Svar på en populär fråga


" Kan du göra ett inlägg om dig och Anton, hur ni träffades och hur allt började? "

- Absolut! Vi har alltid känt varandra lite, jag har alltid vetat vem Anton är och han har alltid vetat vem jag är. Vi gick på samma skola som små och våra föräldrar känner varandra en aning. Anton och hans familj är dessutom nära vänner med min kusin och hans familj. Sen har vi ju alltid spelat fotboll i samma klubb, Tölö IF. Så vi har stött på varandra lite här och där. Men för ungefär 2 år sedan så började vi snacka (eller ja skriva) på Facebook.
Inget speciellt, vi bara snackade som vänner! Då hade han sen nästan ett år tillbaka flyttat till samma område som jag bor i. Det är ju bara 200-300 meter mellan våra hus. DRÖM. Vi började prata mer och mer. Träffades några gånger. Gick många promenader innan vi vågade gå in till någons hus (haha skämt åsido). Vi träffades och pratade bara mer och mer. Men det blev ändå inte för mycket. Det var lagom. Allt var spännande och dem där ständiga fjärilarna i magen blev bara fler och fler, haha.
Sen bara flöt det på. Men en sak som jag ofta glömmer är att vi  från börjar inte var intresserad utav att gå in i en relation. Ingen var riktigt "redo" för ett nytt förhållande. Så vårt "mål"  från början var ju att endast umgås som kompisar. Och Anton var/är världens bästa kompis. Så det var inte svårt att inte börja gilla honom som mer än bara kompis. Tur som jag hade så kände han likadant. Det hade varit fruktansvärt jobbigt om han inte hade känt desamma. Då vette fasen hur det hade slutat. Eller ja, då hade det antagligen tagit slut där. Jobbigt att bara vara vän med någon man börjar tycka om mer. Helt övertygad om att det finns tusentals människor där ute som råkat ut för detta. 
Men jag måste verkligen trycka på att jag verkligen lärde känna Anton som kompis innan vi blev "tillsammans". Även om det är svårt att veta, exakt då blev vi tillsammans. Men vi båda ville ändå ha ett datum för att det är något extra med att har årsdagar.
I och med att vi stegvis lärde känna varandra så kändes allting hur bra som helst, jag kände mig " trygg" och var inte obekväm med honom för en enda sekund. Jag kommer verkligen ihåg hur sjukt det var att jag verkligen kunde vara mig själv och ta för mig redan första gångerna vi träffades. Vilket inte är likt mig för fem öre. Det var helt enkelt något speciellt med den här killen.
Han är nämligen världens bästa människa på alla sätt o vis.


to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Skrivit en en kommentar tidigare men inte fått svar.. Hur var det när Anton tog studenten? Hur har det varit efter det när du går i skolan och han inte gör det? Glider man ifrån varandra eller kommer det att vara likadant som när båda gick i skolan? :)
Guest,
otroligt fin är du!!!
www.instagram.com/victoriaapham