Last week home - friends in focus

MÅNDAG 
Pluggat hemifrån inför redovisning och det egna arbetet. Tog det rätt lugnt, mycket soffhäng framför Bachelor och PH. Blev en kort löptur för att få röra på kroppen lite innan middag med Lukas och Emilia.
TISDAG 
Lugn förmiddag och sen in till stan för att träna med Kajsa och Rebecca runt lunchtid. Vi kör säkert på en lunch ihop också efteråt + lite plugg. Har eftermiddagen och kvällen hemma.
ONSDAG
Träna på förmiddagen och sedan redovisning i skolan vid kl 13. Satsar på att stanna kvar och skriva klart den absolut sista inlämningen som skall vara klar på torsdag. Vid 17 möter jag upp Julia och hänger en stund, innan vi säger hejdå och ses i april igen....
TORSDAG
På kvällen är det fest med klassen!! Kursen är avslutad och vi har inte mycket kvar på utbildningen nu.
FREDAG 
Förmodligen rätt trött och seg efter gårdagen. Så tar det lugnt, forsätter nog packa lite. Kanske en promenad? På kvällen ska jag träffa mina tjejer, antingen hemmamys eller utgång. Ingen vet. Vi får se.
LÖRDAG
Beroende på hur fredagen blir, antingen sovmorgon eller morgonträning. Skall spendera dagen med några kompisar och på kvällen blir det vinprovning i Göteborg följt av middag. MYS.
SÖNDAG
Skall träffa Rebecca och Kajsa, kanske åker vi till jul på Liseberg. På kvällen skall jag vara hemma med familjen, då mamma och pappa är hemma igen efter en resa. Blir säker en middag ihop med även Lukas och Emilia. Sista helgen tillsammans på ett bra tag, usch vad jobbigt <3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Hoppas du får en fin vecka trots alla avsked! Stor kram! ♡nouw.com/sarakarlssonsse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Inspiration