Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

TOSO Göteborg

Igår blev det ingen vanlig tisdagsmiddag, utan istället en smakupplevelse utöver det vanliga på TOSO i Göteborg. Jag har sagt det förut och säger det igen, ni måste gå dit. Det är verkligen det sjukaste. Varenda tugga är magi. Det är sån löjlig kvalité. Så varför denna fest på en helt vanlig tisdag? Jo, vi firade Madde som fyllde 50 år, GRATTIS!!
Så det var alltså hela familjen och våra familjevänner som vi känt och umgåtts med hela livet som var där. Vi tog allihopa deras sharingmeny och fick därför in nio olika smårätter i omgångar. På så sätt fick man äta lite av varje, vilket är klockrent när man är nyfiken på att testa mycket och inte kan bestämma sig. Jag tog kort på allting och tänkte berätta om mina favoriter nedanför. En sak är säker, jag ska dit igen!! Förutom maten och drinkarna så hade vi en supertrevlig kväll och det får jag tacka de härliga sällskapet för.

TOSO SIGNATUR SHARINGMENY

Rekommenderar er defintivt att ta deras sharingmeny, då får man som sagt testa lite av varje och det var kul att få smaka på sånt man aldrig hade valt annars. Allt var så otroligt gott och ska jag rangordna så hamnar Crispy shrimps, råbiff och crispy rice allra högst upp. Dessa är fullpoängare och bland de godaste jag ätit. Alla smaker är så klockrena och passar så bra ihop på något sätt, jag kan inte sånt där haha, men man känner att det är något extra.
Medan Crab, Korean Pancake och Hummer/räk-dumplings hamnar i botten. Vi var alla ganska överens här faktiskt. Men ni måste ha i åtanke att det är otroligt hög "lägsta" nivå, så ni kan ju tänka er hur gott de som toppar listan då är. Medan de i botten fortfarande är väldigt goda. Förutom krabban, det var den enda jag inte gillade.
När det gäller drinkarna så är alla som jag smakat på helt fantastiska, 10 av 10!! Ja, men ni hör ju, kan man ens hylla det mer? Vackert är det också :')

DRINKS Ginger Tini, No19 och Mr Twenty Six

EDAMAME Toso Style // SLÄTVAR SASHIMI Färsk wasabi, äpple, avokado, sesam

CRISPY RICE - Kolja, rökt olja, chipotlecrème

RÅBIFF Picklad shitake, wasabicrème // VIETNAMESISKA RULLAR Krispig broccoli, avokado, picklad mango, chiliponzu

CRISPY SHRIMPS Chilicrème

KOREAN PANCAKE Anklår, hoisin, picklad koriandergurka, purjosallad // HUMMER & RÄKPOTSTICKERS krämig hummerbuljong, ostronskivling

FRITERAD SOFTSHELL CRAB Avokado, stjärnfrukt, koriander

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar