Vinn 300 kr på Caseapp

Idag fick jag hem två nya produkter från Case App (länk). Ett skin till min iPad i rosa marmor och ett eget-designat rosa iPhoneskal med kaktusar, som jag tycker blev lite gulligt. Rosa är ju helt klart vårens färg.

Nu till det roliga. Jag har fått möjligheten att tävla ut ett presentkort värt 300 kr, då kan ni göra ert alldeles egna skal eller skin. Eller kanske välja deras redan färdiga designs. Kul va?Det ända ni behöver göra är att kommentera ert förnamn, ålder och fylla i mailadressen (så jag kan kontakta vinnaren). Så passa på nu, jag väljer ut en vinnare i morgonkväll :) Good luck!

I samarbete med Case App

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

caroline
,
Caroline, 21 år :*
Moa
,
Moa, 20 år 🤗
Julia
,
Julia, 20 år 💕🌷💕
Johanna
,
Johanna, 23 år 📱💕 [email protected]
Stina
,
Stina, 24 år 💅🏻
Lina
,
19 😊
Rebecca
,
Hej Julia! Vill först och främst säga att jag ser din blogg som en stor inspiration och kikar in på din blogg varje dag för att se om det dykt upp några nya inlägg.. Jag är 23 år gammal och har hitills i livet aldrig haft tur i varken spel eller kärlek så jag hoppas innerligt att jag blir den lyckliga vinnaren. Jag kämpar med studier på heltid på universitetets nivå och extra jobb med sena kvällar så att få vinna det här priset skulle betyd allt. Jag håller alla tummar. Kramar!
Emma
,
20 😊
Jonna
,
24 😉
Alexandra Isaksson
,
Alexandra, 20 år 🙋🏼