massa livsviktiga tips

Om du är extra trött på morgonen, ladda kaffemaskinen på kvällen innan så kan du bara trycka på knappen när du stiger upp för dagen. Små saker som gör livet enklare. Varsågod.

Ha en mapp med bilder på massa outfits som du tycker om. När inspirationen sviker, gå in och kolla här. Så kommer du definitiv känna mer för vad du vill ha på dig.

Kleta på massa (MASSA) läppbalsam på kvällen när du ska sova. Det är guld när man vaknar upp med superlena och återfuktade läppar på morgonen.

Ha en anteckning med alla serier som du sett, samt vilka du kollar på och ev. vilken säsong och vilket avsnitt du är på. Lovar att det underlättar.

Häll i mjölken innan du häller i kaffet, så blandas det ut på ett jämnare och godare sätt.

Bestäm ett träningspass med en kompis, då är det svårare att ställa in och träningen blir faktiskt av. För er som har svårt att motivera er till träning eller ofta skippar i sista sekund.

Ha en anteckning med komplimanger du fått, när självförtroende sviker, gå in och läs och kom ihåg att du är fantastisk.

Om en syssla tar mindre en 5 minuter, gör den direkt. Skjut inte upp den när det väl dyker upp. På så sätt blir din to-do-list inte lika lång och jobbig. Plocka upp diskmaskinen direkt!!

Investera i en perfekt kavaj, en par klockrena sneakers, ett par kostymbyxor som du älskar och två bas T-shirtar i perfekt passform och bra kvalité. Det är värt det. Gärna ett kostym-set, om man har turen att hitta en som sitter klockrent både nertill och upptill.

Avfölj precis alla på Instagram som får dig att känns dig sämre, dålig eller bara inte ger dig någon positiv energi. Det är så onödigt. Jag måste göra detta asap.to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Men wow vilka tips!!!!nouw.com/belindagoransson
Carissie
Carissie,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Inspiration