Hur jag förbättrat min hy // före & efter

Innehåller affiliate-länkar

Nu ska jag tipsa er om hur min hy blivit så mycket bättre. Jag har aldrig haft problemhy, men har aldrig heller haft kanonhy. Utan det har alltid varit någon finne eller flera, i perioder. Plus att jag pillar och klämmer som gör att det bara ser värre ut.

Men för ca ett år sedan, innan flytten till USA blev det verkligen sämre. Har haft finnar längs käklinjen så länge jag kan minnas nu. Innan dess hade jag långa bra perioder och då tänkte jag "yes nu är tonårshyn borta" och då kommer det som en käftsmäll när det blir sämre igen.

Jag tog hjälp av aknekollen för ett tag sedan och fick en en recptbelagd gel, en gel som är stark och som bleker, (vilken man ser på handdukar och örngott)
Vilket hjälpte mig mycket, men det kändes som att när det blekt bort gamla "ärr" och finnar, kom det ändå nya. Så jag har under de senaste veckorna testat nya hudprodukter från REN Skincare, skulle göra ett samarbete på Instagram och utvärdera därefter. Och vips så kände jag att finnarna inte längre börjar dyka upp så fort de gamla lämnat. Vilket känns så otroligt skönt, att ha lite kontroll på hyn igen. Om det är ren slump, något annat, kost, träning, hormoner, jag vet inte. Men i samband med att jag bytte till REN så har min hy blivit otroligt mycket finare.

Säger inte att jag fått perfekt hy och självklart funkar det inte för alla. Men MIN hy har mått otroligt bra och REN:s produkter. Jag älskar dem!!

Mina favoriter är AHA Tonic Lotion (längst till höger), Cleansing Gel (stora i mitten) och dagkrämen (längst till vänster). Nattkrämen är också guld, men luktar inte lika gott.

Här är den receptbelagda krämen, Aknekollen hjälpte mig med det. Otroligt smidig tjänst!! Stort tips om ni likt mig har lite semiproblem.

Att ha en fin hy gör så orimligt mycket för mitt mående och känsla. Det är guld.

Före och efter !!! Tappat lite bränna också ;)

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

En fungerande hudvårdsrutin är guld värt!


nouw.com/matildakz
lovisalinnea
lovisalinnea,

Tack för att du berättar om din rutin, känns ju värt och testa 😊

nouw.com/lovisalinnea
FilippaLinton
FilippaLinton,