har verkligen saknat att ha min lilla bebis sovandes på mitt bröst! Det är inte ofta han vill sova på mig längre så tar vara lite extra på dessa stunder. Han är ju inne i någon period just nu som jag berättat om och nu fungerar inte ens vagnen när han ska sova så det enda jag lyckats med idag är att han sover på mitt bröst och det är så mysigt. Han somnar dock om jag är ute och går med vagnen men inte inne längre.
Han har blivit så himla trött på kvällarna också så att försöka hålla han vaken till klockan 6 på kvällen är nästan omöjligt. Men jag vill ju försöka få honom att vara vaken lite längre så jag slipper gå upp så tidigt haha. Är ju en riktigt sömntuta egentligen och jag har ingen lust att kliva upp klockan 7 på morgonen och leka med Liam. Så jag ska försöka få honom att sova vid 5 på kvällen en stund och efter det kanske han orkar vara vaken till klockan 7 iaf på kvällen. Men vi får se hur de blir med det!

Tränade MRL förut och det gick bra och det är så skönt att äntligen kunna träna lite igen! Imorgon har jag bokat upp mig på ännu ett pass så jag tänkte lämna Liam hos pappa då om han kan se efter honom medans jag tränar.

Ha en bra kväll, KRAM/J

  • Nära Gustavsgatan , Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

Prenumerera