Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Week Update

Godkväll!
Ligger just nu i sängen med datorn i knät. Det bästa med min nya dator är att den
1. Inte blir det minsta varm som min gamla
2. Är så lätt så att det inte är jobbigt att ha den i knät
3. Typ aldrig laddar ur
4. Den är så otroligt snabb och helt felfri

Det har varit tre långa dagar i skolan denna vecka. Så mycket att ta in av den nya kursen E-handel 1 - konvertering och utveckling. Vi har pratat om försäljning, e-handelssystem, marknadsföring, Google Analytics och en del andra grejer under dessa två veckor. Rätt tunga ämnen, men oj så lärorikt och intressant.
Att det är halvdag imorgon, vilket ska bli skönt. Men fattar ni att jag har lite ångest över att vi redan gått ett halvår av totalt två år. Att jag bara har 1,5 år kvar med mina classmates och lektioner på IHM, vill gå längre? Det är ändå ett bra tecken, visst?

Så vad har jag mer gjort i veckan. Jag har köpt de första julklapparna, ätit pepparkakor, kört ett bodycombat pass och fått träningsvärk som vanligt av det, kollat klart på en serie som heter Baby på Netlfix, lagat matlådor, varit hemma en helkväll, haft huvudvärk, sovit som en prinsessa om nätterna, hämtat ut en del paket både julklappar och samarbeten, men också PR-utskick från bland annat MQ. Tänkte visa upp till helgen och början av nästa vecka!
Idag var jag på ett gött Eventpass, GRIT Strength + Bodyattack. Min kropp var inte på topp och det sög. Undra om det är alkoholen från i söndags, asså fan va sjukt. Kändes så bra veckorna innan och nu ba skit. Tror typ det är det. Varför häller man i sig gift, fattar ej. Är det verkligen värt det. TVEKAR verkligen på det.
Oj vad klockan är mycket nu, snart midnatt och jag som behöver mina 8 timmar för att må optimalt. Illa illa.
Puss på er, fredag imorgon, weeey!

Var absolut helt ensam om att gå i färgglada kläder på stan. Alla bär i svart, grått och möjligtvis beige/brunt. Kul med variation ju!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar