Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Sista dagen på jobbet

Då har jag nu gjort min sista dag på E-handeln på Kappahl DC i Mölndal.
Det var faktiskt (!!) med blandade känslor som jag lämnade. Jag säger faktiskt för att jag har ganska länge velat komma bort därifrån för att få nya erfarenheter och utvecklas som människa. Jag fastnade lite i samma träsk och kände inte att jag kom någonstans. Jag vill ha och behöver mer!!
Jag föreställde mig nästan att jag skulle springa ut därifrån när denna dagen kom. Men när timme efter timme gick så kände jag "shit, jag kommer antagligen aldrig träffa dessa människor igen". Och under hela dagen kändes det som att alla kollade på mig som om jag skulle dö, haha så märklig och obehaglig känsla! Kanske bara inbillade mig, men det kändes verkligen så.

När jag bjöd på fika vid eftermiddagsrasten och fick några kramar och lyckoönskningar så blev jag verkligen alldeles varm inombords. Va fina människor det finns! Som kommer och går här i livet, och det är ju precis så livet är. Folk kommer och går.

Så vad har varit bra och vad har varit mindre bra med det här jobbet. Har jag lärt mig något?
Jag börjar med de bra grejerna. Jag har haft möjlighet att styra mina arbetsveckor själv, vilka dagar jag velat jobba osv. Sjukt lyxigt och skönt! Det har även varit en bra och stabil timlön. Möjligheten att få gå och lyssna på poddar hela dagarna har ändå varit rätt mysigt och jag har lärt mig extremt mycket av alla podcasts, haha. Det har även varit skönt att få röra på sig hela dagarna. Gå och stå i 8 timmar är bra för kroppen, min kropp har mått bra av det. Har haft väldigt bra och förstående chefer. Det har varit väldigt lugnt och skönt.
Vad har jag gillat mindre? Det enformiga arbetet. Även den osociala delen har tagit på mig, mår inte bra av att gå runt i egna tankar hela dagarna. Har tänkt föööööör mycket verkligen. Dessutom lite segt att behöva lägga massa pengar på bensin varje månad. Men även att behöva gå upp 05.30 varje vardag, min sömnrutin har sabbats rejält emellanåt och jag var aldrig sovit så få timmar förut. Inte bra!! Allt har ju sina för- och nackdelar.

Tacksam över alla trevliga kollegor jag träffat! Nu väntar nya äventyr och det ska bli så sjukt spännande.


to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar