Instagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvistInstagram juliavalekwarnqvist

De satte sina spår

Hej!
Var nyss ute på en långpromenad med Liam och han har sovit så skönt så. Jag där emot känner mig riktigt trött och seg idag så helgen satte nog sina spår haha. Men sååå värt de!

Har fått sånt sjukt sug efter vattenmelon så jag ska nog snart gå ut igen och köpa mig en rackare och så ska självklart Liam få smaka. Kanske tar med oss en filt och sätter oss ute på bakgården och myser en stund i solen. Super väder är det ju!!

Jag känner verkligen glädje idag det är såååå skönt, behövde nog denna helgen mer än vad jag själv trodde. Är inte ett dugg nere idag och detta hoppas jag att jag kan få känna några dagar nu för det är en fantastisk känsla.

Resten av dagen ska jag och Liam bara leka och mysa och han har min uppmärksamhet till 1000% idag. Måste ju ta igen tiden jag missade med prinsen i helgen.

KRAM/J

  • Nära Gustavsgatan , Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera

Prenumerera