Examen!! Och nu då?

Väldigt speciella tider att ta examen i, inte bästa tajming direkt och nu hade jag väl hoppats på att ha ett jobb. Men det är bara att gilla läget och ta det lite dag för dag. Det kommer lösa sig och jag vet att det kommer bli bra till slut.
Jag fick en fråga här på bloggen:
"Är så nyfiken på vad du ska göra i sommar och sedan på heltid efter examen?"

Just nu vet jag inte riktigt vad jag skall göra. Kommer fortsätta söka jobb, kanske bara hitta något för sommaren eller något mer långvarigt. Jag kommer lägga ner mycket tid på träningen, då jag inte känner att jag prioriterat det de senaste veckorna. Jag lägger aldrig av helt med träning i mina svackor, men jag tappar motivationen och gör det mer sällan och inte med lika stor glädje helt enkelt.
Men nu är det härligt väder och jag har massa tid, ska berätta i ett separat inlägg om min träning framöver. Är supertaggad!

Jag kommer också ha mer tid satt satsa på mina sociala medier och bloggen, som jag tycker är så kul. Hade mer än allt velat jobba med det mer än vad jag gör, då jag älskar hela konceptet. Älskar att få inspirera och dela med mig.

Så det blir träning och jobb med sociala medier och bloggen framtill jag hittar något annat jobb. Med andra ord väldigt oklar framtid. Har lite funderingar på om jag skulle starta någon träningsgrupp eller bara konsulta inom sociala medier på något vis. Jag vet inte, det stressar mig ändå lite att inte ha någon plan.


to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Josse
,
Hej! Konsulata låter ju väldigt bra, testa att starta eget inom något du är väldigt bra på!(träning, sociala medier)😊 jag kan tipsa om Drivhuset, som finns på flera olika platser i landet som hjälper till att bolla vidare sånna idéer! Grattis till examen!😃