sista november och krångel

Gårdagens pass som hette fight 75 var sååååå kul. Jag och Linda körde tillsammans och shit vad vi skrattade. Men jobbig var det, kanske inte konstant i 75 minuter, men stund tals så fick man riktigt mycket flås. Ska absolut dit nästa vecka igen. Längtar faktiskt redan.
Jobbdagen flöt på bra idag, men kände mig rätt låg och deppig efter jobbet och under bodyattacken. Men så är det ju ibland. Tur att det är 1 december imorgon, julkalendern och en riktig mysmånad. ÄLSKAR.
Förresten jag hämtade min nya telefon igår, Iphone X (!!) så har försökt komma igång med den under dagen. Ni vet, man måste ställa in alla grejer, logga in på alla appar, mobilt bank ID osv. Tråkigt nog så märkte jag att mitt tågkort endast var registrerat på min gamla telefon och inte på något konto... Så där fick man betala dubbelt i över två veckor, extremt oskönt. Fick sämst start på dagen med andra ord. Även lite andra grejer som krånglat. Säkert det som gjort att det känts lite deppigt idag.... Hatar när saker krånglar, är verkligen bland det värsta jag vet. Men nu Wahlgrens Världs och sen sovdags. Är man konstig om man hoppas på att få drömma någon riktigt bra dröm, haha :)

Skor / Other Stories
Jeans / HM
T-shirt / Other Stories
Tröja / HM
Jacka / Weekday

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

kaffemorsans
kaffemorsans,
Underbar jacka:)
nouw.com/kaffemorsans
jemimas
jemimas,
Jättefin outfit<3 Jag väntar på min Iphone X<3 Kolla gärna in min blogg har en Q&A så ställ gärna frågor<3
nouw.com/jemimas