Offpist, vegoburgare och solsken

Dag nummer tre här i Sälen. Vi började med att åka i Hundfjället, favoritbackarna har verkligen varit World Cup och Väggen. De andra lutar knappt, haha, eller så är det betydligt mer folk. Dessutom är det ingen liftkö vid dessa backar, perfekt.
Runt 12.30 började vi bli lite hungriga och framförallt frusna, spelar ingen roll vad jag har på mig. Fryser alltid efter ett tag ändå.... Men vad gör det när det finns värmestugor, restauranger och våffelstugor.
Vi satte oss på Hundfjällets Grill & Bar och tog varsin burgare, jag testade deras vegetariska, den var supergod!! Sedan åkte vi över till Tandådalen och då började vädret spricka upp lite. Men dimman var riktigt envis och ville aldrig försvinna helt, tyvärr. Men vi fick ändå en del sol, så vi satte oss en stund och solade uppe på berget, som tur var blåste det inte alls. Sen blev det några fler åk, en kaffe i våffelstugan och ett sista åk innan hemgång. Kvällen består av dusch, bastu, ansiktsmask, tacos och mellofinal. Oj vad jag trivs här uppe. Vill inte åka hem imorgon...

Väggen i Hundfjället // Dagens goda lunch på Hundfjället Bar & Grill, vegoburgare med pommes

Blå himmel gör det så mycket vackrare, vissst?

Fina vännen <3

Kan tiden snälla stanna....

Minns inte senast det var såhär mycket snö runt stugan, vi ser knappt ut. Så underbart.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

tufwa
tufwa,

Åh ser så härligt ut!

nouw.com/tufwa
juliawahlberg
juliawahlberg,
Så underbart 😃
nouw.com/juliawahlberg