januari 2018, check

En bra jobbdag, med ett kort lunchpass, god lunch och sen hjärt- och lungräddning under eftermiddagen. Det var nästan två år sedan jag gjorde det senast och man kommer faktiskt ihåg en del, men verkligen inte allt. Därför var det sååå bra att få repetera. Hur viktigt är det inte då? Alla borde veta sånt här, det handlar ju förfasen om människoliv!!? Blir det viktigare än så, nej jag tycker nog inte det. Så läs på och lyssna på dessa genomgångar, våga inget annat ;)
Efter jobbet så fick jag feeling för löpning så det blev en sväng i mörket. Ni som "känner" mig vid det här laget vet att jag blev nöjd när det börja regna lite också hehe. Perfekt. Sen lite stretch framför tv:n, hockeymatch som vanligt följt av några vloggar. Nu ska jag hoppa i säng, nyduschad och supertrött efter träningspassen. Redan torsdag imorgon (och feburari) och jag somnar med ett leende på läpparna. Underbart. Godnatt på er <3

Efter löpningen framför hockeyn på tv:n. Jag är så stolt över min bror som numera gjort debut i hockeyallsvenskan. Näst högsta ligan liksom!! WOW. Du är såååå grym.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer