Port Du Soleil & Lounge

Efter matcherna igår så möttes alla lagen på Black Pearl här i Kungsbacka. Johanna hängde också på, vilket var bäst. Vi tänkte äta, dra hem och dricka lite vin och sen dra en lugn utekväll i Kungsbacka. Men det slutade helt annorlunda, nämligen på avenyn till 04.30.
Det började som sagt på Black Pearl med mingel, vin och god mat tillsammans med TV-laget och dansbandslandslaget. Sen lyckades jag och Johanna ragga till oss en plats i TV-lagets buss som skulle gå mot Göteborg för fest hela natten. Vi kände så för att spetsa till kvällen lite och göra något ut över det vanliga så det blev en spontanare. Så vi fick joina tv-laget hela kvällen. De hade bokat bord på Palace, med fri bar. Sen VIP på Port Du Soleil, vilket man inte tackar nej till haha!Sen stack vi även till Lounge och dansade i timmar.
Det blev en lång och helt underbar kväll och natt. Var där tills stängning vid 04.00.
Goda drinkar, mycket dans och helt nytt folk. Det var ett sjukt gött gäng, tacksam att vi fick möjligheten att hänga med dem hela kvällen.
En av de bättre kvällarna, helt klart!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Nikita,
Hej fina du!

Jag tänkte bara tipsa om en tävling jag har på min blogg där man kan vinna hemmabakat, nyttigt, gott proteingodis. Allt du behöver göra är att lämna en kommentar och säga att du är med! Puss på dig 😊

Direktlänk: http://nikitalindblad.isilife.se/2016/07/30/tavling-vinn-hemmagjort-proteingodis/
www.nikitalindblad.isilife.se