Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Ett soligt Göteborg

Jag har haft en bra dag i Göteborg. Eller inte så bra som jag hade hoppats på. Jag var på jakt efter lite nya plagg och framför allt någonting att ha på mig på Lukas student nästa vecka. Men hittade INGENTING på flera timmar. Hur sjukt är inte det? Varför hittar man aldrig något när man väl vill. Och alltid när man inte ska köpa något.
Energin tog slut och vi åkte hemåt runt 15. Men ett soligt Göteborg är verkligen oslagbart. Frukosten imorse var det bästa på hela dagen, inte sista gången jag var där.
När jag kom hem gjorde jag klart min tenta och skickade in den lite småstressad, då jag tagit fel på en dag. Var helt 100 på att sista dagen var imorgon, men det var idag.... Så nu håller jag tummarna för att jag skrev tillräckligt bra, är inte helt nöjd, men tror den är godkänd.
Blev hembjuden på tacos hos mamma och pappa förut, så gott! Nu ska jag hoppa i säng. Imorgonbitti väntar ett eventpass på 120 (!!!) minuter. Bodyattack, bodycombat, CX och bodybalance. BAAM!
Sen har jag inget plugg, skönt :D Så får se vad jag hittar på!


Jag är så glad över att jag tog tag och fixade mina tänder. Att betala för en tandställning var värt varenda öre.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar